Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(80)
Raspunsuri - Pagina 17
olishka spune:
Am gasit scaun care ne place f mult si culmea este fff ieftin. mai exact 110 RON. Este din lemn ( asa a vrut neaparat Cristi), cu masuta, destul de inalt, iar cand creste bebe se face scaunel mic cu masuta mica. De la Kika l-am luat. david este f incantat cand il punem in scaun.
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mart.apr09 Va place prima pagina? Scuze ca-s asa ranjita, macar asa se vad dintii, nu mucii Monica V. |
SUPER
Ghiocelul nostru intarziat 

olishka spune:
Monnvas sunt la moda mucii acum...se poarta in acest sezon ![]()
sa treaca repede!
Mie mi-a zis dr sa nu cumva sa-i trag cu pompita sau aspiratorul ca intram intr-un c erc vicios si nu mai scapam de ei. A zis sa sa-i picur ser in nari si sa curat cu betisor facut din vata. Asta mi-a zis, asta fac ![]()

raluci_b spune:
am intrat si eu pe prima pagina
foarte frumos arata simina acolo c bebelina ei, va rog tare mult daca vorbiti cu ea sa ne ziceti si noua la odisee suntem ingrijorate, plus ca mai avem inca o gravidutza cu un bebe grabit, este si ea acum la spital gata sa nasca
si daca tot am intrat am vazut ca aveti si o sarbatorita, ii urez si eu la multi ani sanatosi si voiosi Saby 
32+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui pisigri Astept si eu vesti bune! Am fost azi la pediatru ... Ilinca era obosita si sictirita, a vrut sa o ridice in picioare de minute si ea nu a cooperat mai departe de in fund. Apoi m-a intrebat daca am vazut ca i-ar fugi nu stiu care dintre ochi. Sincera sa fiu, nu am vazut. Mi-a zis ca si lui "parca i s-a parut"... si mi-a dat trimitere pt echografie transfontanelara, pe care o fac abia duminica seara![]() ![]() . Fireste ca acu is speriata ca dracu, din ce am citit eco asta identifica defecte neurologice, si sincer mi se pare nu stiu cum...banuiesti asta dupa 5 minute de intors copilul pe toate partile, desi se vede clar ca nu vroia sa coopereze? Nu m-a intrebat ce face acasa, cum se intoarce, cit se ridica etc...Stiu ca ati mai facut unele dintre voi eco asta la bebelusi...de ce? Erau ceva suspiciuni, sau ati facut-o de rutina...? If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Pisigri, noi am facut eco transfontalenara pentru ca l-am scapat in cap pe asta micu

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
Monnvas spune:

Am facut branzica pt asta micu si a mancat-o tac-su!
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Pai io cred ca esenta majoretelor e incurajarea, adica arata ca suntem impreuna si la bine si la greu. Si acum e greul, care speram ca se va sfarsi cu bine. Daca agitam majorete si trimitem sms-uri de incurajare e fiindca VREM binele si nush cine zicea, cuvintele atrag realul. |
Corect!
Lucia, daca ma pricepeam, zau ca faceam si eu un morcov. Nici eu nu am inteles ce sens a avut mesajul tau cu "desuet si LA INDEMANA ORICUI"....In fine....
Kea,
pentru solidaritate.Provista, sa ma inveti si pe mine sa fac desene din emoticons. Pe Lucia nu o rog ca ma bate
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
Pisik06 spune:
LA MULTI ANI! ghioceilor CRISTIAN si MAIA ANDREEA
ARIS, f bine punctat, jos palaria
OLGA, spor la diversificare!!!!!
DENISAMADA, condoleante
. Si eu ratasem anul...trebuie sa fie cumplit sa pierzi fiinte dragi
SABY, LA MULTI ANI! Esti Balanta de-a mea
. Si eu cu mami meu suntem una dupa alta, ea pe 28, eu pe 29 sept. Mami zice mereu ca ea si-a facut singura cel mai frumos cadou
PISIGRI, vroiam sa iti spun ca si Ana e mai "molcoma", adica nu e precoce, asa cum citesc pe aici de alti bebi. La 7 luni jumate nu da semne de mers de-a busilea, abia la 7 luni a stat f bine in fundulet, nu spune silabe decat rar, etc. Dar asta nu o face deloc un copil anormal.
A, la mare moda acum la Ana e chiuitul si rasul. Trage niste chiote si niste hohote de ras de ne stricam si noi de ras pe langa ea![]()
Si printre silabele alea rare, azi a fost un "a-ma", "ma", urmat de un "ma ma" clar, dar doar mimat, fara cuvinte
Am vorbit cu MARIANA in jur de ora 12. Era bine, reusise sa se ridice in fund, se auzea dupa voce ca e obosita. La bebelina nu ajunsese inca, abia astepta sa o vada, dar intai trebuia sa o transfere pe salon, de asta se si chinuia sa se ridice.
Va pupa pe toate, va multumeste pt sms-uri (peste 100
) si isi cere scuze ca nu poate raspunde la toate.
O sa ma duc si la burtici sa le spun
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Monnvas spune:
![]()
![]()
![]()
Am vorbit si eu cu Mary (tocma' ce-am inchis), o doare f tare operatia, dar se straduieste sa treaca peste ca sa se ridice in picioare si sa mearga la pitica. Am prins-o ceva mai odihnita, prinsese si ea vreo 2 ore de somn. Am inteles ca Maya e la TI (Mariana zicea ca de aseara) si urma sa vina sotul sa vada fata, ca ea inca nu se poate deplasa.
Cat despre vizite la spital... sincer... nu v-as sfatui. E destul de obosita si o dor toate alea; ea e dragutza si ii place compania noastra, dar cred ca vizitele noastre ar obosi-o cam tare (bine, eu, mucioasa, ma exclud din start).
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
andiaroro spune:
Bine ai venit, Maya!
Simina
Saby-La multi ani!
Denisa
Ce stiu eu: fructele crude sunt mai greu digerabile decat cele coapte, asa ca avem mai multe sanse sa apara dureri de burtica dupa ce un bebe a mancat un fruct crud. Prin coacere(fierbere) anumiti potentiali alergeni sunt diminuati sau chiar suprimati. Oricum, se recomanda sa se introduca un fruct crud dupa ce copilul l-a incercat mai intai copt.
Mie de alergii mi-e o frica teribila, asa ca eu inainte de 10_11 luni nu o sa-i dau fructe crude, asa cum nici carne sau peste nu o sa-i dau inainte de 8_9 luni(asta au sustinut in cor si pediatru fam si ped de la cresa) ca suntem familie cu "potential"...Daca e sa faca alergie la ceva ca "asa e scris in codul ei genetic" o sa faca si daca va manca la 30 de ani alim resp, dar nu vreau sa-mi reprosez ca m-am grabit eu sa-i dau ceva si de asta a avut reactii aiurea ca are tot timpul din lume sa le incerce pe toate
Mie mi-a spus pediatra de la cresa ca ar fi bine sa evit fructele si cerealele seara ca pot da dureri de burtica noaptea si masa de seara sa fie legume+lapte...Incercati cu legume seara si poate nu mai plang piticii noaptea e doar o parere
Fetelor-Felicitari pt "atitudine" si "verticalitate"!....din experienta de la clubul scutecelor mai "mare", sinceritatea nu face decat bine comunitatii.