Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (194)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Raspund si eu la sondaj: sotul iese cel putin de trei ori pe saptamana dupa ce ma ajuta sa spalam copii. In weekend gateste cu prietenii. Nu am nici un motiv sa ma plang de el poate doar ca are hobby-uri destul de scumpe dar sanatosi sa fim ca ne vom descurca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Multumesc pentru raspunsuri!
Incerc maine sa i-l fierb in lapte, sa vedem!

Cuscra e ceva ce mi-a scapat? Cum adica sa iasa Iedi cu Biancu? Pai Biancu n-are sotz, e asa de capul ei? Si chiar daca n-ar avea...zici tu ca ginerele tau n-ar fi un sotz model si ar da curs ispitelor?!? Hmm... cred ca tre' sa vorbim putin asa ca intre cuscre, sa punem putin lucrurile la punct.

Program de somn:
Trezire la 8:30-9.
Baut 250 ml lapte, culcat din nou pana la 11-12 (doarme singur in camera, ma duc, ii duc laptele si plec din camera. Adoarme singur.)
Trezit, mancat, plimbat, jucat
Culcat din nou de la 15 la 17-18
Trezit, mancat, plimbat, jucat
Culcat din nou de la 20:30 pana a doua zi dimineata.

Claudinna de ce reteta minune zice Babymom? Stiu ca e pe blogul tau...dar care e?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

_giulianna_, e reteta de budinca cu branza si suc de portocale
eu am pus mai mult suc de portocale
o sa pun si poze, dar nu le-am descarcat
e penultima postare

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

La marele fix e reteta asta. Am vreo 2 kile de pere si se strica pana le mancam noi. Bag maine o budinca! Multumesc!

Ticker Edi
Cat mai e?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)

Mergi la inceput

Clau, te cred ca nu vrei sa creasca baiatul repede, dar schimba-i ticker-ul ca s-a intepenit la un an!

Ticker Edi
Cat mai e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Cuscra ma bucur ca a papat soricelul, bravo David! Vb sotului: "Ce esti asa bucuroasa ca a mancat tot??" Vaiiii numai noi stim ce bucurie ne face cand mananca bine Tot agitat e? ici de la Maya sa iasa repede maseluta

Kllemi draga mea nici eu nu am absolut nici un ajutor. Mama nu e in acelasi oras si oricum lucreaza, soacra lucreaza si ea, ne vizitam la sf de saptamana si cam atat. Au fost la mine doar cand mergeam la faculate si atat. Sotul lucreaza inclusiv sambata, ajunge seara, cand de cele mai multe ori e rupt si tre sal inteleg ca doar lucreaza nu?? E greu... dar m-am obisnuit.. nu sunt chiar de compatimit Ba mai mult sunt Erou, nu?

Nusha soricelul e mereu la inaltime altfel nu batea Maya drumul pana la Bucale sa il vada

Piolica

Angelynna pe unde esti mami?

Nocom fara disco in noaptea asta, da?

Nikole cum sunt copiii?

Mergi la inceput

Giuli si eu am uitat de ticker Multu

Anamona cum e Theea? Ati scapat de febra?

Babymom unde esti? Ai culcat copiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Cosmy, sunt aici, la apel. Tocmai am terminat de intins rufele scoase din masina de spalat. Nu cred ca stau mult cu voi, ca ma asteapta alte rufe-morman pe care le-am adunat de la uscat si trebuie impaturate si puse la locul lor. Urasc trebile astea!

Vacanta 2009

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Babymom si pe mine ma asteapta muuulte haine de calcat si tocmai s-a trezit gaza fuggg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Biancu meu a dormit ok vad. Cauza...a pocnit alt dintzoc . Deci la noi cel putin nu laptele junior a fost cauza urlatului noaptea.
Asa ca i dau in continuare junior. I mai dau Chamomilla o perioada.

Chris
Eliza
Bianca-Florentina
Radu Gabriel

giulianna moama ce le doarme Edy

babytza pupam mamica suparici

Ada La Multi Ani

cosmy ce dulce dansatoarea mica

piolica bine ca ati scapat de vaccin

nocom Biancu a fost in patucul ei sa sti

felcic imi pare rau pt ce ati patit . Sa fiti voi sanatosi

baby_boy frumoase poze