*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (78)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

sara buna....eu sunt franta....curat dimineata, plimbare, piata, dat de papa lui david, culcat copil somnoros..iesit afara, alergat o ora si ceva cu el la leagan, tobogan.etc...venit acasa, baie, lapte, facut pilaf pt maine...dus...

david mananca albus de la 9 luni...i-am tot dat galuste, budinca....si pediatra mi-a dat voie daca nu a avut nimic copilul...acum, sambata ii fac omleta cu cascaval...i-o tai cubulete si papa singur...e atat de fericit cand papa singur!!!!

ma bucur ca stefanutz este bine...

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

858 - 2 euro/SMS - INIMA COPIILOR
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!

Cameliace bine cunosc si eu plimbaritul prin toata casa.. eu am dat jos de ceva vreme perdelele in sufra, la balcon am nise zorzonele in exterior, asa ca alea tin loc de perdea, altfel thomas mergea doar la ele si risca sa si le traga in cap.. aveam un teanc de dvd-uri si cd-uri in mobila pe care e televizorul, erau numai bine la indemana lui, le scotea zilnic de 4 5 ori asa ca le-am baricadat cu 2 jucarii mai mari de plus, am zis sa vad mai intai daca mai merge acolo le scot si le mut, vezi-ti de treaba, nici nu mai merge acolo, jucariile de plus nu-s deloc interesante pt el. la bucatarie sertarele au piedica asa ca in sertarele la care isi face el de lucru am bagat strecuratoare, paie, fete de masa si alte chestii inofesnsive, in dormitor in schimb sertarele sunt mari si grele asa ca acolo am pus piedici speciale.. in camera lui(unde nu prea sta, na , nici nu doarme inca acolo) nu gaseste nimic interesant ca-s multe jucarii de plus care nu-i trezesc interesul....
Laura si thomas are o gramada de vanatai pe genunchi, chiar ma gandeam , zilele astea mergem la un control la pediatru, ce-o zice ala de noi..parinti inconstienti, dar sa fim seriosi, e perioada vanatailor in genunchi..noroc ca au pampersul si asa macar funduletul e protejat

O zi frumoasa va doresc !

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

cra cra: am completat si eu fisa de dezv psihomotorica portage, si ne-a iesit la varsta mentala 1 an si 1luna, iq131(exceptional), dashtept mic ce are mama(nu aruncati cu rosii)

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Sunt in urma cu 2 capitole ,am intrat doar sa va salut.Merg sa citesc atat cat imi permite timpul.
Olivia,acum 3 capitole ai intrebat de noi.Suntem bine ,sper ca si voi,va pupicim.
Julia e foarte incantata de scoala, asta pentru ca au inceput usor ,multe jocuri,primele 2 saptamani n-au scris deloc,nu are teme obligatorii pt acasa,NU TREBUIE SA DOARMA la scoala(asta a fost calvar pt ea la gradi).
Am fost cu ea la preselectie la dansuri moderne si la gimnastica ritmica . Le-a luat pe amandoua,dar prefera sa ramana doar la dansuri.
http://blogsica.blogspot.com/ Acesta este blogul invatatorului.Sunt pozati si filmati.
In rest suntem super busy.
Pupici la toti cozonaceii.

Mami de Brianna si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

aruncati un oki aici
http:// www. baby cafe . ro/index.php?option=com_fireboard&Itemid=233&func=view&catid=27&id=90266#90863

poate puteti da o mana de ajutor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cherieactiv

ceau gagici...nu prea mai intru vad ca...nici macar sa citesc...is cam disperata de viata...acum ca a venit toamna(sau iarna?) stau si io cu asta mic mai mult prin casa seara asa ca poate ne imprietenim iar ,ha?

noapte buna,sanatate la piticii bolnavuti!si pusi lui stefanut!

-----------------------------
http://good-times.webshots.com/album/573076095eAcYlq

Cherie mami lu Alexandru
,fericirea mea!

bre da-mi un pm cu o adresa de mail ceva
am o vorba cu tine

Mergi la inceput

m alearga milkaaaaaaaaaa
se tine dupa maouse-ul meu

mah, ce treaba de prost gust; va dati seama ce le face la gravidoase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

neatza fetelor....
oceanborn de unde pot sa iau si eu fisa aia de dezv?mi-ar prinde bine...gasesc cumva pe net? multam fain...
in legatura cu sonul ma pot considera fericita...Diana adoarme singura de mica...pusa in patutul ei, ii dau bibe in mana, cand termina laptele lasa bibe se intoarce pe burta si in 5-10 min doarme.eu o mai las sa planga cu toate ca unii spun ca nu sunt o mama prea buna...masura mea e cat fumez o tigara(sa nu credeti ca linistita ci mancandu-mi unghiile).daca in timpul asta adoarme e super..daca nu o iau si la joaca.dar 90% din cazuri adoarme fara sa planga deloc.s-a invatzat asa a fost de pe la 2-3 luni cand am scapat de colici..si eram sigura ca nu o doare/deranjeaza ceva.atunci plangea..da niciodata sa se invineteasca de plans...in fine asa consider eu ca e ok...sau mai bine zis viatza mai usoara pentru mamica...bebelusii sa adoarma singuri, apoi copii sa doarma singuri in patutul lor..mai tarziu singuri in camera.asta e convingerea mea si indiferent ce rosii mi-am luat pe forum tot asa ramane.
acum vrem sa facem urmatorul pas..amandoi copiii in aceeasi camera.ma determina si faptul ca vecinii nostrii au casa in santier si camera noastra unde doarme si Di e perete in perete cu ei.e o galagie...si toata ziua mut patutul ei la codrin in camera.oricum pasii de inceput au fost facuti...adica a dormit de cateva ori cu codrin da ea in patutul ei ca ajungeam seara pe la 21 acasa de la antrenamentele lui codrin..ea era rupta si patutul la codrin in camera..si nu mai stateam de mutat...Codrin s-a invatat super sa doarme in patul de sus de cand a inceput gradi si karatele.acum se chinuie tati sa-i faca un "gardut" la patul de jos asa ca la patuturile de lemn sa o mutam acolo.va fi putin mai greu la inceput da vreau sa incerc...codrin are ora de culcare cam 8 jum-9 si diana cam 8...deci pot gasi o modalitate sa-i var pe amandoi odata...
diana doarme toata noaptea fara trezire pana dim la 8 codrin tot la 8 se trezeste ca la 8 jum pleaca la gradi cu tati..deci mie mi se pare ok...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Babyzapi, bine ati revenit!

Ginye, ma bucur tare mult pentru voi ca ati scapat de greu! Pupam Stefanutul papacios si mamica dulce!

Cu umblatul prin casa si noi avem "probleme: ii atrag fantastic papucii nostri de casa, indiferent unde ii lasam/ascundem, nu se lasa pana nu ii gasesc. Pt ca i-am tot zis ca sunt "caca" si ca nu e voie sa-i bage in gura, Anastasia, cand ii gaseste si pune mana pe vreun papuc, striga satisfacuta: "ca-ca!". Raducu e cu "tehnica": e atras de calorifer, de picioarele scaunelor, de sertare... au smuls protectiile de colturi puse la marginea de jos a dulapului (are o "bordura" mai iesita in afara") si le-au bagat in gura . Perdele lungi nu (mai) am, ca pe alea din living tocmai le-am schimbat cu unele mai scurte, si in ideea (fixa, a mea) ca perdelele lungi retin caldura caloriferului.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Spiridusule mie nu-mi merge linkul dat de tine...imi da o eroare..o fi de la calc meu?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput