Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (194)
Raspunsuri - Pagina 10
gaia.nevia spune:
Raducu!!!
Cristina, sa-ti traiasca flacaul, sanatos, voios si sa-ti aduca numai bucurii!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
claudinna spune:
vazut poze frumoase cu Raducu motzat si dezmotzat!
piolica, bine ati revenit si sa va fie de bine!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Nausica spune:
Hello, fetelor.
Mie mi s-a busit again PC-ul, de data asta spectaculos de tot, se restarteaza singur si e varza, azi vine nenea doctorul sa mi-l repare.
Deci sint pe Mac si nu am timp sa va povestesc prea mult despre noi, decit ca sotul a tras o trinta alaltaieri cu Cipi, in parc, el fiind pe role. I-a sarit un ciine in fata, rezultatul fiind ca el s-a dus de-a dura pe iarba, Cipi s-a rasturnat cu carutul si a dat cu capul de ceva in interiorul carutului, de unde a rezultat un cucui. Nu s-a lovit tare, dar sotul s-a speriat ingrozitor.
Am doua intrebari:
1. Aveti idee de unde pot sa iau pt Ania o geaca de ploaie? Eventual si pantaloni de fish? Eu n-am vazut pe nicaieri.
2. Are cineva de imprumutat, pentru aprox 4 luni, incepind de pe la sfirsitul lui octombrie, o scoica pt masina? Scoica mea e data la o prietena, al carei bebe are 7 luni, si alta prietena sta sa nasca si ii trebuie, practic, pina se "elibereaza" a mea? Multumesc mult.
Pupici la toata lumea.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
claudinna spune:
Nuasica, sorry pt intamplare...chiar nasol...bine ca Cipanu' e bine!!
eu am scoica de imprumutat...dar sunt cam departe...
poate totusi mai au fetele, ca au mai trecut la scaunel
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
gaia.nevia spune:
Nausica, jacheta de ploaie gasesti la Decatlon. Noi i-am luat lui Teo una verde, super faina.
Pentru Radu o avem pe cea care i-a ramas mica lui Teo, de la Debenhams, dar nu se compara, calitativ (parerea mea!)
Mai am una foarte mica (pana in 6 luni) de la Z... iarasi departe de cea de la Decatlon, dar tine de ploaie.
Pantaloni de fas am gasit unii matlasati, f grosi, la Mothercare.
Iar la C&A am gasit "salopeta de pescar" la 9 lei (erau reduceri masive) din neopren... mortale! (nu am apucat sa le tavalim decat odata...)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
andy.p spune:
Buna dimineata si multumesc de cafeaNoi am avut o noapte agitata,nu stiu de la ce..se vede umflat locul unde tre sa iasa incisivul,e si constipata un pic.
RADUCU
Claudinasuper ca ai pus retetele pe blog,asa nu mai caut pe nush unde ,merg direct la sursa.
Nausica off,bine ca n-a patit nimik CipiScoica am si eu,da cred ca sunt si mai departe ca si Clau
Nocomma bucur ca s-a cumintit Dariutza si sta pe acasa
Babytza si sunt alaturi de tine .
Carla eu aruncam si strugurii ca mi-e frica de moor
Ada,Lumi,Anca
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nocom spune:
nausica eu am scoica si o imprumut prietenei tale cu mare placere!
ai PM
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
300 spune:
Buna dimineata!
La multi ani:
Sofia de Mimihoo
Dragos de Babymom
Bianca de Elly
Riana de Dana
Chris de Khristin
Eliza de Leah
Bianca de Raluca83
Radu de Cristina
Sa cresteti mari, sanatosi, sa va bucurati si iubiti parintii.
Imi pare rau ca n-am fost de fata la timp sa urez in zilele respective.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
_giulianna_ spune:
Neata!
Cuscra abia acum am inteles cum stau lucrurile. Scuze!
Si lasa fata sa se duca la biblioteca, nah, acum nici sa citeasca n-are voie!
Astept sa se trezeasca Edi sa mergem la piata dupa ce ne mai trebuie pentru budinca.
Avem si un filmulet mai nou
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)
300 spune:
Eu sunt pe undeva la capitolul trecut cu cititul - scrisesem ieri un draft cu diverse raspunsuri dar e pe un alt calculator...
Nausica imi pare rau pentru pc-ul tau, dar nu-i poti tranti un windows acolo? Eu folosesc inca numita scoica altfel as fi inaintat-o cu mare placere. Ah, se mai face vreo comanda pe bimbomarket mai spre sfarsitul lunii? Vreau si eu un scaun de masina. Fetele cu chicco proxima, cum va place? Ma tenteaza si pe mine.
Carla ce patisi cu strugurii? ma duc repede pe pagina anterioara sa citesc
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...