Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (194)
Raspunsuri - Pagina 6
Nocom spune:
Ada La Multi Ani fericiti alaturi de TL!!!!!! Sa va dea DD intelegere, iubire si cat mai putine griji!!! Aveti 2 baietei minunati (pe unul il stiu personal!!! ) si familia este cel mai important lucru pentru ei!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
nushulica spune:
LA MULTI ANISORI CHRIS ANTONY!!!SA FII SANATOS SI NOROCOS!
si pt mamica si surioara ta frumoasa
cosmymooama ce dansatoare e maya!!!si soricelul???stie??roxinvata-l sa tina pasul cu nor-ta ca altfel o pierde
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
nushulica spune:
baby boy dav inca are 2 reprize de somn pe zi cam de o ora jumate-2 fiecare dar el la maxim 7 dimineata e in picioareseara se culca pe la 8.30-9
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
piolica spune:
ce tare e Maya!!!!!
am scapat de vaccin, va multumesc pt sustinere. Elsa a plins mai tare inainte de vaccin decit dupa. Ea face dopuri de ceara in urechi, asa ca pediatrul i le-a scos, de unde si circoteca. Dupa care a urmat vaccinul, nu cred ca a deranjat-o vaccinul, cit faptul ca era tinuta strins pe masa de infasat, iar ea uraste asta.
Urmatoarul vaccin e in decembrie Infanrix Hexa, dupa care in ian-feb o sa facem Priorix din nou + Meningitec - cel impotriva meningitei. Se face si in Ro? Aici nu e obligatoriu, insa este f recomandat, meningita este destul de rara, insa 60% din cazurile de meningita sint tragice.
va pup! o seara buna.
L.E. uitasem sa va spun ca Elsa are 10 kg si 76 de cm la 12 luni si 3 sapt.
Mamica fericita de bebelina Elsa
baby_boy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008 baby_boy, vazut pozele, Raducu este delicios. Dar asta stiam, dar tu mami... te faci mai frumoasa pe zi ce trece. te-ai si tuns, parca? arati mumos rau! |
M-ai facut sa Multumesc frumos. Da..m-am tuns ca nu se mai putea.
Dupa un permanent..parul s-a ars..plus ca era foarte greu de intretinut..se incurca mereu. Mi-a parut rau..era f lung..insa e mai bine asa. Simteam nevoia unei schimbari.
Din pacate am si slabit mult..Raducu papa la greu tzitzi..mai nou termina un san..si se serveste si cu celalalt si cu toate vitaminele de le iau ...cred ca am ajuns iar la sub 55 de kg..dar intru iar in blugii mei. Multi
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Nocom spune:
baby boy eu nu pot vedea pozele voastre De fapt nici o poza care este pe shuterfly! Habar n-am de ce calc meu nu le poate deschide pe alea.... Nici pozele cu soricelul Babytzei la 1 an nu le-am vazut.... Le-ai mai pus cumva si pe picassa, sau webshot?? Ca tare as vrea si eu sa le vad....
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
kllemi spune:
buna seara vb. de somn...hmmm eu nu pot sa va zic un program fix....dar stiu asa ca dupa desele treziri noaptea ....se trezeste de tot pe la 9-9.30 stiu sigur ca in jur de 13 o ia iar somnul...aici pot fi si 2 ore nu se stie sigur, chiar 3.....e si dupa aia nu mai doarme deloc....de fapt o cam injunghie somnul pe la 19 si ne chinuim sa o adormim fiind foarte agitata la ora aia (ca vine de afara) nu prea adorme si cu toate astea se mai culca pe la 23 cam asa decurge o zi din viata noastra.....cred ca v-am facut capu' patrat
piolica ma bucur tare mult ca nu a-ti plins....dar nici reactii la vaccin sa nu ave-ti daaaaa...
babymom parerea mea este sa nu mai stai pe ganduri si sa pleci....gandeste-te la copii, ce viitor le poti oferi acolo........sper sa nu te superi pe mine, mi-am dat si eu cu parerea
cosmyb tare bancu'........ce bine ca pe voi macar va ajuta cineva...pe mine, nimeni ...ne descurcam si fara ...suntem niste eroi
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
baby_boy spune:
Nushule, Nocom aici cateva pozici
prima data am ales ceasul
bricheta
cu mami si nasica
ce tort bun
cu cei cei 2 tataie
motul meu
Asa....multumesc mult pentru raspunsurile referitoare la somnik
Cd,Anca,Claudinna,
Referitor la sondaj...cand eram insarcinata , sotul meu mai iesea la un fotbal sau la un tenis de masa..de cand am nascut..nimic.
Nu mai iese niciunde..de fapt nici unul din noi..totul se invarte in jurul lui Raducu..iesim cu el..sau deloc..si mai nou..tati face baita lui Raducu..se balacesc singuri acolo..ca intre baietii
baby_boy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nocom baby boy eu nu pot vedea pozele voastre De fapt nici o poza care este pe shuterfly! Habar n-am de ce calc meu nu le poate deschide pe alea.... Nici pozele cu soricelul Babytzei la 1 an nu le-am vazut.... Le-ai mai pus cumva si pe picassa, sau webshot?? Ca tare as vrea si eu sa le vad.... mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) poze cu noi poze DARIA poze APUSENI |
Poate de la firewall?l pentru ca nu sunt puse pe privat..ma gandesc si eu..nu stiu. Nu am alt cont.
babytza spune:
Hello girls
Azi a papat puiul la toate mesele !!!!! Asta e minunat
Altfel situatia e neagra rau
cuscra Maya e mortala
Cristina pupici multi pentru Raducu , e un scump
piolica sa aveti o noapte linistita si fara reactii la vaccin
Babytza si puiiValentina David