Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (194)
Raspunsuri - Pagina 17
piolica spune:
hmmm, deci faza era cu putza si nu cu nasul... si eu care le fac pe dos, normal ca Elsa nu intelege. cum o iau de la cresa o intreb ce ascunde in pampers.
Mamica fericita de bebelina Elsa
laureta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Laureta din pacate noi suntem in clubul cu greva foamei de ceva vreme Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Dya in luna incare m am stresat cel mai putin cu papa a si luat cel mai bine in greutate. Deci e clar ca io contribui la nemancatul ei. Biancu e de ceva timp fara pofta de mancare de aia i am facut toate analizele, kk, pipi,sange, echo , gastroenterolog, si totul perfect , doar mama nebuna
Asa am incercat sa fiu zzzzzeeeeen . Nu moare nici un copil de foame sa sti. Io sunt la al doilea cupil si recumosc ca inca nu mi a trecut stresul papatului. Am avut parte si de Inisa sclifosita si slabutzica .
Poti sa i faci analiza de kk mai mult pt linistea ta
SEBI!
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
dyanira spune:
Laureta sa stii ca si mie imi vine sa ii fac toate analizele tot din cauza de mama paranoia.Pe mine insa ma ingrijoreaza tare un alt lucru predilectia lui pt dulce adica pt fructe, pt biscuiti, piscoturi etc adica tot ce are gust dulceag.Probabil pana la urma o glicemie tot trebuie sa ii fac avand in vedere antecedentele din familia noastra inclusiv glicemia mea mare
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
musettepink spune:
Hello
Piolica superbe pozele,de protagonisti nu mai zic,se citeste fericirea pe fata voastra.Superba lumanarea iar masa a fost decorata super.Sa-mi spui cum ai facut marturia
babytza hai ca poate cand pleaca soacra reveniti la sentimente mai bune.In alta ordine de idei eu vreau ceva de la amway,ti-am lasat scris si pe mess.vb diseara.
Raduca Cristina sa va traiasca baiatul!!!!!!!!!
Luminita imi pare rau de ziua nasoala,uite niste galbejiti sa treaca.
Dya eu de cate ori i-am dus kk la analiza lui Luca ,niciodata nu mi-a zis nimeni sa fie separat de pipi.Oricum pampersul absorbe pipiul asa ca practic se separa singurSper sa nu fie nimic.Si Luca are cearcane dar uite ca am uitat sa intreb dr daca sunt normale dar nici ea nu mi-a zis nimic.
Noua ne-au spart 2 dinti sus asa ca mi-am recapatat baiatul mancacios si somnoros de alta data.Dar nu cred ca dureaza mult ca mai sunt pe vine niste dinti
de Luca
bitza2008 spune:
Dya mie nu mi-a zis nimeni ca nu trebuie sa se contamineze cu pipi.A 2-a proba am recoltat-o sambata si am dus-o luni dimi si am tinut-o in baie.Tratament Lucas a luat Zentel si Liv 52 iar noi adultii Tinizol.
Luminita daca as fi din Bucuresti zau ca te-as ajuta maine!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui laureta Lumi incearca Chamomilla poate merge SEBI! de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
asta e ptr dinti?
ca la noi nu asta e problema, daca ar fi dureri de dinti ma gandesc ca nu s-ar trezi sa se joace 2.5h in toiul noptii... era vesel nevoie mare, bombanea pe limba lui si-si cauta umbra pe perete, pe care n-o mai gasea, ca nu mergea TV-ul...
daca nu e ptr dinti, ci doar de linistire, asa... nush ce sa zic. oi incerca, deocamdata incerc sa ma tin tare... uf
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
bitza2008 spune:
Laureta ai trimis mail pt premiu Lenor?
laureta spune:
Lumi i va ajuta sa se mai calmeze.Nu le face nici un rau.
Bitza da am trimis mail
mussete felicitari pt dintzoci
SEBI!
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
bitza2008 spune:
Mai sunt bobocei, in afara de Lucas,care nu zic MAMA? Al meu zice destule cuvinte,dar MAMA nu!Imi zice tot TATA,si cateodata BABA!
_giulianna_ spune:
citat din mesajul lui bitza2008 Mai sunt bobocei, in afara de Lucas,care nu zic MAMA? Al meu zice destule cuvinte,dar MAMA nu!Imi zice tot TATA,si cateodata BABA! FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL |
Edi nu zice nimic, nici mama, nici tata...nimic. Numai intr-o 'ata' o tine, de dimineata pana seara. La el totul e 'ata', si el e 'ta'.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)