Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (194)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Elsa inca doarme... s-a trezit azi la 11:10 si s-a culcat din nou la 12:50!!!! Iar eu de o juma de ora ar fi trebuit sa-i pun patchurile pe picioruse pt vaccin... Ma duc sa o trezesc, ca nu mai ajungem la pediatru.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare!

giulianna spune-mi Iedutzu a scos-o iar pe fi-mea azi noapte la disco? Sau tot cu Biancu de lauretta a iesit?!?!! Hmmmm Peste si daria a refuzat salaul ca mirosea prea tare a peste, dar pangasius a mancat cu maaare placere (desi cica ar fi plin de hormoni...). Eu il fac la cuptor asa: Pun intr-o tava pestele file, apoi il sarez putin, pun peste el rosii taiate rondele si rad un morcov pe razatoarea mare. Peste tot pun ulei de masline. Si Matei si Daria mananca ca nebunii!!!

felicic am luat-o eu razna in locul tau!!!!! Atatia bani!!!!! Dragii de voi!! Sper sa gasiti o cale sa-i faceti sa plateasca!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Nerantula imi pare rau pentru patanie... offf.. Gruia ce mai face?

Giuli intrebai de peste.. poti sa-l fierbi in lapte, isi pierde din gustul si mirosul specific, sau il poti praji in ou sau pesmet. Sau la cuptor cu suc de portocale sa-i mai ia din gustul de peste. Pune si putina sare. Eu i-am dat facut pane, dar fara oul de deasupra, doar carnita

Cuscra multi ma bucur ca esti vesela

Baby_boy Maya doarme asa: dimineata se trezeste pe la 7 sau 8, suge si nani pana la 10 sau 11. Apoi somnul de amiaza, 2 ore pe la 14 sau 15. Pana seara la 22 nu mai doarme deloc..

Super ca ai ajutor saptamana asta
LE: Super si pozele de la mot, sunteti niste frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Cosmy, Gruia e binisor, in afara de muci, care ba mai vin, ba se duc .. inca nu au trecut de tot. Ieri a mancat foarte bine, a poftit si la mancarica Izabellei in parc, pentru ca avea gust de Izabella , ca acasa nu a mai fost asa incantat, insa, in general, stam mai binisor cu mancarea decat zilele si saptamanile trecute, mananca de mai multe ori pe zi, cantitati mici. Azi ma bucur ca a mancat o rosie goala, ca e plina de chestii bune, chiar daca alta mancare de pranz nu a mai vrut.

Patania cu numerele sper sa nu aiba niste consecinte grave, pentru ca e clar ca au fost furate cu scopul de a comite infractiuni sub aceasta acoperire. Oricum, am fost la politie si am declarat disparitia, acum am de umblat sa iau altele noi.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

baby_boy, vazut pozele, Raducu este delicios. Dar asta stiam, dar tu mami... te faci mai frumoasa pe zi ce trece. te-ai si tuns, parca? arati mumos rau!
noi cu somnul stam ciudat rau, de regula adorm pe la 21.30, (atunci cand nu merg la disco pana la 01.00), au tshpe mii de treziri pe noapte, trezirea finala la 07.00, apoi somn de la 10.30 la 11.30, apoi somn de la 15.30 la 17.30, cu 'mici variatii'... azi Robi a dormit si vreo 20 min pe la 14.00... a cazut lat in timp ce eram in parc... i-am dus in mai multe locuri de joaca si a mers mult in picioare, asta tre' sa fie cauza...

piolica, tinem pumnii sa fie totul ok si la vaccin si dupa!

nerantula, imi pare rau de patanie...

ankussa??????????? stiu ca esti prinsa, dar ne e dor de tineeeeeeeeeeeeeee!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Maya-Dansatoarea

Mergi la inceput

Nerantula ma bucur ca sunteti mai bine cu papica si iesiti mai des cu Iza poate asa are pofta si haiducelul

Lumi sa stii ca si Maya a adormit ieri la plimbare, ea nu obisnuieste sa doarma in carucior, se intampla ff rar, dar cum ieri a dormit de amiaza numai 1 ora si ceva, a luat-o somnul. Oricum mersul ii oboseste, mai ales la inceput. ici hunilor!

Piolica ati scapat de vaccin? Tinem pumnii sa nu aveti reactii

Mergi la inceput

Asaaaa, acum despre sotiori si timpul lor liber.....

Cand il aveam numai pe Matei domnul sot mai iesea cu baietii, ba chiar a plecat la pescuit, in Delta, 1 saptamana chiar la 3 luni dupa ce l-am nascut pe Matei, si mai iesea si la o cafea, sau la o vorba, dar intr-o ora era acasa. Acum, de cand o avem si pe Daria, nu mai iese nicaieri singur, doar in gasa cu Matei, daca poate merge cu el bine, daca nu, pauza!!! Desi ar vrea sa mearga, stie ca nu se poate nu pentru ca nu vreau eu, ci pentru ca e imposibil sa stau singura cu amandoi, ei avand program total diferit. In felul acesta Matei ar sta mai mult la desene, ca sa pot eu s-o culc pe Daria, sa-i gatesc, sa-i dau sa pape....

Oricum pare ca intelege, si nu imi reproseaza acest lucru..numai raaar, si atunci mai mult in gluma.. dar si eu cand stiu ca ar vrea neaparat sa mearga cu baietii undeva o chem pe mama la mine, si daca poate veni, poate si sotul sa plece. Asta mai mult pentru iesirile anuale din toamna de la pescuit si de expeditiile 4x4 la care nu poate merge cu fi-su.

Daca parintii mei nu ar lucra si ai lui nu ar fi asa de departe (la Cj) sigur ar iesi mai mult, caci restul prietenilor nostri desi au copii, ies tot timpul pe cate undeva singurei, dar au parinti aproape sau bone....

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Si Daria doarme mult ziua.... se trezeste la 8.30 (cu excetii, of course..), apoi doarme de la 12 la 2 si apoi de la 5 jumate la 7, cateodata chiar 8. Deci in total doarme cam 4 ore ziua si 11 noaptea (cateodata putem sa scadem 2 ore, ca merge fata la disco...)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Claudinna chiar am tras un ochi la retetele de pe blogul tau poti linistita sa o postezi pe blog

Nusha i-ati mama menajera inapoi, lasa sotul ca el habar n-are cate faci zilnic..

Uite o glumita pe care mi-a povestit-o soacra, parca a primit- pe mail nu mai stiu

Vine sotul acasa obosit dupa o zi de munca: Cand parcheaza masina in garaj, vede usile masinii sotiei deschise larg, iar in masina dormea cainele... copiii plini de noroi se jucau in piscina, peste tot plin de jucarii, urca scarile, balustrada manjita de ciocolata, ajunge in bucatarie, masa plina de resturi de mancare, mancare pe jos, chiuveta plina de vase murdare; ajunge in baie, plin de haine, cada murdara, totul vraiste; ajunge in dormitor, iarasi plin de haine, debandada... Sotia.. linistita cu o masca pe fata, citea o revista
Sotul intreaba: Ce faci???? Ce e cu debandada asta???
Sotia: "Iti amintesti zilele in care veneai de la servici si ma intreabai ce am facut azi??? Ei bine azi nu am facut nimic! "

Cred ca numai asa si-ar da si sotii nostri seama cate facem zilnic

Mamica deMaya

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

hai ca asta-i cea mai tare pe ziua de azi!!asa visez sa fac si eu intr-o zi sa vada omu'diferenta

vad ca nu sunt singura in situatia asta,cu toate ca nu ma incalzeste cu nimic dar...cd,dyanira ne luam de mana vad

cd si eu tot asa cu mama mai cooperez ca nah,decat soacra(ratonelule dezvolta mama sa te descarci)mai face ea mancare pt noi,mai sta ea ci david cateva ore sa fac eu curatenie dar mi s-a aplecat sincer sa fiu nevasta gospodina si nu pot acum s-o fac pe-a nestiutoarea ca ratonel ca stie husbandu ca stiu sa calc,sa fac mancare buna si prajituri si mai bune deh de 7ani ii fac,ce m-am prostit deodata ??

vreau si eu sa vad poze cu raducu dezmotzat dar nu gasesc link

sa va zic...david imi mananca destul de prost de un timp si ieri i-am facut o tocanita si pt ca am pus cam multe legume am zis sa pun 2 pulpe copanele sa aiba pe 2 zile...bun...fac,blenduiesc tot ca inca n-avem dinti , impart in 2 portii si da-i copilului sa pape si papa si papa,eu bucuroasa ca in sfarsit papa bine si termina portia si tipa ca mai vrea....acu ce sa fac??!incep portia urmatoare cu gandul ca mai ia o lingurita -2 si se satura...ti-ai gasit??m-am speriat...scot iaurt sa-i dau sa nu mai pape atata mancare nu vrea,tipa ii dau mancare vrea...a mancat mai bine de jumate si din a2a portie asta la 1 i-am mai dat la 6 iaurt simplu si seara lapte

acum ma intreb oare n-a mancat prea multa carne?ca de legume nu-mi fac probleme...

irina ma bucur ca esti ok si s-a terminat divortul,ai grija la partaj nu renunta la nimic ce ti se cuvine ca nu se stie niciodata

nerantula pupam gruia papacios de papica de iza si david al meu mananca mai bine la o vecina,impreuna cu fetita ei...deh are mancarea alt gust in 2

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput