Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (194)
Raspunsuri - Pagina 14
andreutac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Fetelor am o mare rugaminte: Pentru a descoperi diverse ,,natiuni conlocuitoare" gen giardia etc ce analiza trebuie facuta coprocultura sau ex coproparazitologic?Imi puteti spune si cum se recolteaza? Multu Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Se face coproparazitologic si eventual Ag. Giardia. Se recolteaza intr-un recipient special din trei locuri ale scaunului cate o lingurita. Pt. siguranta ta, poti face determinarea de coproparazitologic de 3 ori.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
dyanira spune:
Scaunul poate fi la orice moment al zilei sau trebuie dimineata?
Am citit pe net ca nu trebuie sa fie proba comntaminata cu urina pai si la bebe cum se poate asta cu pamepersu?
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
babytza spune:
citat din mesajul lui anca81 Rox, ma gandesc la tine sa stii, big hug 4 u |
Dya gasesti la farmacie recipiente sterile pentru recoltat kk. Au chiar si spatula cu care sa iei din papmers. Cum a zis si Andreuta , iei din mai multe locuri cate putin . Daca iei din zile diferite, inchizi bine recipientul si il pastrezi la frigider pana ai toate probele. Bafta sa nu aveti nimik
In orice moment al zilei, nu e ca la pipi cand trebuie sa fie proba de dimineata.
Nu stiu cum faci cu combinatia pipi/kk
Babytza si puiiValentina David
piolica spune:
tzitziri, merci! Ce Chicco ai? Eu sint in cautari acum si vreau sa am cit mai multe optiuni.
Cit despre vaccin, meningitele au ca si cauza 3 bacterii: Haemophilus/ Pneumocoque/ Méningocoque. Pt pneumocoque e Prevenar, iar pt Meningocoque asta e super nasol ca e de 3 feluri A, B si C (se pare ca s-au depistat si W135, X, Y, Z). Iar vaccinele pt grupa A si C sint: * Meningitec (Wyeth-Léderlé)/ Meninvact (Aventis Pasteur MSD)/ Menjugate (Socopharm). Nu exista inca vaccin pt grupa B.
Pediatrul Elsei mi-a dat Meningitec.
babytza, imi pare tare, tare rau sa aud ca ati ajuns aici. Vorbeste cu sotul tau, nu-l ignora ca nu rezolvi nimic asa, ramineti voi doi si discutati. Nu te mai lua de soacra, las-o in plata domnului, gindeste-te la tine si la sotul tau. Si du-te si la biserica, poate va ajuta. Cine stie ce a facut socrela. de zici ca sotul tau e asa de schimbat acum.
Eu nu credeam in farmece si alte nebunii, pina ni s-a intimplat o chestie fff nasoala acum multi ani. O vecina a facut tot felul de nebunii si mama nu mai putea sa-si miste o mina. A facut tot felul de radiografii si nu se vedea nimic, pina la urama o doctora i-a zis sa se duca la biserica ca ea nu stie ce sa-i mai faca. Si uite asa mama mea a scapat. Daca mi-ar fi povestit cineva asa ceva nu as fi crezut, insa eu am vazut cu ochii mei.
Te pup mult. Mult curaj!
Mamica fericita de bebelina Elsa
Muuh spune:
babytza eu mai am o ultima sugestie. Calea aia murdara si urata si groaznica numita linguseala. Deschide portile spre soacra, ma rog te faci ca le deschizi, il castigi pe sot, o lasi sa plece pe soacra si dupa ce sotul iti mananca din nou din palma o spargi pe soacra unde o doare mai tare la flacau. Stiu suna sinistru dar stii tu vorba aia de ce sa moara mama cand poate sa moara ma-sa.
Si aviz noua tuturor mamelor de baieti sa nu facem ever asa ca soacrele astea. Eu nu beneficiez de soacra prin amabilitatea sotului deci nu vreau sa o balacaresc degeaba.
piolica spune:
Am pus niste poze de la botez / turta / ziua Elsei. http://picasaweb.google.com/Houlier/2009Sept26BaptemeElsa?authkey=Gv1sRgCP7MhbOzxc_p6QE#
Ceremonia de botez a fost fff frumoasa, eu am avut mari emotii si o bucurie imensa. Mai ca-mi dadeau lacrimile cind auzeam muzica pe care o alesesem pt botez, textele alese din biblie (noi am ales si un text profan fff frumos) cit si predicile preotului. Preotul ne-a zis o chestie tare draguta - toata lumea stie cind s-a nascut, dar foarte putini stiu cind au fost botezati. Asa ca e bine sa duci copilul din cind in cind la biserica unde a fost botezat, ideal chiar in ziua de botez si sa-i spui ca acolo a fost botezat in ziua X.
A doua zi i-am facut Elsei baita de mir si i-am serbat un an cu tot familionul. (petrecerile au fost mici, noi find 10 adulti si 3 copii). La vreo doua zile dupa i-am rupt turta si i-am adus tava cu minunatii - Elsa a ales rujul, dupa care un sirag de margele, ca in sfirsit sa aleaga cu o mina o bancnota si cu alta pixul. Spre marea mea bucurie a aruncat banii si a pastrat pixul (insa taicasul a zis ca a ales pixul ca sa scrie cecuri si nu sa scrie ce ma astept eu). Culmea e ca verisoara ei (care e cu 21 de ani mai mare decit ea, e blonda din poze), a ales acum 21 de ani exact aceleasi chestii in aceeasi ordine! Si la cum a vad ca-i lucesc ochii numai dupa machias, bijuterii si toale - MI-E DEJA FRICA cu Elsa!
Petrecerea nu s-a terminat aici, l-am sarbatorit pe tatal meu care a implinit 76 de ani si cei 50 de ani de casnicie a parintilor mei. Asa ca a fost intens. Iar simbata inainte de a pleca din Bretania ne-am invitat toti prietenii acasa la masa, dupa care am plecat in disco. (Elsa a ramas acasa cu bunicii sa faca nani-nani). Iar duminica am luat drumul spre casa, ne culcasem la 3:30 de dimi, ca la 12:00 sa plecam la 750 km.
Mamica fericita de bebelina Elsa
luminita2008 spune:
diana, si la noi tot Sudocreme merg f bine si nici nu e scumpa. iar daca se irita, intr-o zi a trecut tot, doar cu Sudocrem. Inainte foloseam o crema de la Nivea, Intensive Care, merge, dar nu face nimic in cazul iritatiilor
ramona, cumva sotii nostri or fi frati? sau rude, ceva? zau, parca mi-ai citit gandurile si apoi le-ai postat aici.... iar oboseala........ asta e un lucru fff deranjant pentru mine, n-am avut in 12 luni de zile decat 2 nopti dormite, adica vreo 6 ore, ca am de strans prin casa dupa ce adorm hunii... in rest, maximum 3 ore legate, dar asta pana acum 3 luni. de 3 luni de zile e jale, jale, jale, din ora in ora ma trezesc, sunt ametita la propriu mai mereu, mai ales cand ma ridic brusc din pat, cu toate vitaminele luate... nu stiu zau unde gresesc cu copiii astia sau ce sa mai fac sa o scot la capat. ziua nu mai vorbesc, parca sunt un titirez, trece intr-o clipa... io tot sper insa sa nu mai dureze mult... nah, ca m-am descarcat si eu...
cosmy, hehe, ia uite ca de Maya nu l-am intrebat. acum doarme, dar il iau la rost cand se trezeste... of of, mai mai...
babytza, ia inca niste galbejiti de la mine . cat mai sta dom'le soacra ta, ca m-a zapacit si pe mine...?
la mine azi a fost ziua aia in care nu trebuia sa ies din casa... era cat p'aci sa-mi iau bataie in piata ca n-am mai vrut sa cumpar rosii, pentru ca nu m-au lasat sa le aleg, m-am certat (din nou) cu firma de asigurari si cred ca ajungem in instanta pana la urma, am ramas fara baterie la telefon si m-au invadat si rushii....
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
babytza spune:
citat din mesajul lui luminita2008 babytza, ia inca niste galbejiti de la mine . cat mai sta dom'le soacra ta, ca m-a zapacit si pe mine...? |
Sambata pleaca Fac cinste dupa amiaza, cand decoleaza , sa fiti pe aproape
Edit : piolica vazut poze cu printesa frumoasa si cocheta
Babytza si puiiValentina David
claudinna spune:
e tare de tot Edi! stie si unde e putza
daca-l intreb pe Razvan unde e burtica lui, imi arata gatul[:)
babytza, bine ca pleaca!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)