Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (194)
Raspunsuri - Pagina 15
claudinna spune:
dyanira, super jucariile!
ti-ai zis fetele ce si cum...numai ca la noi trebuia sa aduc in 3 zile diferite probele...ba in 3 saptamani diferite, in aceeasi zi a saptamanii...
Lumi
sunt pe fuga ca Razvan doarme singur in camera, in patul mare...
are mucisori...si un ochi cam rosu si cam lacrimeaza. exact asha patesc si eu cand sunt racita. stranuta din cand in cand
in rest e ok, adica se joaca, mananca...
nu i-am dat nimci pana acum...decat suc de portocale, cate jumate de porto/zi....dar azi facu kk cam moale ca i-am dat suc si aseara si dimineata...
nu am cum sa merg la dr ca sunt singura acasa...
voi ce ati dat pt mucisori?
nu are nasul infundat, sunt mai lichizi...si nu curg tot timpul, doar in anumite momente
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
dyanira spune:
Babytza bine ca pleacaSa vezi tu cum se reoara lucrurile dupa ce pleaca si ce noroc ai ca e la distanta mare.
Muuh ai drepate.Eu i-am zis la sotul meu ca daca ma va vedea ca ma comport cu Andrei cum se comporta mama lui sa ma impuste ca probabil singura nu o sa vad ce fac.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
piolica, ce tur de forta! pozele sunt superbe, sunteti o familie f frumoasa! iar in poze radiati de fericire! tortul arata f bine, iar panoul cu poze e impresionant, te felicit pentru organizare.
babytza, hai ca trece repede. astept cinstea!!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
babytza spune:
Claudina acum i-am dat oscillo si panadol (oscillo un tub dimineata si seara, panadol de 3 ori/zi). Data trecuta a fost mai nasol si i-am dat Eurespal si am facut aerosoli ,ambele de 3 ori/zi.
Babytza si puiiValentina David
angelynna82 spune:
Piolica tinem pumnii sa iti gasesti un job cat mai repede , nu am cum sa te ajut cu vreun sfat pt scaunul de masina, tare frumoase poze iar Elsa e superba
Babytza imi pare rau de situatie
Claudinna multa satate puiului , spray cu apa de mare am folosit sau pivalone sau ophtameson
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
claudinna spune:
panadolul cum se da??? am aruncat prospectul
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
dyanira spune:
Claudinna si eu o sa duc macar de 2 ori la interval de 7 zile.Multumim de aprecieri pt jucarii.
Eu cand Andrei a avut muci ultima data i-am dat Calpol de 2x5ml, vit C 10 pic/zi si apa de mare in nas plus aspirat.Altadata i-am dat oscillococinum cate juma de doza pe zi dizolvata in apa, ceai cu lamaie si aspirat nasucul.Daca era infundat tare ii puneam Vibrocil in nasuc.
Sa stii ca si Andrei doarme numai in patu mare dar de vreo 2 luni de cand stie sa se dea jos din pat stau mai linistita inainte era pericol ca se arunca in cap
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
claudinna, cand au ai mei mucisori, asa cum spui ca are Razvan, nu le dau nimic, doar vit C, si suc de fructe, + aspirat nasuc. de regula trece de la sine, fara sa se agraveze, cam in 7 zile maximum.
sanatate multa!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
claudinna spune:
dya, patul e f inalt...60 cm ...inca nu se poate da jos singur...bine, daca nu e accidental, el nu incearca...dar se mai rostogoleste si nu isi da seama ca e margine
blog cu basca
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna panadolul cum se da??? am aruncat prospectul |
La 7-10 kg cate 5 ml de 3ori pe zi.
La peste 10 kg cate 7 ml de 3 ori pe zi.
Babytza si puiiValentina David