*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (78)*
Raspunsuri - Pagina 10
anca_27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Flowers http://blogsica.blogspot.com/ Acesta este blogul invatatorului.Sunt pozati si filmati. |
Ce tare invatatorul!
Speedy, tocmai ma uit si eu la sectia pediatrie Buzau , vai de capul nostru! Cam asa arata si spitalul unde-am nascut eu ... nu degeaba am revenit acasa cu impetigo luat de pe mesele `igienizate`.
Edit: si mie-mi apare doar Milka vietii oriunde dau click, sa vad alte pagini de pe forum , ce tampenie...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
aleinad.g spune:
Neata!
Otilia, ce mai face cozonacica? Ai fost cu ea la medic? Aveti grija de voi!
Laura, Alra, , la voi e mai bine? Multa sanatate!
Oceanorn, Laura, si Teodora are perioade cand e plina de vanatai. Prima data m-am speriat, am dat vina pe gratiile patutului ca mereu o gaseam cu piciorusele intre ele. Acum m-am linistit, asta e trece perioada vanatailor ... peste vreo 7 ani. . In rest, parca ati descris-o pe Teodora, peste tot isi baga nasul.
Oceanborn, multumim pentru complimente. Pupam cozonacelul precoce , noua ne-a iesit un mare minus la vorbire, dar recuperam noi ... pana ne maritam .
Gynie, felicitari pentru mersul operatiei si bafta la bb2.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
aleinad.g spune:
Oceanborn, ceea ce practica Ramo, cu lapticul de dimineata in somn, practicam si noi si se bazeaza pe instinctul bebelului de a suge. La adult a manca e un gest constient de aceea nu merge bautul cafelei imediat dupa somn. Asa ne-a spus la Bogdan un medic batran recunoscut in oras (probabil Mirtha stie de cine vorbesc). Se foloseste, in general, la bebeii care nu beau lapte cand sunt constienti sau la cei la care perioada de veghe nu permite un numar suficient de mese. Nu stiu care e considerentul Sarei, dar la Teodora sunt amandoua.
Anca, si Teodora e in perioada in care la masa de la 10 papa un fruct si o feliuta de paine pe care o ung in strat fin cu unt sau cu branzica topita pentru copii. Am incercat azi dulceata dar am avut insucces. Am impresia ca ei nu-i plac alimentele dulci.
Lorellay, si noi am folosit albus atunci cand am facut perisoare, dar ea practic a mancat in cantitate mica. Dar si eu am de gand s-o testez cat mai curand cu adevarat. Si rosiile, de cand ii dau unele mancarici gatite pentru noi, au seminte, nu stiu ce e rau la ele, dar pana acum n-am avut probleme.
Camelia, Laura, si noi avem zile cand doarme o data si zile cand doarme de 2 ori. Inca nu rezista sa treaca definitiv la un somn. Eu incerc s-o las pe ea sa-si faca programul in privinta somnului. Cu mancarea sunt mai stricta din cauza disperarii.
lorellay spune:
eu rosiile i le dau cu coaja si semninte de mult timp..cred ca de pe la 6-7 luni.aveau socrii rosii in gradina si bagam ciorba de rosii la greu...faceam ciorba si cand era totul gata bagam la blender..mai era cate o cojitza sa ca varful unghiei..da am incercat si daca nu s-a iritat la fundulet..am continuat..si a fost ok...
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
bertha spune:
citat din mesajul lui aleinad.g [ Asa ne-a spus la Bogdan un medic batran recunoscut in oras (probabil Mirtha stie de cine vorbesc). Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995) |
Te referi cumva Mihai Popescu?
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
anca_27 spune:
Anes, nu ai o varianta a testului pt mai incolo de 2 ani? Sau e faptul ca autismul se diagnosticheaza pana in maxim 2 ani?
Aleina.d, nici Sarei nu-i plac dulcegariile. Roade mere dar sa fie mai acre, iaurtul il bea fte bine, la cereale se stramba, de papanasi cu smantana/dulceata, nu mai zic.
Poftiti la , zibe are azi 10 lunitze , La Multe Lunitze Cu Sanatate si pt
Mihai de Simona_1402
Leyre Alexandra de mar_ysa_28
Nicole Sophie de Alra
Rares Teodor de Flori76
Nora Ioana de Alé
Thea Sofia de stewie
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
lorellay spune:
mie mi se pare aiurea testul...o parte din intrebari sunt pt 1-2 ani..acolo la noi 99% sunt NU.deci cat de relevant e?
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
aleinad.g spune:
Da, despre el e vorba. Cu Bogdan l-am vizitat de cateva ori si mi-a dat niste raspunsuri si solutii pertinente la problemele puse.
Scuza-ma, uitasem ca esti de-a noastra.
citat din mesajul lui bertha Te referi cumva Mihai Popescu? |
aleinad.g spune:
La multe lunitze sanatoase si bucuroase!
citat din mesajul lui anca_27 Poftiti la , zibe are azi 10 lunitze |
aleinad.g spune:
Ca tot vorbeam de pazitul cozonaceilor sa nu cada. Teodora langa mine fiind i-au alunecat mainile pe birou si a dat cu nasul de marginea lui. A plans pana am spalat-o cu apa rece, mai mult de necaz cred, ca vad ca n-are nici un semn.