Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (194)
Raspunsuri - Pagina 4
dyanira spune:
CD ne era dor de tine si tu ocupata sa dai kilometrajul peste cap la carucior.Bine ca sta Mikul in carucior ca Andrei nu prea mai vrea,vrea pe jos de parca ar putea merge singurSa stii ca si la noi e tare frig in casa si la fel de dimineata nu mai avem apa calda bine ca la noi toata iarna e cam frig tinem tot timpul in priza si un calorifer electric ca sa avem 22-23 de grade in casa.Platim si caldura si curent deh
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
claudinna spune:
hello!!
Chris, la multi ani!, sa cresti mare si sanatos, sa i muuult noroc in viata!!!
La multi ani, Eliza!, numai bucurii toata viata ta!!
Ada si Tl!, pentru ieri
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
CD27 spune:
Dya nu e chiar asa simplu cu statul in carutz adica o data ce l-am dat jos (iar mama l-a invatat sa-l tot dea jos) greu tare il mai pun la loc
cred ca incep sa bag si eu caloriferul ca 21 grade e putin, mai ales cand facem baita
Nusha te inteleg perfect, fa aia, fa ailalta, stai cu copil, spala vase etc etc, seara sunt franta, sotzul nu se lasa domne mai prejos si el e frant ca a fost la munca (de parca ar munci pe santier) si ma tot ameninta ca ma trimite la munca daca nu-mi convine acasa si cand eram plina de nervi si obosita parca imi suradea ideea cu mersul la munca, dupa care ma trezeam....pai stai asa...dupa ce vin de la munca cine crezi ca o ia de la capat cu copil si treburile casei?! EU nu nu, nu ma duc la munca, stau acasa! Stau cu copilul meu, treburi fac cand am timp, ma ajuta mama cu mancarica si cu o curatenie din cand in cand si eu o ajut cu ce pot (material) ca are o pensie de 3 mil, fara mama nu ma descurcam (bineeee....ca imi omoara ea multi neuroni asta e altceva), deci lasa glumele sotului si cheama-o pe tanti sa te ajute
A....intr-o zi n-am facut nimic in casa, nici gunoiul nu l-am dus, cat a dormit Mikul am stat cu el in pat (la un moment dat nu mai puteam sa stau in pat, dar na..ma sacrific ca sa doarma baiatul mai mult) si vine sotzul acasa cu o falca in cer si alta in pamant ca ce am facut toata ziua daca copilul a dormit pai l-am supravegheat, auzi la el
Mami de Mikul Robert Constantin
claudinna spune:
babymom, aia e reteta si a avut maaare succes!!!
noi nu ne-am saturat, asha ca o sa tot fac!
cat despre plecare, daca as avea meserii ca ale voastre, cred ca m-as gandi serios la plecare! dar niciodata nu e prea tarziu!(aici ma gandesc la mine)
ange, a mancat Razvan cu mare pofta puiul cu mere!! si zau ca si mie-mi pare rau ca am facut doar pt el!
am pus retetele pe blog, deocamdata fara poze, ca nu stiu unde am pus aparatul...pozele le-am facut
Cosmy, ce-mi facusi?? normal ca-i voi face si eu lui Razvan papanasi si te superi daca pun reteta pe blog?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
claudinna spune:
baby_boy, sa va fie de bine! n-am apucat sa vad pozele ca sunt pe fuga, dar promit sa ma uit!
_irina_,
mamidestefan, interesanta cartea, as vrea sa o am, dar cred ca e complicat cu expeditia, sau nu?
oricum, mi-ai dat o idee si o voi cauta prin librarii
nikole, sorry pt catelush! pt K, sa-i iasa dintisorii mai repede!
ce zici, saptamana viitoare mai esti la munte?
blog cu basca
Razvan
baby_boy spune:
Dyanira ce mai face Andreiutzu?
Cd
Feli imi pare rau..sper totusi sa puteti recupera banii
Nicoletin pumnii sa se faca Sasha bine
Babytzule imi pare rau pentru supararile din ultimul timp...sper sa treaca repede..multi si
Piolica tinem pumnii sa nu aveti reactii dupa vaccin
Intrebare pe ziua de azi
Cum stau boboceii cu somnul? Adica ..al meu daca se trezeste la 9 dimineata ..somn pe la 12 la 13.30 si seara la 9 cade lat. Nu mai serveste somn dupa amiaza.
Varianta 2- se trezeste la 8 ..somn pe la 11.30 la 13 ...la 8 seara cade lat.
si-a cam scos somnul de dupa-amiaza..sau nu-l obosesc destul...ca el pe mine..daaaaaa
Tati nostru e in concediu saptamana asta..ne pregatim pentru ziua lui Raducu asa ca mai intru si eu mai des la taclale cu voi
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
claudinna spune:
Nerantula, sorry!!! din pacate, asta e lumea in care traim..
Feli, sper din tot sufletul sa va recuperati banii si aia sa fie pedepsiti!!!
baby_boy si la noi e la fel cu somnul!
blog cu basca
Razvan
claudinna spune:
pt sondaj:
sotul meu nu iese cu baietii in oras, de cand suntem casatoriti, ma rog conj8unctiura e de vina, sau poate ca s-a maturizat...nu stiu!
dar de la anul cica vrea sa-si ia scule de pescuit, ca tot are posibilitatea la Calimanesti...atunci sa te tii!
blog cu basca
Razvan
CosmyB. spune:
Claudinna chiar am tras un ochi la retetele de pe blogul tau poti linistita sa o postezi pe blog
Nusha i-ati mama menajera inapoi, lasa sotul ca el habar n-are cate faci zilnic..
Uite o glumita pe care mi-a povestit-o soacra, parca a primit- pe mail nu mai stiu
Vine sotul acasa obosit dupa o zi de munca: Cand parcheaza masina in garaj, vede usile masinii sotiei deschise larg, iar in masina dormea cainele... copiii plini de noroi se jucau in piscina, peste tot plin de jucarii, urca scarile, balustrada manjita de ciocolata, ajunge in bucatarie, masa plina de resturi de mancare, mancare pe jos, chiuveta plina de vase murdare; ajunge in baie, plin de haine, cada murdara, totul vraiste; ajunge in dormitor, iarasi plin de haine, debandada... Sotia.. linistita cu o masca pe fata, citea o revista
Sotul intreaba: Ce faci???? Ce e cu debandada asta???
Sotia: "Iti amintesti zilele in care veneai de la servici si ma intreabai ce am facut azi??? Ei bine azi nu am facut nimic! "
Cred ca numai asa si-ar da si sotii nostri seama cate facem zilnic
anca81 spune:
Baby_boy, Carla se trezeste la 7 maxim 8 (never ever dupa) si doarme o ora jumate de pe la 12.30-13. La 21 e in pat. Btw, frumoase poze
Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare