Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (194)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Intrebare: branza din reteta de budinca trebuie sa fie proaspata nu? Cum se gaseste in comert la caserole pe care scrie 'branza proaspata de vaci'?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Cosmy, probabi ti s-a raspuns la intrebarea cu laptele dar nu ma pot abtine. Personal nu sunt de acord cu "laptele meu nu-i mai ajunge", mai ales la varsta la care teoretic isi rareste mesele de noapte. Posibil sa-i fie sete, sa-i dea vreun dinte, sa aiba oreice mic disconfort sau pur si simplu sa te vrea langa tine. Inainte sa te apuci sa-i pompezi cereale seara sa doarma mai bine (e un exemplu abstract, nu ma gandesc ca te gandesti sa... arunca un ochi la fetele care nu alapteaza dar nu dorm noptile, ca nu-s putine. Si deci se foate si cu formula si fara somn.

Si eu alaptez des noaptea de cand ma stiu cu printesa pe cap, piept, fatza (depinde de pozitia ei de somn). Se mai intampla asa: 11, 1,3,5,7,8,9... sau: 11, 2,4,7-8, 9... sau: 1-2,5-6, 8,9... Te-am lamurit? Maia dragalasa care face numai prostii. A, si voiam sa spun de mult ca te admir pentru calmul si optimismul de care dai dovada.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!!
Lucad doarme si intru si eu pe fuga...
cu intarziere pt Chris Anthony
Khristin unde esti?
Ratonelule bine ca n-ai patit nimic si ai salvat si strugurii
Babytza
Piolica cum e Elsa? Sper ca n-a facut vreo reactie!
Anamona mersi de raspuns!Cum e Thea?In 2 luni i-am scos mesele de peste zi,iar de vreo 4 zile nu mai adoarme seara la san ci leganat in brate,pe muzica!Noaptea suge la greu,cred ca toata noaptea suge.Am incercat o data sa-i dau bibe,dar nici sa nu-l vada!Suptul noaptea nu cred ca reusesc sa-l scot si cred ca voi astepta sa renunte el.
Giuliana super Edi,ca de obicei! Lucas arata doar limba si ochii restul nu vrea!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Hello,
Chris, Eliza, Bianca, Raducu, sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!

Ramo, noi avem chicco proxima si suntem f. multumiti de el. Mi se pare sigur si confortabil, iar spre surprinderea mea, Eva s-a obisnuit in el, si sta destul de cumintica.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

giuli, noi ii mai zicem si branza de regim
aici am gasit si varsata
da, e proaspata

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Mai, ce uituca sunt!
Radu-Gabriel Sa cresti mare si sa bucuri mereu parintii!
Baby boy
Claudinna azi cumpar cus-cus...vreau neaparat sa fac reteta de cus-cus cu pui si legume!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Bitza mi-ai facut pofta de cus-cus..si reteta ce bine suna

Giuli e tare dragutz Edi..Alexia nu arata decat nasul,nu vrea altceva...eu folosesc branza de Milli.

Ramo ..ma bucur sa te citesc.

Piolica sa va traiasca mica crestina..sper ca n-ati avut reactii de la vaccin.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

LA MULTI ANI RADUCU!!!SA CRESTI MARE, SA FII SANATOS SA O ASCULTI PE MAMI SI SA AI MULT NOROC IN VIATA!!!Cristina sa iti traiasca baiatul si sa te bucuri de el inca 100 de ani de acum inainte.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nadreuta, mersi!
Oh am uitat ceva: Ramonzca, Simodina, La multi ani fericiti!

Si: Ada, oau! deja 12 ani impreuna cu TL! Va urez 12x12 ani fericiti si impliniti.

Of, citesc despre butoaiele voastre. Sa va zic si de-al meu Sotz ca butoiul l-am spart. ASAAA: de cand lucreaza in productie si-a decalat programul de lucru de la 9-6 la 10-7. Ceea ce inseamna timp iimpreuna=0. Cand ajunge el acasa eu chitai de oboseala frustrare dureri de burta/spate si ce s-o mai nimeri prin peisaj, pentru ca da, mereu ma doare cate ceva si chiaaar nu mai am niciun chef nici de el nici de altceva. Ma enevreaza ca nu (mai) are initiativa la treburile casnice. Am aflat si de ce: sunt cicalitoare, el nu face nimic bine. Pai cum sa faca bine? L-am trimis intr-o sambata cu copilul pe-afara si l-am lasat sa-l imbrace. A iesit o laie: cand am vazut-o pe A i-am zis ca afara nu-i alaska si ca el cum s-ar simti sa iasa cu polar pe el? Inapoi! Dar tot a fugit cu fata cu pantalonii de polar pe ea...

Asa ca a ales "the easy way". Nu-i nimic ca si eu am ales un easy way: bed is for sleeping. Nu e cea mai buna solutie, dar macar ma odihnesc. Si totusi eu am un sot model care se straduieste la propriu sa-mi faca viata mai usoara - atunci cand isi da el seama ca am nevoie de o viata mai usoara. De exemplu: curatenia se face o data pe saptamana (in rest ne pot manca mustele nu mai conteaza). Bucataria se smotruieste o data la 3 luni cu mobila toata scoasa pe hol, aragazul debransat si totul dezinfectat. Ma rog, in astea3 luni ce conteaza ca mai trebuie maturat spalat pe jos sau curatata plita? Le facem si pe-asta sdambata eventual, ca oricum el a fost plecat toata saptamana si-i place sa stea in casa. El nu vrea in parc ca eu merg mult. Insa cand eram doar noi 2 mergeam zeci de kilometri zilnic cu cea mai mare placere.

Spala vasele mai ales dimineata cand eu dorm si face un zgomot de-mi doresc sa nu le mai spele. Desigur Anda se trezeste cand pleaca el la serviciu si eu o data cu ea cu ochii cat cepele si draci cat roata carului. Dar macar e chiuveta goala si cafeaua facuta.

Nu sunt numai lucruri urate. Dar e adevarat ca as prefera sa ma ajute in lucrurile marunte si sa avem mai mult timp pentru noi. Si o face daca ii dau indicatii ca la carte. numai ca ma doare gura de dat indicatii, as vrea sa aiba mereu initiativa in lucrurile marunte. Asta ma roade pe mine de fapt. Dar ce sa zic, nu pleaca fara mine nicaieri, nu e un lenes, e rabdator (desi de-a lungul timpului mi-a imprumutat din impulsivitate si asta ma face sa ma privesc cu ochi mai critici decat de obicei, sa-mid au seama ce urat imi sta mie vorbind in doi peri si sa vreau sa ma corectez). Imi doresc sa nu ma mai simt asa obosita - incep sa cred ca e o cauza organica pentru oboseala asta, nu mi se pare ca fac atat efort incat sa justifice atata oboseala.

Nu sunt sigura ca vreau la serviciu, mi se pare ca mi-as priva copilul de prezenta mea - asta prin prisma acelei luni lucrate asta-vara. Insa a propos de sacrificii, eu sunt aia care si-a aruncat cariera la gunoi in proportie de 80% si vreau sa fiu respectata pentru asta si mai vreau sprijinul lui in anii ce vor urma. Si il voi avea dar deocamdata ma paste naiba mai stie ce.

Imi cer scuze pentru cearsaf - nu ma pot exprima deloc mai concis - probabil tot oboseala e de vina.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ramo si eu simt aceiasi oboseala parca e cronica deja.Eu ma gandesc cand va veni ziua in care daca nu am chef sa fac nimic sa pot sa nu fac
Babytza suntem pe aici
Cristina cum te simti azi?
Multumesc pt raspunsurile cu programul sotului se pare ca al meu e printre putini care vrea la meci, la bere, la cafea si in plus mai si merge.
Si inca 2:
Ce crema de fundulet folositi?Eu am folosit pana acum Bubchen dar vreau sa o schimb nu ma intrebati de ce dar asa vreau
Stiti vreun preparat pt pofta de mancare????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput