Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (194)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

panadolul cum se da??? am aruncat prospectul

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Panadol acelasi lucru cu Calpol.Se da daca e 5ml=125mg de 2 sau 3 ori pe zi cate 5 ml.Daca e 5ml=250mg se da 2,5 ml de 2 sau 3 ori pe zi.Nu stiu daca ai inteles ceva...ideea e ca doza care se da odata sa nu depaseasca la copii 125mg si asta de maxim 3 ori pe zi.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

va multumesc frumos!!

data trecuta, adica asta iarna cand a avut nu i-am dat nimic, doar aspirat...dar avea mult mai mult
acuma, sper sa nu se agraveze...ca vineri plecam spre Moldova...drumul lung...uff

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Piolica SUPERB totul!Ai organizat totul de nota 10!Elsa e deja domnisorica!Sunteti o familie frumoasa!
Babytza sper ca plecarea ei sa fie de bun augur!
Angelynna-gospodina suntem bine,cred!Peste 2 saptamani trebuie sa repetam coproparazitologicul si vedem atunci sigur!
Dya si eu termin Bubchen pt fund si iau Sudocrem ca mi-a placut mai mult!Completez la cele spuse de fete ca probe se duc la distanta de 2-3 zile.Banuiesti ceva?

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Intram in greva foamei. Cand dormim nu papam si invers
Stau calma ca ea arata super bine are 10 kile si 82 cm. A luat acuma super bine.

piolica foarte frumoase pozele. Au un aer asa cald de familie Elsa este un pui mic rasfatat de toata familia

babytza pi mai e putin si scapi

lumi mai sunt cateva ore si gata ziua de azi

dya io is ametita cu analizele de kk ca m au pus sa i fac cateva analize de kk si aveam 2 recipiente normale pt recoltare si una cu gel care se tine in frigi.

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta

lumi mai sunt cateva ore si gata ziua de azi

da, si ma gandesc cu groaza la ce ma asteapta la noapte...

colac peste pupaza, soacra mea pleaca in concediu vreo 2 saptamani, asa ca de maine o sa-i scot pe huni singurica. sa vezi atunci dureri de spate...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Giulianna dupa ce am vazut filmuletul cu Edi l-am intrebat si eu peLucas unde e putza si...stie!
Claudinna sanatate puiului!Eu cand avea muci nu-i dadeam nimic,doar aspirat.Unde veniti in Moldova?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Piolica SUPERB totul!Ai organizat totul de nota 10!Elsa e deja domnisorica!Sunteti o familie frumoasa!
Babytza sper ca plecarea ei sa fie de bun augur!
Angelynna-gospodina suntem bine,cred!Peste 2 saptamani trebuie sa repetam coproparazitologicul si vedem atunci sigur!
Dya si eu termin Bubchen pt fund si iau Sudocrem ca mi-a placut mai mult!Completez la cele spuse de fete ca probe se duc la distanta de 2-3 zile.Banuiesti ceva?

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Da banuiesc.Are ceva simptome si anume:lipsa poftei de mancare, usoare cearcane, scaune dese si ceva dureri de burtica.Eu sper sa nu iasa dar vreau eu sa ii fac sa stau linistita.
Voi ce tratament ati facut?
Tu daca ai mai dus cum ai facut cu kk sa nu fie contaminata cu pipi ca mie asa mi-a zis de la laborator la telefon.Dupa ce ai recoltat proba ai dus-o imediat?

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

va multumesc mult! ma faceti sa rosesc. Si cind ma gindesc ca mai aveam o gramada de chestii de facut, in 2 ore le-as fi terminat, insa sotul meu a fost sunat de urgenta de seful lui vineri inainte de botez ca se stricase ceva intr-un modul de plati, asa ca a trebuit sa ramina acasa sa se conecteze la server si sa faca teste si para-teste, in fine, rezultatul fiind ca eu a trebuit sa iau drumul parisului sa-i iau pe parintii mei /sora/nepoata de la aeroport. Asa ca m-am dus cu socrul meu cu o maisna de 7 locuri imprumutata de la vecini (apropos de socrii, sint si din aia buni si calzi si gata sa te ajute) si asa am pierdut toata ziua de vineri. Dar vorba lui sora-mea (nasa Elsei), lasa draga ca nu stie nimeni cite alte chestii iti propusesesi tu sa faci. O sa vezi ca o sa iasa bine, si intr-adevar asa a fost. Peretele ala cu pozele Elsei e un work around, eu cumparind niste fundita inscriptionata cu tot felul de chestii despre familie, gen un aer de familie, regasirea, intre verisori si alte chestii de genul asta (in toate pozele Elsa e cu cineva din familie), cu care vroiam sa le prind pe un panou in culorile folosite la literele ELSA.

Si ca am uitat ceva, simbata cu prietenii sotul meu a dezgropat sicriul lui de burlac. Cind a facut petrecerea burlacilor, prietenii lui i-au pregatit un mic sicriu din lemn unde au pus chestii burlacesti - gen reviste cu femei, un sutien, chiloti, sticle de vin, niste lichior pe care-l beau ei cind erau pusti si alte nebunii. Spre marea lor dezamagire acel lichior nu a rezistat, asa ca in 6 ani a putrezit toate revistele cu gagici. (acest sicriu se dezgroapa la un an de la casatorie sau la primul copil, noi am facut-o mai original - la un al al primului copil)

acum chiar ca va pup. ma duc sa o iau pe elsa de la cresa, nu inainte de a spune ca EDI E MORTAL!!!!. Giuli, da-mi si mie reteta, pe Elsa cind o intreb unde e nasul, ma priveste de parca o intreb de extraterestri. Nu o intereseaza!!!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Lumi incearca Chamomilla poate merge

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Laureta din pacate noi suntem in clubul cu greva foamei de ceva vreme

Diana

Mergi la inceput