**Zmeurici de iulie-august 2009 (6)**
Raspunsuri - Pagina 20
tanimi spune:
Blanca , felicitari pentru micuta crestina; foarte frumos momentul ursitoarelor ...
Icmanu, nu ai incercat sa mamanci tu ceva fructe, poate asa isi da drumul burtica ...
Giova, cum reusesti sa ai grija de 2 copii, activa pe forum si sa si gatesti atat??? in perioada cat erai insarcinata imi faceai o pofta cu toate bunatatile pe care le gateai ... mama, mama.
Nina mamica Iarinei
siacob spune:
Giova i-am dat Ambroxol pentru ca asa mi-a spus pediatra, am sunat-o azi si mi-a spus doar sa ii aspir nasucul in continuare ca mai tuseste dimineata si seara de la secretii.
E mortal Edi in cada cu ochelarii de scafandru
.
Mami de
Beatrice
blanca000 spune:
Giova, da de la copii..langa sacurile de dormit si alte pdelulete.
Rallu mersi de recomandarea ursitoarelor
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
Alinax spune:
ce rau imi pare ca noi nu am stiut de ursitoare...si am facut botezul sambata trecuta...am aflat abia acum de la voi si din poze...cred ca a fost un moment foarte frumos pt cele care le-au adus la petrecere
vroiam sa va intreb daca voi pe vremea asta ploioasa iesiti cu bebelusii pe afara si daca da cat timp stati? ca eu nu stiu ce sa fac :)
si mai nou am intrat si noi in "clubul" zmeuricilor care isi baga pumnisorul in gura chiar daca este mancata...asta inseamna ca mai bine ii invatam cu suzeta decat sa se obisnuiasca sa-si baga degetul in gura? sau e doar o etapa care tine de descoperirea manutelor?
Giova spune:
Tanimi pai Marco e la gradi pana la ora 16, iar Edi e foarte cumintel...am timp si de altceva, dar pt. asta tot imi trebuie o femei la curatenie si calcat.
Siacob si mie tot ambroxol mi-a recomandat pediatra, dar nu i-am dat[:d].Vad ca i-a faCUT TARE BINE sTODALUL.
Blanca mersi mult.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Rallu spune:
N-ai pentru ce Blanca, ma bucur ca v-au placut.
M-as fi fi simtit tare prost daca le luai la recomandarea mea si nu-ti placeau.
Oricum de la botezul meu s-au mai facut cu cel putin 3 comenzi...probabil ca si de la al tau se va duce vestea si uite asa devin fetele cautate.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
GATAAAA !!!!
lorelay_28 spune:
mai fetelor tot citesc de radiografii la solduri, ca mergeti la ortoped, etc etc...
de ce se face radiografie la sold? trebuie sa faca fiecare copil? Ce se urmareste prin asta?
mami de Maya printesa mea
camera Mayei
Maya
badurox spune:
Buna fetili!
Venim si noi la raport cu nasul plin de muci si un pic de tuse. L-am sunat pe sot si i-am spus sa cumpere stodal, ca voi ziceti ca e bun. Pana acum tot ce am vazut recomandat aici pe forum a fost f bn pt noi.
Pe 1 nov avem petrecerea de botez si pe 30 oct botezul la biserica. Abia astept evenimentul Imi pare rau ca pe aici nu am de unde sa aduc ursitoare, ca mi-a placut mult ideea, dar... asta e . Sper sa fie frumos si fara. Minunea mea e cumintica, o mai doare burtica si mai plange, dar e de inteles.
A, am fost ieri la ziua baietelului unor prieteni si erau acolo o grmada de "fimei" binevoitoare care au reusit sa ma scoata din pepeni in cateva ore
. Erau sfatoase rau:
ca sa n-o mai tin asa mult in brate ( fata era mai agitata cu asa multa galagie in jur si maraia), ca sa n-o mai tin vertical, ca nu e bine sa dorm cu ea, ca mai trebuia o caciulita, etc. Pana la urma m-am enervat si le-am spus ca fiecare isi creste copilul cum crede si eu n-o las sa planga aiurea dk pot s-o fac sa nu mai planga; si dk se invata in brate, asta este; parca ce am de facut urmatorii 2 ani?!
.
In rest, imi pare rau ca ploua pt ca as avea de spalat o gramada si as mai iesi din casa sa mai impart invitatii pe la cunoscuti. Dar cum sa ies dk e frig si "mucea" e racita?
.
Cica de miercuri or sa fie 13-14 grade afara. Cum o sa-i imbracam pe bbei? Ca mie ba mi se pare ca i-am dat prea multe haine, ba prea putine. 
fericita de
Iris Ana-Ioana
flosideea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui icmanu Avem o mica problema cu bebe: nu face teaba mare decat cu supozitor. Sta si cate trei - patru zile si nu face nimic. O hranesc numai la san si ii mai dau si ceai de musetel. Nu e balonata si nici nu o doare burtica. Mai are cineva problema asta? Si daca DA ce ii dati. (nu am reusit inca sa citesc din urma, asa ca nu stiu daca ati mai vb despre asta)??? Va pup si revin!!! http://lilypie.com/pic/2009/10/12/ACUO.jpg |
Pai al meu baiat cam de vreo luna,daca nu si mai bine,face kk si la 7 zile.este alaptat exclusiv,nu`i dau nimic altceva si se intampla,cum a fost acum 2 saptamani,sa faca de 3 ori/sapt,sau cum e mai mereu,sa faca la 6-7 zile.Daca dupa a 7`a zi nu face,ii dau supozitor,altfel nu.Se zice ca laptele matern este aproape in totalitate digerabil si tocmai de aceea nu este considerat copilul constipat daca nu face kk cateva zile la rand.in schimb,toata ziulica bombardeaza cu parturi.eu ii dau Debridad,cam 2,5 ml/zi...si Sab Simplex cam 10-15 pcaturi,dar nu mereu.
Blanca foarte frumos momentul ursitoarelor...la cum ai vorbit de ele si asa am sa dau si eu un search poate gasesc si`n Brasov..habar n`am daca aici sunt.asteptam cu nerabdare si restul de pozici.
Siacob eu o folosesc de ceva timp,mai ales acum ca a racit si trebuie sa`l aspir cam de 3 ori/zi.Si Denis se supara,nu`i convine ca trebuie sa`l tin,altfel ar sta,pt ca apoi rade laaarg pt ca poate respira.pe el il deranjeaza tinutul,nu BB,iar acum cand aude aspiratorul face niste ochi mari mari...mi`e si mila de el,dar mare noroc avem cu BB,ca altfel...
Giova pai daca mai si calcai si faceai curat intrai in categoria de SUPER WOMAN
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
uliiasi spune:
Lorelay, pe noi din spital ne-a trimis sa facem ecografie de sold. De obicei se face cand sunt bebeii suspectati de displazie de sold. Se intalneste mai des la fete, si cel mai intalnit sfat de pana acum a fost sa se poarte 2 pereche de pampersi, sa stea bebeii mai cracanati. Noi am facut eco cand avea bebe 2 sapt, dar era ok.
O veste buna (pt noi): ne-a trecut in sfarsit conjunctivita. Azi nu a mai facut secretii galbene la ochisor, arata la fel ca ochisorul sanatos. Iuhuu!
Gata, ma intorc la calcat camasi
. Am mai pus si io cateva pozici la semnatura.
Pup la zmeurici!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/