Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ivan are 2 prenume si 2 nume de familie, asa ca si la al doilea tre sa mai gasesc un prenume

roxana 14+ arturo si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Ate trimis
Si apropo de burti mari , eu am 90 in "talie". Cat aveti voi fetelor cele cu saptamani apropiate? Am luat 2,5 kg pana acum, deci s-au dus toate pe burta. Sunt in continuare pe -3 kg. Aaa, in talie aveam inainte undeva la 70-72.

Oana 19+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Oana,
Eu am 88 in talie, si inainte aveam 71..deci iti imaginezi unde sunt restul kilogramelor pe fund si pe picioare...si cum am mai zis, nu as fi avut nevoie pe fund si pe picioare, dar asta e..se pastreaza proportiile , ca sa nu par o burtoasa

Anca
18+cu Tereza Martina si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am dezlipit eticheta cu codul de bare pe care scria 0-3 luni , 6o cm de la body si a ramas cea originala - 0-50 . Banuiesc ca se refera la cm??
Costumasul e marimea 24. Nici asta nu stiu ce inseamna.

Denisa, 14 + cu kinder-el Erik Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Dragi mamici multumesc mult pentru primirea frumoasa!

Am vazut ca am DNP la fel cu doua dintre voi: Ate, Samaria, Doamne ajuta sa fie totul bine sa ajungem cit mai aproape de termen!!!

Samaria,ultima ecografie am facut-o pe 2 septembrie cind cronologic aveam 11 saptamini si o zi dar biometric 12 saptamini si 6 zile, mi s-a spus probabilitate mare fetita. Eu cred ca medicul s-a cam hazardat cu asa un pronostic mai ales ca s-au vazut cazuri cind copilul a avut sexul opus celui dat chiar de amniocenteza. Eu simt ca e tot fetita dar as fi fericita si cu baietel. Sanatos sa fie!
Urmatoarea ecografie ma gindesc sa o fac la 20 de saptaminidaca nu ma hotarasc cumva pentru TT si atunci voi face o ecografie la 18 saptamini.
Fiind la al doilea copil am simtit bebelusul miscindu-se foarte devreme.

Denayara, intradevar Chicco Trio Enjoy este foarte bun. Asa am eu la Daria si il voi folosi si pentru bebelusul al doilea mai ales ca e navy cu putin rosu.Sunt foarte durabile, copilul doarme excelent intins (chiar si acum la 2 ani, mai ales ca daria e foarte inalta pentru virsta ei)usor de manevrat- singura problema ar fi pentru blocurile cu lifturi mici dar si in acesta caz se poate plia minerul si incape.

Corimami felicitari pentru caruciorul roz!!!

Suntem multe mamici si nu se poate raspunde punctual. Am citit cu incintare povestirile mamicilor din diaspora cu precadere a celor din Asia, mai ales ca si eu am ramas cu nostalgia vietii in Japonia

O dupa-amiaza frumoasa va doresc tuturor!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
16+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

fetelor am si eu o intrebare: voua va monitorizeaza medicul tensiunea cand mergeti la control????
Azi am tot povestit cu fetele din birou care au fost si ele gravide si m-au cam speriat ca nu stiu ce tensiune am...ca medicul ar treb sa monitorizeze treaba asta.
Asa ca m-am dus la cabinetul medical de aici de la firma...si surpriza am tensiunea 9 cu 5. Mi-a zis asistenta ca e foarte mica.
Eu pana acum aveam 11 cu 6 tot mereu...niciodata nu scadea sau urca.
Acum m-am speriat nitel.

asteptam un 18+ Doamne ajuta!

Lista burtici si bebici

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

ATE, mie nu-mi monitorizeaza dr ginecolog tensiunea arteriala sau greutatea (merg lunar la control insa a facut aceasta chestiune doar la primul control) iar la dr de familie nu am mers deloc in aceasta sarcina. Folosesc, saptamanal, un aparat electronic de masurat tensiunea arteriala.
Si eu am tensiunea mica, de regula; m-as alarma sa creasca insa sa scada sunt obisnuita. Eu zic sa nu te panichezi, sa bei multe lichide si sa iei ceva vitamine.

Mami de + !

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ate, da mie imi masoara asistenta tensiunea, doctorul pana acum nu m-a intrebat cat este. dar la sarcina precedenta, cand am mers la alta doctora, imi masura tensiunea in fata doctorei. dar si eu am avut-o mica toata sarcina, eu zic sa nu te ingrijorezi

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 14+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

... uitasem!
Luca mai are inca un prenume iar surioara lui va avea clar tot doua!
Mi se pare, din nou, o chestiune de optiune... fiecare pune cate prenume doreste copilului sau. E firesc, cred, ca parerile sa fie impartite...

Mami de + !

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Fetelor ce mult ati scris pna am citit toate pag m-a luat somnu, va scriu putin apoi.CORIMAMI,felicitari pt pasarica mie imi place prima varianta ,dar pt ca ma cheama tot ionescu o sa-ti zic la ce nume ma gandisem eu in caz ca era fetita :Teodora Anemona. Si eu visez sa fie berbec nu peste ,dar acum ce o vrea D-zeu.Le multumesc fetelor pt aprecieri.Nu mai stiu cine intreba de monitorizarea tensiunii. Si mie imi ia tensiunea si greutatea de fiecare data cand merg la control.Mereu am avut cam 10 cu 7 si cica e k. zicea cineva ca are tensiunea mica si medicu i-a recomandat cafeluta.Tin sa precizez ca am avut o colega care a nascut de curand si avea mereu tensiunea ff mica pe perioada sarcinii si medicu tot asa i-a zis ca bea cafeluta ca altfel avea stari de lesin. Pt cine are dureri de cap ca ieri am uitat sa scriu eu iau pastile BYronia sunt homeopate si mi le-a recomandat medicul homeopat.

Delia13 17+ David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Am uitat sa-i multumesc lui Ate cred ca ea m-a pus pe prima pag. Ce bine m-am simtit cand m-am vazut si eu acolo hihihi

Delia13 17+

Mergi la inceput