Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (194)
Raspunsuri - Pagina 13
JulyMorning spune:
Nausica daca nu faci rost pana cand achizitionez eu scaunul de masina, iti imprumut cu draga inima scoica mea. Pana atunci nu prea am cum
piolica Uitai sa spun: scaunul se poate monta si cu fata si cu spatele la directia de mers, dar nu se lasa pe spate decat cand e cu fata la sensul de mers. Si este fara sistem ISO, eu nu am la masina. Depinde voi daca aveti sau nu.
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
piolica spune:
Merci mult July! Eu ma gindisem sau la Britax First Class plus sau la Britax Evolva 1/2/3 (asta merge pina la 36 de kg). O sa ma duc sa le incerc, cred ca asta Firts class plus e mult mai bun pt virsta de acum, ca se inclina mai mult.
Si ca tot sint la cap intrebari - ce ziceti de vaccinul contra meningitei? Se face in Ro? Il faceti?
Mamica fericita de bebelina Elsa
kllemi spune:
bunaaaaa...
GIULIANA super EDI.....e mortal, a mea nu stie decat unde este nasul si urechea daca ii dau telefonul in mana.. mai stie cum face catelul, vaca, calu',pisica (zice un fel de "baaauuu").. mor de ei acum, cand incep sa invete tot felul de lucruri..
DYA si noi am trecut la scaunul de masina...avem unul de la chico, care se lasa si pe spate super, super..
RATONELULE ce facusi bre??... se luara cainii de tine??.. te-a simtit cu struguri la tine....cred ca de-aia.... si tu rea, sa nu le dai si lor un bob acolo....of,of...
Vad ca vorbiti de sotzi.....oooffff cred ca mi-ar trebui vre-o 2 pagini sa va zic eu ce nervoasa sunt, ca si 300 ca trebuie sa stau cu gura pe el sa faca toate lucrurile care ar fi lesne de inteles ca trebuiesc facute....vine cu scuza la mine "pai nu am facut ca am zis sa nu te superi tu, ca nu fac bine" ...si de aici o gramada de nervi , dar in schim nu iese cu baietii, sta numai in fundu' noastru de cand vine de la munca....nici nu se duce acasa sa manace, saracu' vine dupa noi in parc unde mai stam vre-o 2....dar deehh....noi cred ca niciodata nu vom fi multumite....mai ales in perioada asta de stres si oboseala...
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
tzitziri spune:
Raducu.Multa sanatate si sa iti bucuri parintii in fiecare zi alaturi de ei!
Piolica, la noi se face Prevenarul optional.E si pentru meningita.Noi am facut prima doza si o sa le facem si pe urmatorele doua cand le-o veni randul.
Scaun noi avem unul de la Chicco de care sunt multumita deocamdata.Il folosim doar in afara orasului pentru ca in oras e mai comoda scoica deocamdata...desi sta cam chinuit in ea.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
babytza spune:
Hello mamici
David este din ce in ce mai bine , papa bine si mai are f putini mucisori. Insa ma uraste cand il aspir A dormit bine toata noaptea, a papat insa un bibe de lapte si la 2, dar apoi somn pana la 9. Seara ne culcam in jur de 9.
La multi ani Bianca , Raducu !!!! Sa cresteti mari si frumosi, sanatosi si norocosi !!!! Laureta, Cristina sa va traiasca puii , sa va bucurati de ei !!!!
Laureta felicitari de dintisor !!!!!!
Nocom ce bine ca adormit !!!!!!!! tot asa mami
ratonel bine ca ai scapat intreaga
Lumi esti o scumpa si o draga Toate sunteti Dar e greu sa va cer parerea atat timp cat nu stiti toata povestea. E lunga, veche ( ca doaman soacra nu a zis nimik din ce o deranja pana acum) si foarte urata. Sunteti niste bomboane de fete si chiar imi sunteti de mare ajutor numai citind toate sfaturile si vazand floricele si pupicii pentru mine
nausica imi pare rau de cucui Cred ca s-a speriat rau sotul Scoica tocmai am vandut-o, imi pare rau
Ramo eu am proxima si sunt foarte multumita de el. Mai putin ca transpira in el, dar asta cred ca e valabil la toate. In rest e super ok, se lasa mult pe spate pentru pozitia de somn. Si se fixeaza usor.
Giuli e mortal leutul Cate stie el sa arate !!!!
Angelyna se vede ca sunteti in toiul pregatirilor pentru party . O sa fie o zi superba, sunt convinsa
Pentru sondaj: al meu sot mai iese cu baietii dar nu are o zi anume in care o face. Daca e vreo seara interesanta il suna si pe el si il invita. Mai merge uneori seara la bloc la ei , dar de regula in we avem program impreuna. Sau aveam. acum nici nu ne mai vorbim, sau vorbim strict de copil si atat....vom vedea daca mai avem ceva de salvat sau nu. Ca in clipa de fata mai bine ne igoram.... Ce ma doare cel mai tare este ca parca e hipnotizat, nu il mai recunosc Imi vreau barbatul inapoi Mama ei de scorpie
Am vrut sa va mai spun , ca azi am descoperit ca una dintre mamicile din parc e distibuitor la amway. Daca vreti ceva , eu strang banutii si dau comanda in aproximativ 2 saptamani. Sa ma anuntati daca va intereseaza ceva. Eu o sa iau inca un bidon de solutie pentru vase ( aia veche e cam la jumatate desi spal de un an cu ea) si detergent de rufe pentru bebici.
Piolica nu stiu nimik de vaccinul asta. Sa zica si fetele, poate e in astea de le-am facut deja ...nu dati cu rosii, dar chiar nu stiu ...eu abia am aflat ca ROR este acum Priorix , so ....
Babytza si puiiValentina David
CosmyB. spune:
Fetelor stie cineva daca in timpul CIC termini facultate sau alte cursuri care iti schimba incadrarea in munca, se modifica indemnizatia??
M-a sunat directorul sa duc adeverinta. La mine e a doua facultate nu stiu daca se mai modifica ceva nici in incadrare.. O sa o duc maine oricum. Multumesc anticipat
Laureta, Angelynnna, Anca multumim pentru aprecieri
300 ma faci sa ce e drept stau destul de bine cu rabdarea, mi-au cizelat-o copiii la gradi rabdarea cu soata e mai incercata mai ales cand trebuie sa-i explic exact ca tine, cu lux de amanunte ce trebuie sa faca
Cat despre laptic.. acum astept... nu bag formula nici gand.. trezitul asta e obicei nou si pentru mine, ea dormea asa linistita pana dimineata posibil sa iasa ultimul incisiv sau vreo masea.. Multumesc pentru raspuns
ratonelu nu te-ai simtit draga ca o vedeta?? Cu atatia bodyguarzi dupa tine Pai aveau misiune speciala, hotarare de la sef, sa te insoteasca de la masina pana la intrare Vezi ca te asteapta si maine sa te conduca
CosmyB. spune:
LA MULTI ANI BIANCA!!!
LA MULTI ANI RADUCU!!!
Cuscra multi ici pentru tine si soricel si o imbratisare calda Doamne ajuta sa se rezolve totul intre voi..
Giuli e mortal Edi
Lumi cred ca Robi a insotit-o pe d-soara Maya la disco ca soricelul e bolnavior si nu a putut merge Am avut atatea treziri, le-am pierdut numarul
tzitziri spune:
Babytza, nu pot decat sa spun ca imi pare rau pentru ca ati ajuns aici, dar sper sa se 'repare' curand ce e de 'reparat'
Cosmy,tinand cont de faptul ca indemnizatia se calculeaza pe venitul de dinainte de nastere, nu cred ca mai conteaza ce se intampla ulterior nasterii.Adica asa ma duce pe mine capul logic...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
CosmyB. spune:
tzitziri multumesc ai dreptate! Nici nu stiu la ce mai foloseste adeverinta nu m-a dus capul ca doar venitul e calculat inainte de a naste..
dyanira spune:
Fetelor am o mare rugaminte:
Pentru a descoperi diverse ,,natiuni conlocuitoare" gen giardia etc ce analiza trebuie facuta coprocultura sau ex coproparazitologic?Imi puteti spune si cum se recolteaza?
Multu
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR