Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (194)
Raspunsuri - Pagina 12
dyanira spune:
Si inca una si ma duc:
I-a luat ieri sotul laptop lui Andrei nu pot sa zic ca il atrage in mod special.E www.jucariidejucarii.ro/jucarii-educative/laptopuri/primul-meu-laptop-willy/" target="_blank"> asta.A vrut cel recomandat de Oana dar nu a gasit o fi bun si asta a dat insa 150 ron la miniblu pe el.Si i-a mai luat si jucaria www.vanstore.ro/jucarie-apasa-descopera-p-3868.html?osCsid=59be751670a2e3754d3517f31bdc5d02" target="_blank">astail atrage cat de cat.As vrea sa ii mai iau un puzzle din ala de care zicea Nausica parca stiti unde as putea gasi?Sunt in faza in care vreau sa il fac sa il atraga jucariile chiar daca am zis ca nu mai dau bani pe ele ca sunt scumpe tare.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Neatza, si pentru toata lumea, fetele
Bianca-Florentina pui de Raluca83 Radu Gabriel baby_boy
Cristina sunt superbe pozele si Raducu absolut minunat, tortul delicios iar tu mamico arati fff bine .
Fi-mea ma zapaceste cu somnul ei: ziua e asa: 10-12 somn, apoi dupa amiaza inca 2 ore, iar seara dupa ora 21 adoarme…in mod normal ar trebui sa doarma toata noaptea…dar ce mai e normal…azi noapte incepand cu ora 01.00 s-a trezit din ora in ora
Kllemi asta e mami, daca ea vrea atunci sa pape
CD si la noi este frig, seara si dimineata bag aeroterma in priza , aseara am ajunsi si noi obositi de abia ne mai taram picioarele
Dya eu pastrez caloriferul pentru zile mai nasoale rau ca altfel platim la lumina de ne ia…, eu folosesc vitamina C simpla
Claudinna vreau sa fac si pentru noi, data trecuta am facut putin ca nu stiam cum iese dar acum ca stiu prestez si pt noi, ma bucur ca a papat Razvan . Multam de cafea, mi-s la a treia….
Au inceput sa rada ieri fetele de la cofetarie…fi-mea vroia sa isi dea caiula jos din cap iar eu…nu mami, las-o esti cea mai frumoasa cu ea…#61514;)))
CosmyB super bancul , moa’ ce tare e Maya, imi vine sa o pap .
Nocom si Crina mai refuza peste din cauza mirosului …gustului, in schimb papa cu placere crochetele
Nerantula, Anamona multa sanatate puilor
Lumi noi avem trezirea ba la 05.00, ba la 04.30 sau cel mai des la 06.00 …uoffff, abia astept sa mai dorm macar cateva ore legate
Nusha pai a mancat baiatul bine
Piolica felicitari pentru bilant, sper sa nu aveti reactii de la vaccin
Babytza offf mamico, speram sa fie mai bine dar din contra, un big hug pt tine si
Giulianna zilele acestea prestez si eu reteta de budinca incare pun pere (preferatele ei), sper sa pape Crina , e mortal Edi
Laureta felicitari pentru dintzoc si speram sa aveti nopti mai buna
Carla, brrr, naspa faza cu (,) cainii
Feli , Crina a invatat sa isi desfaca caciula , super tare Falkone
Nocom iau un pepsi caci este delicios
Anca si Crina si-a zapacit adidasii, are o problema cu ei, trage de arici pana nu mai poate
Nausica speram sa iti repare PC cat mai repede , offf ce intamplare, bine ca nu a patit nimic Cipanul , sa treaca mai repede cucuiul
Andy.p si noi suntem constipate…am trecut-o pe smochine si suc de mere, poti incerca si tu
300 ,ce mai faceti? Pe mine ma ajutat tati al nostru stand cu pitica…restul treburilor imi place sa le fac singura (mai gateste si el uneori)
Bitza voi sunteti mai bine? ici multi sio votat Bighidel
Ieri am fost plecati de la pranz, am mai ajuns acasa abia seara….am dat comanda la tort, duminica il va ridica tati, am fost pe la scroafa…(a primit fata mea de la ea drept cadou o pilota…) apoi la nasi sa mai stabilim una alta pe la tati la servici si uite ca am ajuns acasa morti de obositi si nemancati…Crina a mancat un castron de piure de cartofi cu pui apoi lapte 210ml si somn de voie…
Acum tre sa termin mancarea, sa dau de mancare cupiilor si sa ma duc la sedinta la sor-mea…mai ziceam si de un parc sper sa ajung….
Va pup ca sunt pe fuga…
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
piolica spune:
Neata!
La multi ani Raducu si Bianca. Sa cresteti mari si sa va bucurati de copilarie.
Elsa nu a facut nicio reactie urita de la vaccin, i-am dat aseara un mic sirop ca incepuse sa maraie, asa ca a dormit bustean. A trebui sa o trezesc la 9:30 sa o duc la cresa. Si azi victorie mare, s-a bucurat cind a vazut copiii la cresa. Asa ca am plecat cu sufletul mai impacat.
Eu m-am apucat sa-mi caut un job, sper sa-mi si gasesc, e cam al naibii de greu in perioada asta, asa ca fetelor, sinteti niste fericite stiind ca aveti un job care va asteapta, chiar daca o sa va intoarceti peste citiva ani. Eu inca-mi mai musc pumnii dupa jobul de la Budapesta, dar asta e...
Pentru sondaj, sotul meu iese foarte rar cu colegii de serviciu, si asta numai cind este o masa organizata, in schimb munceste la greu... dar compenseaza si el cum poate. Incearca sa ajunga seara inainte de baia Elsei, asa ca de cele mai multe ori ii face baie singur, ii las pe ei doi in tete-a-tete, ca sa-si povestesca ce au facut peste zi. Plus ca ma ajuta la toate treburile din casa. Dar tot eu sint aia cu gura mare! Si ma vait, si ma pling... ca taote fetele, de altfel, ca asa sintem noi mai coltoase.
va pup. o zi buna va doresc.
Vio
Mamica fericita de bebelina Elsa
Nocom spune:
nausica tocmai mi-am dat seama ca am facut o gafa si am intrat repede sa-ti spun si sa repar greseala!!!
Dimineata ti-am oferit scoica noastra pentru prietena ta fara sa ma gandesc la cumnata mea care a nascut acum o luna si care sigur va avea nevoie de ea atunci cand va incepe sa iasa cu micutza cu masina. Imi pare nespus de rau ca m-am pripit si te-am incurcat!!!!
Ti-am scris aici si nu pe PM ca sa stie fetele ca nu ai rezolvat problema, ca eu doar te-am incurcat si poate are cineva una de imprumut deadevaratelea!!!!
Inca o data SCUZE!!!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
dyanira spune:
Nausica daca aveti drum la Timisoara noi avem o scoica nu e de mare firma dar e in stare buna noi am trecut de la 10 luni la scaun de masina si suntem fff multumiti de el.Apropo avem Chicco Proxima lui Andrei ii place tare in el si doarme si bine in el.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
anca81 spune:
Diana, pentru fundulet Carlei cel mai bine ii merge cu Sudocrem, gasesti in farmacii. Misto jucariile
Anca & Carla (13.08.2008)
piolica spune:
Revin si eu cu intrebarea - ce scaunel de masina recomandati? Eu as vreau unul care sa se incline, ca sa poata sa doarma copilul bine. Merci!
Mamica fericita de bebelina Elsa
_giulianna_ spune:
Stiti cantecelul asta? E preferatl lui Edi. Rade in hohote cand i-l pun.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)
CD27 spune:
LA MULTI ANI BIANCA SI RADUCU! sa cresteti mari si sanatosi
ramo cred ca sotzii nostrii au citit aceeasi carte doamne cat poate sa ma enerveze cand face lucrurile aiurea si trebuie sa dau 1000 de indicatii, mai bine le fac eu si apoi urlu
sotzul meu iese la fotbal, cam de 2 ori pe saptamana, o data duminica dimineata si o data in cursul saptamanii, seara tarziu (mda...cica merge la fotbal, asa se zice acum), in rest nu iese singur si nici cu mine nu vrea sa iasa, activitatea lui preferata e in casa la PC
o data, de 2 ori pe an se mai organizeaza la ei la munca cate un party (evident fara parteneri) iar sotul meu foloseste aceeasi strategie pe care o foloseam eu in adolescenta: e un party la noi la firma, dar eu nu ma duc! si atunci il incurajez sa mearga, insist, ii pregatesc haine (desi ma oftic rau ca nu pot sa ma duc si eu)
curatenie nu il mai las sa faca pentru ca dureaza o zi intreaga, nu exagerez, iar noi trebuie sa stam plecati toata ziua, plus ca seara tot mai am si eu ceva de facut (de ex el nu sterge praful, ca nu stie cum)
in rest....ce sa va povestesc, daca sunt 2 bluze una peste alta, nu-o sa-o gaseasca ever pe aia de dedesubt si ma pune sa caut, asta se intampla cu absolut orice cauta el daca suntem amandoi acasa si el zice ca se ocupa de copil si eu sa ma relazex e doar vorbarie n-o sa gaseasca nici macar mancarea gatita si o sa sara pe primul borcanel
Mami de Mikul Robert Constantin
JulyMorning spune:
piolica Gand la gand, tocmai voiam sa intru sa zic despre scaunul de masina. Eu am fost la baby-expo la standul Romer si le-am studiat. M-am oprit la Britax First Class Plus (am inteles ca Britax este o alta divizie a firmei Romer). Este pana la 18 kg (aprox 4 ani zic ei) si se lasa foarte mult pe spate. Are 5 pozitii de inclinare, plus o clapeta sub scaun care se ridica si lasa scaunul si mai mult pe spate. Am pus-o pe fi'mea in el si sta boiereste. Doar ca la noi este 11 milioane, sa-ti vina rau nu alta.
Si voiam sa spun, cui este interesat, ca am gasit un site din UK care livreaza la noi. Acest scaun costa 114 lire, plus 28 lire transportul. M-am cuplat cu o prietena care vrea si ea scaun si surpriza, transportul costa... 29 lire Asa ca daca mai e careva interesata, mi-au raspuns cei de acolo ca pentru orice produs aditional se adauga inca ... 1 lira. Nu au alte produse pentru copii, doar mai multe modele de la Britax.
Eu vreau sa dau comanda pe la sfarsitul lunii.
Ma duc sa scot copilul, a intrat intre picioarele de la un scaunel si a ramas intepenita
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze