Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(80)
Raspunsuri - Pagina 14
anamariame spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui denisamada6 octombrie 2009, ziua in care a murit nashul... ![]() ![]() ![]() ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |

Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae A nascut Simina-Mariana o fata frumoasa foc!!!!! Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni |
Ana-Maria, mami de
anamariame spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M.Tufete, mie mi-e cumva jale s-o pun pe Sophiphi pe jos, n-am pus-o niciodata, nici pe covor; tot am impresia ca asa jos e rece, vine curent...chestii de-astea. Tre sa iau o patura groasa si sa-mi inving fobia!mami de Sophia-Diana (Sophiphi)5luni |
aris26 spune:
neatza,
am intrat special pt simina

bravo Maya!

fetitza frumoasa si luptatoare. nici nu putea fi altfel.
daca tot m-am linishtit cu simina acum pot spune si ce am pe suflet
mai fetelor, pe mine ma roade,eu urasc certurile si mai ales urasc cand tine cineva suparea. uite ca provista nu a mai scris nici un mesaj
am incercat sa o inteleg si pe gigelica dar nu am reusit,am trecut in revista rapid capitolul trecut si nu pot sa pricep de ce s-a suparat. daca se rupsese apa nu e normal sa inceapa incurajarile?mai ales ca au aparut morcovii in original imediat dupa

eu stiu ca suntem unele mai vechi si altele mai noi, stiu ca unele fete au relatii stranse de prietenie dar nu mi se pare normal ca nici una(in afara de kea)sa nu zica nimic. eu una daca asa stau lucrurile prefer sa nu mai intru, chiar daca sunt dintre cele vechi, ori suntem un grup unit ori nu mai suntem de loc din punctul meu de vedere.
asa ca uitati punctul meu de vedere: gigelica, nu e normal ca i-ai sarit in cap provistei sa isi bage morcovul la lor(urat apropo). ea nu i-a urat siminei sa nasca prematur ci doar a incurajat-o atunci cand era clar ca asta urmeaza. asa cum a zis si ilinca, doar nu era sa ne dorim sa stea Maya o luna pe uscat?!
faptul ca ai avut o sarcina optinuta prin fiv nu e o scuza plauzibila din punctul meu de vedere. si eu m-am luptat cu infertilitatea. inteleg ca ai fost emotionata si zapacita cand ai aflat dar asa cum a zis kea era normal sa iti dai seama mai tarziu si sa repari cumva iesirea(din punctul meu de vedere necontrolata)si nici decum sa tzi ranchina ba chiar sa mai intepi un pic.
ei gata. am spus ce am avut pe suflet si putin in pasa daca conteaza pt cineva. eu una nu pot sa tac in situatii de genul asta. sanatate
25 martie 2009
anamariame spune:
| citat din mesajul lui novus si inca o intrebare: cum faceti fructele/legumele coapte??Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Ana-Maria, mami de
aris26 spune:
eu i-am dizolvat un tub intr-un capacel de apa si i-am dat cu lingurita. nu a baut toata doza. mare lucru oricum nu a facut. i-am dat unu pe zi
| citat din mesajul lui pisigri Help din nou Cum se da oscilococcinum la bebe? pe prospect zice ca un tub intr-o cana de apa; pai nu imi bea ea o cana de apa nici batuta :)) Si un tub nu e mult? Atit am luat eu...juma de tub dimineata si jumate seara? If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |

25 martie 2009
aris26 spune:
am avut si noi cateva nopti de genul asta in care ma rugam sa se faca dimineata mai repede sa scap,sa ma trezesc. eu nu i-am dat sa manance pt ca era clar ca nu de foame urla. habar nu am ce a fost, cert e ca a trecut asa cum a inceput
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Bine ai venit pe lume, Maya! Felicitari, Mariana! ![]() Novus, noi am papat initial mar copt si para/piersica aburita fiindca ma temeam de tranzit, ca era cacacioasa. Acum am trecut la forma cruda si e ok, i s-a reglat si tranzitul de cand cu diversificarea. ![]() Help! De cateva nopti nu am mai dormit mai deloc si cum eu sunt defecta si nu pot dormi ziua... sunt zombi. So: presupun ca e de la dintishori, dar nu se vad... Toata noaptea urla, papa la max 2ore, ii mai dau suzeta, pansoral, ba azi-noapte in disperare de cauza i-am dat si panadol. Face pauze de 10-15min si o luam de la capat... Si urla! Tare! Azi a tinut-o asa pana la 8 FIX, cand am luat-o la joaca si s-a pus de vorba, ras si pupacit... Oare dintii cresc doar noaptea? Sau ar trebui sa ma ingrijorez si sa caut o alta cauza a urletelor? ![]() ![]() ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |

25 martie 2009
anamariame spune:
georgyiuly spune:
[
| citat din mesajul lui denisamada 6 octombrie 2009, ziua in care a murit nashul... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Condoleante!
georgiana
mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra
anca_nicolae spune:
Iarasi a clarificat Aris problema morcovilor
, in stilul ei combinat de rational+sufletesc. Ce stau eu si ma minunez si admir oamenii ce pot sa sustina intr-o discutie delicata un lucru drept dar stanjenitor in acelasi timp, si totul pe un ton foarte ferm dar si prietenos!!!
. Eu recunosc ca nu prea am talentul asta..., ori ma inchid in mine si bag faza cu silentio stampa, ori inchei toate socotelile in drum, in 2 minute
. Dar uite cum imi ofera mie viata pe forum sansa rafinarii
.
Hai fetelor, provista, gigelica si toate sa ne bucuram ca MAYA RESPIRA SINGURA, asa cum v-am scris mai sus, si este fb pt 34 saptamani! Sigur ca toate am stat cu emotii cum se va descurca micuta dupa nasterea prematura, de aici si confuzia intre majorete de sustinere si aparenta graba de incurajare a unei nasteri premature [declansata natural, fara interventia cuiva!!!]. Maine SimonaMami spera sa mearga la Simina-Mariana sa faca poze din alea profi si sa le posteze si pe aici, la noi. Cand o sa vedem fulgusorul "aista" cu iz de frunze ruginii o sa intelegem, pentru inca si inca o data, ce este cu adevarat important in viata, si cum trebuie sa invatam sa ne strecuram printre inerentele momente delicate si minore.
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 4 luni

fericita de