Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (194)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

neatza!

claudina: multu' de cafea si azi bag un ochi la tine pe blog dupa inspiratie culinara

te astept sa si scrii, daca vrei!
invitatia e pentru toata lumea, binainteles!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

BIANCA si RADU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

neata, felicic!
de cand vreau sa-ti spun ca mi se pare suuper simpatic Falkone al tau! eu cred ca doamna Vio se si distreaza cu el

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

Razvan

asta este discutabil deocamdata duc lupte grele in fiecare zi la imbracat si mai ales la incaltat, nu vrea neam sa tina pantofi in picioare afara si sosete in casa, adica el vrea descult in casa si sa meraga in sosete pe afara
Ieri i-a facut-o: a reusit sa-si desfaca catarama, s-a descaltat de un pantof si i l-a aruncat drept in fata, dupa aceea tot el suparat: nu a vorbit cu ea pe drumul pana in parc, ea vorbea si el se uita intr-o parte, ignorand-o total Cand au intrat in parca s-a schimbat situatia: au ajuns in dreptul gogosilor si a inceput sa-i zambeasca mefistofelic ,ea cumpara o gogoasa si ii da si lui putin si ii plac la nebunie
De aceea ma bag la tine pe blog, sper ca ai pus reteta de papanasi

Imi place de mor de Razvanel cu toate caciulitetele pe care i le faci, noi suntem fara nimic pe cap, nush cum o sa rezolvam, nu vrea nimic pe cap daca nu ai si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Bianca & Radu

Anamona, cum e Thea?

Piolica Elsei, bine ca ati scapat de vaccin.

Babytza, sa nu ne uiti

Giuli, ai un copil model , si frumos de pica si devreme acasa

Eva, ce mai faceti, n-ai mai intrat de mult timp

Cosmy, dansatoarei.

Felicic, daca gasesti o solutie pentru papuci si caciuli, sa-mi zici si mie te rog. Disper pentru ca pitica asta a mea nu-si tine absolut nimic in picioare, nici sosete nici papuci. De 'nspe ori am pierdut pantofii prin oras. Iar de caciuli ma apuca groaza cand ma gandesc ca va fi singura fetita cu capul gol la iarna.

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput

Nushulica, ce sa-ti fac eu daca esti..."bunaciune"?
vezi....e grea viata de vedeta...
si mai trebuie s afac o precizare: eu nu ma prefac, eu chiar sunt mai bombita la calcat si prajituri. mancarica fac.()
piolica, ma bucur c-ati trecut cu bine peste...sasha inca e mucios...deci stam cu el in frigider
nerantula, moamaaaaa....eu chiar am o mare teama cu ridicatul masiniisa treaca supararea.
vazut poze de Raducu
Klemiiiii..si noua ne e dor de voisi noi o tinem la fel cu trezirile...
nocom, beeeyyy, ce fe lauzi atat!vezi ca eu-s ofticoasa
roxule....hai vino si mai stam l apov.lasa supararea
rox-cd..si nushulica si cine mai zicea...io parca sunt precum sotii vostri...ca si eu il intreb pe sot...ce-a facut de"n-a facut"....
dar eu-l cred ca sunt indreptatita...ca eu il intreb, ce mult, de ce n-a avut timp sa...faca patul.
ram, pe unde esti?

Mergi la inceput

e, felicic, ce spuneam?! se distreaza domana Vio!

ete tocmai pe aia de papanasi n-am pus-o, ca n-am apucat sa o fac!
dar e pe forum!

blog cu basca

Mergi la inceput

clau avem portar....dar sta la poarta
adik de la masina pan la poarta...a fost distractiunea
felici, te rog io...sa "nu mai scrii"..pe cuv...lesin de ras ...imi place la nebunie cum pov....si ma vad balauriifara cap

anca

Mergi la inceput

ca sa-si tina pe cap bascuta/batic, de cate ori ii puneam il laudam si-l mangaiam pe cap, ba il mai duceam si la oglinda "ce baiat frumos, mai, mai ce baiat frumos!" si nu mai putea de drag!!
bineinteles ca nu a mers din prima...dar dupa muuulte incercari acum nu mai avem chiar asha mari probleme....
mai mergea sa-i pun ceva cand el era foaaaarte absorbit de alte activitati
acum cand isi aduce aminte, isi ia caciula din cap, da cu ea jos, sterge nitel cu ea...nu conteaza ca suntem prin orash...apoi o aseaza din nou pe cap...in stil propriu, binainteles!
uneori imi arata sa-i pun pe cap
sau, cand ii mai zic, ca e baiat frumos, imediat duce mana la cap[:D}]
cu pantofii...am avut intamplari pasagere...deci nimic relevant

blog cu basca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Carla isi scoate absolut tot din picioare, sau daca sunt pantofi cu siret - musai sa fie sireturile desfacute . Are ea asa un fix. O sa rezolv asta la iarna cu ciorapi cu chilot si cizmulite cu fermoar pe care nu le poate scoate. Dar cu caciulile va fi problema. Si eu o duc la oglinda, o laud, ii spun ce frumoasa e - zambeste iar in secunda urmatoare jap

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza!

LA MULTI ANI RADU SI BIANCA!!!!!!!!!!!! Sa fiti sanatosi si senini, voiosi si frumosi!
baby_boy, un gratar ceva? ca doar e 7...

nocom, azi noapte a fost Robi la disco, de la 01.00 la 03.30 si intr-adevar, Daria nu era acolo, ca l-am intrebat, si nici Edi de giuli. Asa ca poti sa stai linistita!

babytza, eu zic sa tragi aer in piept pana pleaca soacra, ia o pauza daca vrei de la discutii, si apoi, mai pe calm asa, o luati de la capat. trebuie sa se rezolve si sa fie bine. daca ai nevoie de ajutor, de un sfat, orice, ai nr meu! te pup!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput