Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Fetele mai avansate in diversificare, fructele de ce le dati coapte? e mai bine asa ?
eu nu am dat inca nici un fruct, doar ceva legume fierte si blenduite, dar o sa incep de sapt viitoare si cu fructe si ma documentez

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Eu ii dau doar marul copt pentru ca o fermenta urat la burtica.O sa incerc sa revin la el crud(ca-i mai bun asa)

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

A nascut Simina-Mariana o fata frumoasa foc!!!!!

Bine ai venit pe lume, Maya! Felicitari, Mariana!

Novus, noi am papat initial mar copt si para/piersica aburita fiindca ma temeam de tranzit, ca era cacacioasa. Acum am trecut la forma cruda si e ok, i s-a reglat si tranzitul de cand cu diversificarea.

Help! De cateva nopti nu am mai dormit mai deloc si cum eu sunt defecta si nu pot dormi ziua... sunt zombi. So: presupun ca e de la dintishori, dar nu se vad... Toata noaptea urla, papa la max 2ore, ii mai dau suzeta, pansoral, ba azi-noapte in disperare de cauza i-am dat si panadol. Face pauze de 10-15min si o luam de la capat... Si urla! Tare! Azi a tinut-o asa pana la 8 FIX, cand am luat-o la joaca si s-a pus de vorba, ras si pupacit... Oare dintii cresc doar noaptea? Sau ar trebui sa ma ingrijorez si sa caut o alta cauza a urletelor?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Felicitari Mariana!!!Multa sanatate ,noroc si tot binele din lume!!! MAYA bine ai venit!!!

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Denisa,
nu cred ca poate exista o alta cauza (medicala) a urletelor, daca zici ca numai noaptea face asa. In ce ne priveste, eu am zis ca mai exista un "puseu de colici" la 6-7 luni (la noi e legat de diversificare, ca o baloneaza tot felul de chestii si daca e sa ma iau dupa sensibilitatile ei o tin pe sin pina la 3 ani), imi face si mie asa, nu in fiecare noapte, dar destul de des fata de cum ma obisnuise. Dar la noi e clar, e burtica, dupa cite o repriza de urlete se linisteste cind face niste pirtzuri

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Am vorbit cu Simina-Mariana, Maya este fb, respira singura!!! Sotul i-a mai zis inca 1 data ca bebelina e foarte frumoasa! Mariana are inca dureri, azi va fi problema cu datul jos din pat, i-am mai dat si eu niste mici hinturi, stie ca trebuie sa mearga, vrea sa mai doarma, asa ca fetele sa ii dati sms-uri, insa NU pe numarul de connex, pe celalalt!

Va pupam.

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Help din nou
Cum se da oscilococcinum la bebe? pe prospect zice ca un tub intr-o cana de apa; pai nu imi bea ea o cana de apa nici batuta :))
Si un tub nu e mult? Atit am luat eu...juma de tub dimineata si jumate seara?

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Denisa,
nu cred ca poate exista o alta cauza (medicala) a urletelor, daca zici ca numai noaptea face asa. In ce ne priveste, eu am zis ca mai exista un "puseu de colici" la 6-7 luni (la noi e legat de diversificare, ca o baloneaza tot felul de chestii si daca e sa ma iau dupa sensibilitatile ei o tin pe sin pina la 3 ani), imi face si mie asa, nu in fiecare noapte, dar destul de des fata de cum ma obisnuise. Dar la noi e clar, e burtica, dupa cite o repriza de urlete se linisteste cind face niste pirtzuri

Si la noi este exact la fel...de cand cu diversificarea ne chinuie burtica noaptea, da parturi multe si se screme cand face caca( trecerea de la lichid la solid )!Si se trezeste plangand sau tipand, dar e doar ceva de cateva secunde, cat sa ma ridic din pat, sa o mangai putin si adoarme la loc.

georgiana

mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Felicitari mami Simina, refacere rapida!!! Bine ai venit pe lume bebe Maia Andreea, sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii cu zambetul tau!!!

georgiana

mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Mami de pitonas

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello fetele!

MAYA, BINE AI VENIT!!!!!!

Eu ii dau mar copt, asa l-am facut de la inceput, pt burtica. Si io fac dupa metoda Gianinei - mercic mult de pont - in vas de yena cu apa, sa nu se arda. Se fac repede si f bine.

MIHAELA, aproape vizavi de Parhon e un parculet - Kiselef cred ca ii spune. E mic si cam la sosea, dar e mai aproape de Herastrau. Magazine aproape nu's, doar la Piata 1Mai, cum a zis Anca. Cunosc zona destul de bine. Daca poti sa iesi, poate ne vedem intr-o zi. Nr meu de tel e pe mailul comun.

Sunt la mama si fug afara cu pitica, e chioara de somn si cere sa doarma

Pupici

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput