Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(80)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Nici eu nu ma bag
Si eu am fost tentata sa scot majoretele la inaintare, desi nu le-am scos pentru nimeni pina acum (ca le gasesc greu in lista aia cu emoticoane), apoi m-am gindit sa nu fie prost interpretat gestul meu, mai ales ca la ora aia Simina_kin inca incerca sa ne convinga ca s-a pisat pe ea .
Pina la urma...ce asa mare suparare? Ca vad ca au dat bir cu fugitii si provista, si gigelica... Simina_kin oricum urma sa nasca, iar morcovii au devenit deja faimosi, si oricum noi (cele care contam ) stim cine i-a "patentat" si cum au aparut (daca tin eu bine minte, ca o incercare de a recrea inimioarele pe care le facea Ayla; a fost haz mare atunci ca prima inimioara aducea mai mult a morcov, iar apoi s-au ïncetatenit" morcovi "modificati genetic" sa arate cit mai perfect).

Gigelica avea dreptate cind spunea ca noi nu avem cum sa ne dam seama ce inseamna sa pierzi o sarcina sau un copil...na, eu nu stiu nici cum e sa te confrunti cu problema infertilitatii (desi ajunsesem sa imi pun si eu intrebari dupa 2 ani de incercari fara rezultat). Dar oricum cred ca legat de evenimentul ghiocicai-fulgusor-balanta Maya, toate am avut numai ginduri bune si sperante frumoase. Ar fi pacat sa stricam momentul, nu credeti?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
6 octombrie 2009, ziua in care a murit nashul...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Imi pare tare rau de asa o veste!

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Io abia acum m-am prins , il ratasem pe 2009 Dumnezeu sa-l odihneasca!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:

Citat:

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Condoleante

Citat:
Hai fetelor, provista, gigelica si toate sa ne bucuram ca MAYA RESPIRA SINGURA,,,,,,,,,

Anca are dreptate si de aceasta data

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vai, si eu ratasem anul, credeam ca e o data comemorativa dar nu recenta si ma gandeam ca poate "condoleante" se spune doar la asemenea evenimente groaznice de data mai recenta...Condoleante, Denisamada!
GIGELICA, PROVISTA, veniti va rog la apel si treceti peste episodul neplacut, de dragul Marianei; cred ca i-ar pica foarte prost sa vada ca a stat (involuntar) la baza unor certuri, suparari...Sa lasam deoparte sensibilitati, orgolii, neintelegeri si sa reluam "fructuoasa colaborare" de pana acum!
Anca_nicolae, si maica-mea zicea ca de eram baiat nascut de Ziua Armatei ma facea ofitez Eu sunt foarte mandra de data mea de nastere!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

si eu la felam crezut ca este aniversarea unui eveniment nefericit. of, denisa, imi pare tare rau...si presupun ca era tanar,nu? condoleantze

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:

Citat:

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Si eu am ratat anul....Condoleante!

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Felicitari Simina!

Bine ai venit pe lume Maya!

Sa fiti sanatoase, frumoase si norocoase, sa va bucurati una de alta si de tot ce are viata mai frumos!!!
Pe-aici spiritele s-au incins in asteptarea voastra, toata lumea e emotionata, Simina, fa-te bine repede sa ne povestesti si sa ne arati printesa, sa ne linistim si noi.

Saby si puiul eiMaia
Cristian, bebe de Monnvas
La multi ani!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

denisamada, condoleante.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Denisamada, condoleante!!!
Simplyana multumim de urari !!! Azi ne sebam impreuna, e asa bine, mami face 28 si puiu 6 luni , iar maine o sebam pe matusica adica pe surioara mea iubita. Ai mei parca ne-au programat una dupa alta la diferenta de 6 ani.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

La Multi Ani, Saby! Aha, trebuia sa ma gandesc, de-aia esti asa frumoasa si finutza, ca esti Balantza...
Eu cand voi implini 32 va avea Sophiphi 6 luni si o zi
Ma tot gandesc ca daca lasam travaliul sa-si urmeze cursul, sigur se nastea si Sophia in 25, ca mine, daca la 7 seara aveam dilatatie 1 cred ca nu era nicio sansa sa se nasca in 24 daca nu intervenea cezariana...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Mergi la inceput