Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(80)
Raspunsuri - Pagina 16
olishka spune:
Salutare!!!
Ma bucur sa aud vesti bune depre Maya. Bravo!!! O luptatoare mica 
Saby si Maia LA MULTI ANI!!! Sa fiti fericite 

La multi ani si pentru ghiocelul Cristian!!! 
Pisigri eu i-am diluat oscilo intr-un pahar cu apa, dar i-am pus f putina apa si apoi i-am dat cu seringa ca sa fiu sigura ca inghite tot.
Aris si Anca multumesc pt mesajele frumoase legate de prietenie si liniste pe forum
Asa e fetelor, nu ne laudam noi ca suntem cea mai unita gasca ? Hai sa lasam supararile. Va iubesc pe toate 
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Denisamada condoleante 
Si eu sunt f trista. Astazi il inmormanteaza pe un unchi care mi-a fost tare drag. Sunt trista pentru ca nu am putut sa ajung la inmormantare. Si sunt suparata pe mine caci el a venit la nunta mea, ba chiar a plans la toata slujba, iar eu nu am putut sa ajung la el la inmormantare. Ma simt vinovata. In Maroc am ajuns, dar in Rep Moldova mi s-a parut prea complicat 

Monnvas spune:
Multumim. Noi sarbatorim cu... muci. Acum, vorba lu' Aris - te citez cam des, madam, sper sa nu ceri drepturi de autor - piciul a dat share si io am dat download. El pare ceva mai bine, tot pe la 38 de grade se invarte, in schimb mananca de ruuuuppeeeeeeeeee. Azi dupa ce a halit 250 ml de legume cu ou i-am facut niste suc de portocale, pt raceala cica. Cand a vazut biberonul a inceput sa faca scandal dupa el, i-am dat si cand s-a prins ca nu e lapte a inceput sa URLE... Nu s-a linistit pana nu i-am facut laptic. A dat pe gat 150 ml. Nu trecuse nici macar o ora de la masa de legume
cred ca medicamentele sunt de vina.
Cat despre neintelegerile de-aici... Las' ca vine Mariana si le aduce pe fete la ordine!
La multi ani, Saby! La multi ani, Maia-Andreea, tiza fulgusoarei noastre!
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Io si uitasem ca e ziua lui Cristi azi, noroc cu sms-ul de la PetraTudor
ca mi-a amintit.
Olishka condoleante! Sa se odihneasca in pace!
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
georgyiuly spune:
La Multi Ani Saby!
La Multe Lunite si pt Maia!
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
tuturor ghioceilor!!!

georgiana
mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra
anamariame spune:
Am fost la pediatru si noi ieri. Concluzii si sfaturi: sa ii dau carnita, sa incep cu ficatei de pui. Am facut o fata cand am auzit, s-a cam prins ea ca nu-s de acord, si m-a intrebat daca mi-ar conveni mai mult sa ii dau branza. Asta intentionam oricum. A zis ca mai degraba aman galbenusul de ou si ii dau ficatel. Ce parere aveti?Eva maraie seara la laptic, se screme ca si cum ar durea-o burtica, incepe sa planga si cand ii trece se linisteste imediat si papa in continuare. A mai patit cineva asa? O sa trec zilele astea la Humana 2, sper sa fie mai bine.Ilinca, te-am indus in eroare cu masuratorile mele. Eva are 69 cm dupa masuratorile de la dr, si nici pe departe 73 cum ma laudam eu
Si eu care spuneam ca am fost obiectiva la masurat, se pare ca nu.Aaa, si inca ceva. Medicul de familie mi-a zis oarecum panicat ca e cam mare fontanela, sa ii dau musai calciu, ca cica se da la 2,4 si 6 luni. Pediatrul a zis ca e numai buna fontanela si sa nu ii mai dau deloc calciu. Pe mana cui merg eu ca nici in pediatru nu am ft mare incredere, in medicul de familie ce sa mai spun...Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
olishka spune:
Tare bine este sa ai copii. Iti inveselesc sufletul 
Astazi, David (6 luni fara 1 sapt) a inceput diversificarea
Am inceput usor...cu o apa choara, numita si supa
in care am fiert cateva legume si un mar (la sfatul uneia dintre voi
). I-a placut asa de mult!!! Eram sigura ca nu o sa am probleme cu el. Partea haioasa a fost ca i-am dat supa asta cu lingurita (la recomandarea dr, caci daca nu am mai folosi biberon, si sa sarim peste aceasta etapa). Tipu, obisnuit sa-i curga constant lichidul in gurita, facea o maraiala pana ajungeam iar cu supa la gura lui. Trebuia sa ma misc repede...A fost taare haios
Ii mai dau si maine apa chioara din asta si de poimaine o sa incep sa pasez cate o leguma (alta in fiecare zi - asa ne-a zis dr...in fiecare zi trebuie sa avem alt gust..nu ii dam niciodata aceeasi mancare 2 zile la rand).
Dupa mine as alapta si pana la 1 an caci tare comod mai este
(mai stiu una care impartaseste aceeasi idee si nu se omoara cu diversificarea
) Dar daca trebuie, trebuie ![]()

raluci_b spune:
fetele, mai stici ceva de mariana, am sunat-o si nu a raspuns, i-am dat si sms.
multumesc 
32+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI
olishka spune:
Anamariame daca nu ai incredere in pediatru de ce nu il schimbi?
La noi s-a cam inchis fontanela. Nici asa nu este bine deloc...Si chiar nu mai am ce sa-i fac.

mart.apr09 spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
V-am luat-o inainte! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Va place prima pagina?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Scuze ca-s asa ranjita, macar asa se vad dintii, nu mucii ![]()
Monica V.