**Zmeurici de iulie-august 2009 (6)**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Apropo de secretii . Voi mai aveti secretii dupa nastere? Intreb mai ales mamicile care au nascut natural. Eu inca am secretii galbui destul de abundente, de trebuie sa-mi schimb tamponul zilnic aproape de fiecare data cand fac pipi....

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Buna!
Eu sunt la odiseea de sept-oct,dar mai trag cu ochiul din cand in cand si pe la voi,nu de alta,dar sa stiu ce ma asteapta
Acum ne pregatim si noi de botez,si vroiam si eu sa va intreb pe fetele care ati recomandat ursitoarele de la Pygmalion (blanca si rallu?),daca voua v-au cerut vreun avans,ati facut vreun contract,ceva?
Le-am scris si eu acum,si doar mi-au confirmat pe mail ca vin,si atat,si mi-e tema sa n-am vreo surpriza.
Am vorbit zilele trecute cu alte ursitoare,care au disparut in ceata dupa ce mi-au trimis contractul pe mail,de aceea va intreb...

si sa va bucurati de zmeuricii sanatosi si mancaciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Nu, n-am semnat nici un contract cu ele, n-au luat nici un avans.
Eu am scris pe site, unde am facut rezervare: am scris numele copilului, adresa localului, ora la care le asteptam.
Cum sunt mai Toma necredinciosu, le-am dat si telefon si am vorbit cu un nene care mi-a reconfirmat.
Exact cum au promis au venit la ora hotarata si totul a fost ok.
Banii le-am dat lor, dupa ce si-au facut numarul.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Rallu,mersi frumos!Si eu am scris la fel pe site toate datele,si chiar m-a si sunat nenea acela sa-mi confirme,si tot asa mi-a spus,sa le platesc acolo la fata locului.Acum stau linistita ca o sa fie ok
Blanca,m-am uitat si eu pe pozele tale ,si am fost placut surprinsa sa vad ca ai facut botezul in acelasi loc in care am facut si eu nunta anul trecut.Pe mine ma leaga amintiri tare dragi de locul acela,ma bucur ca si la tine a iesit frumos botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Flosideea pai deocamdata eu ca;lc si curat facem cu schimbul cu sotul. de era si mama langa mine, mai nimic nu faceam...asa n-am incotro.
lorely la 5 luni se face vizita la ortoped, pt., ai vedea piciorusele, daca nu calca cum trebuie, sunt strambe, se pun in gips.
Uliiasi super ca ati scapat de conjuctivita. david e un scump si tare mare. vad ca tati e la datorie:plimbat, hranit bebe.
Alinax sa va traiasca mica crestina!

diseara mergem la ziua nasicului lui Marco. sunt curioasa cum va reactiona Edi. sper sa nu fie prea agitat cu atata lume in jur.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Scutec curat:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143573

Mergi la inceput