Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (194)
Raspunsuri - Pagina 8
claudinna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _giulianna_ Clau, te cred ca nu vrei sa creasca baiatul repede, dar schimba-i ticker-ul ca s-a intepenit la un an! Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi Cat mai e? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1) |
hahaha!!
am si uitat ca am tiker
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
La multi ani, Bianca-Florentina!!
La multi ani, Raducu!
sa cresteti mari si sa fiti sanatosi toata viata voastra!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
claudinna spune:
neata!
, pentru toata lumea!
fetelor, pe grupul de pe yahoo cer acordul 2 noi membri:
- o tipa care spune ca nu are copii dar isi doreste si are o afacere cu carti pentru copii
- si un user: rochia_miresei (daca e cienva interesat)
ce facem???
dam acordul?
blog cu basca
Razvan
ratonelu spune:
buna dimineata
am tras o sperietura acum vreo juma de ora ...la poarta fabricii...am parcat masina, cobor si pac! 8 caini in jurul meu. bine...ii stiu asa.."din vedere"..dar n-au venit asa niciodata..toti.si am mers vreo 20-30 m cu ei in jurul meu, bucurandu-se(unii), sarind(chiar pe mine putin)...la un moment dat unul a latrat ...m-am oprit..m-am uitat la el..am vorbit...ca deja erau gata-gata si ceilalti sa latre.pan la urma..m-au lasat in pace.frateeee, eu-s d-aia de iubeste animalele si orice insecta o iau si-o dau afara pe geam...dar inca mai tremur, pe cuv!
aveam o mica punguta in mana-2struguri...am fost ffff tentata sa le-o arunc, "na, saturati-va!"
si-am incheiat povestea.
felicic76 spune:
neatza!
claudina: multu' de cafea si azi bag un ochi la tine pe blog dupa inspiratie culinara
babytza:un big hug de la mine si o sugestie: discutie cu sotul in afara casei doar despre voi doi, fara copii, mame si fara influenta lor si de abia dupa ce v-ati lamurit voi doi discutati si despre restul
Nocom spune:
Neata si de la noi!!!!
dau si eu pentru somnoroase si
pentru pofticioase!!!!!
sa nu te superi claudinna dar am zis sa ajunga la toata lumea, plus ca am motiv sa dau de baut, caci mandra mea nu s-a trezit azi noapte deloc!!! S-a culcat la 10 si s-a trezit la 7.30!! Nici lapte nu a baut!!!
Intru sa vad ce au mai scris cucuvelele azi noapte!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
claudinna spune:
aoleu, roronelu! portar n-aveti?
bien ca ai scapat!
ia o cafea sa treaca palpitatiile
blog cu basca
Razvan
claudinna spune:
neata, felicic!
de cand vreau sa-ti spun ca mi se pare suuper simpatic Falkone al tau! eu cred ca doamna Vio se si distreaza cu el
neata, Nocom!
daca faci tu cinste, eu nu ma supar ca deja prima cafea am baut-o
super noapte ai avut, dar nici eu nu ma plang
_giulianna_, tu vrei bataie?? pai ce e boieria asta pe capul tau?? ce inseamna sa ai un copil asa disciplinat?? atata somn??? sa doarma singur in camera (stiu ca mai sunt cazuri asha fericite!)! sa manance singur!!! pai cand s-o duce la gradi o sa-i simti lipsa!
blog cu basca
Razvan
Nocom spune:
mai cuscra, asa de intortocheata am fost???? Ma intrebam daca fi-mea a fost la disco cu Iedutzu sau cu Biancu? Nicidecum cei doi fara Daria!!!!!! Dar cum am aflat ca Biancu a dormit frumos in patutul ei, iar Edi doarme noaptea dus.....hmmm... atunci banuiesc ca nici Daria nu a fost la disco ci doar la biblioteca!!!! Azi noapte nu a mai avut de citit!! PUUUP!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
claudinna spune:
am trecut si eud atele in tabelele de pe grup, ca nu mai trecusem pe acolo de cateva luni
mai scrie cineva acolo??
blog cu basca
Razvan