**Zmeurici de iulie-august 2009 (6)**
Raspunsuri - Pagina 19
blanca000 spune:
![]()
![]()
![]()
Ce botez frumos
......am avut o vreme superba, cald si soare, o fetita cumintica foc..o slujba de vis si o petrecere reusita..momentul ursitoarelor mi-a dat lacrimile. Frumos........
Toti mi-au lautat fata ca e cuminte, la slujba a stat frumos, la dezbracat a ras toata, in cristelnita i-a placut..a plans putin cand a scos-o din apa apoi a ras toata la imbracat. Sa matolit d ela lingurita de vin si a dormit fata mea in carucior. A papat de 2 ori si a dormit la loc..sa trezit la tort si un pic la ursitoare.
Sa mai vedeti ce radea la aparatul de fotografiat..era fotograful multumit..acu' sa vad si pozele in vreo 2 sapt asa....si filmarea.Abia le astept
Eu am doar cateva poze cu ursitoarele..ce moment emotionant. Erau invitatii cu lacrimi in ochi iar copii fascinati. cand au auzit ca vin zanele s-au cumintit si le urmareau cu ochisorii..erau tare mirati ![]()
Pup...ma bag la somn.
Multumesc ca v-ati gandit la noi 
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
sandy_2008 spune:
Hey
Blanca, spune-mi te rog ce ursitoare ai luat si cat te-au costat?
Am vazut pe net ca sunt o gramada dar nu stiu pe nimeni care sa imi recomande o echipa cu care sa fi lucrat si de care sa fi fost multumiti
Merci
uliiasi spune:
Buna dimineata la zmeurici!
Blanca, ce ma bucur ca ati avut un botez minunat! Chiar ma gandeam la voi fetele care ati avut ieri botez cand eram afara si-am vazut ce vreme extraordinara a fost. Da,da, asteptam poze!!!
Eu pana la voi n-am auzit niciodata de ursitoare la botezuri, asa ca sunt foarte curioasa ce fac tantiile alea
. Poate ne povestesti mai in amanunt ce anume trebuie sa faca si cand.
Noi ne-am trezit si suntem cuminti, ne jucam cu balonul...Ieri cand am venit de la plimbare a fost foarte foarte agitat, nu stiu ce-a fost cu el, a plans din gura de sarpe, i-am dat mancare la 5, 6 jumate, 7 jumate...Tot plangea si nu stiam ce are, il legana tati o perioada apoi in disperare de cauza ii bagam tzitizi in gura si ce sa vezi..exact asta vroia...
A inceput sa-mi fure jucariile din mana. Ma joc cu jucaria in fata lui si-si baga el manutele si mi-o fura din mana si incepe s-o zanganeasca el...Dar nu stiu daca o face voluntar, ca tot mi se pare ca nu si-a descoperit manutele. Poate ia jucaria doar ca o gasest in drumul lui, ca daca o duc mai departe de manutele lui nu se intinde dupa ea. Cine stie...
Ma duc sa-mi fac o coffee fara cofeina. Cine mai vrea???
Pup!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/
flosideea spune:
uliasii fa 2...
...asa [apa si denis,daca se poate sa stea legat de san e si mai bine.de cand a racit,doarme si cat sta treaz,cauta papa...de 2 nopti l`am luat cu noi in pat si crede`ma ca se trezeste noaptea,cauta sanul,il ia in guritA si nani...
blanca,felicitari pt micuta crestina!ma bucur ca ati avut parte de un botez reusit din toate punctele de vedere.asteptam pozici 
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
blanca000 spune:
Eu am avut ursitoarele acestea http://www.pygmalion-art.ro/zane.html si am fost tare tare incantata. Pretul rezon fata de altele de pe net (360 lei).
Sa va zic ce fac ursitoarele...se stinge lumina intr-una difuza si usoara, incepe o muzica lenta cu clipoceli de apa si feerie..apar zanele..care chicotesc si vorbesc cand tare cand in soapata...e o atmosfera de basm..ele sunt costumate frumos. Se apropie de prunc si incep sa ii urseasca in versuri si rime de bine, de averi, de credinta..de multe lucruri bune si frumoase, apoi zic de parinti, de nasi, de bunici. Totul este superb..atmosfera feerica...
Am acut copilasi care au fost fermecati..se uitau la ele cu ochii mari..fascinati..au crezut ca sunt reale..
Si acum imi dau lacrimile cand imi amintesc..
Sa pun ceva poze cu ursitoarele.
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
Poze cu ursitoarele de la botez
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Nunta noastra 2004
icmanu spune:
Buna la toata lumea!!!
In sfarsit am reusit sa mai intru si eu sa vad ce mai faceti.
Nu prea am mai avut timp.
Noi sumtem bine, dormim si papam la greu,gangurim si radem. Nu imi vine sa cred ca deja au trecut trei luni.
Sambata trecuta am avut si noi botezul fetei, iar noi ne-am casatorit religios. A fost nesperat de frumos, fata a plins putin cand a scos-o din apa. La local a dansat un pic si apoi a dormit toata noaptea.
Avem o mica problema cu bebe: nu face teaba mare decat cu supozitor. Sta si cate trei - patru zile si nu face nimic. O hranesc numai la san si ii mai dau si ceai de musetel. Nu e balonata si nici nu o doare burtica. Mai are cineva problema asta? Si daca DA ce ii dati. (nu am reusit inca sa citesc din urma, asa ca nu stiu daca ati mai vb despre asta)???
Va pup si revin!!!
http://lilypie.com/pic/2009/10/12/ACUO.jpg
http://lb1f.lilypie.com/QRICp3.png
http://community.webshots.com/user/icmanu
siacob spune:

Felicitari pentru micutii crestinati in weekend!
Blanca frumoase pozele cu ursitoarele...asteptam si restul de poze.
Am tot vazut poze cu zmeureii si zmeurele...este incredibil cum cresc si cum se schimba...doamne ce frumoasi sunt toti!
Cum nu am scapat de muci, vineri am cumparat si eu BB ...se supara Beatrice atat de tare cand facem operatiunea 

. I-am dat 5 zile Ambroxol pentru tuse, acum mai tuseste destul de putin dimineata si seara dar nu am scapat de secretii...asa ca dam inainte cu BB. In weekend m-a ajutat sotul dar azi dimineta am fost nevoita sa ma descurc singura si imi i-a ceva pt ca da din manute si isi impinge capul...ce mai distractie pe noi!
Si la noi pumnul este la mare putere. Suzeta eu nu i-am dat, a avut o perioada de vreo 2 sapt in care a supt degetelul, acum a lasat-o mai moale si baga toata mana
.
Mami de
Beatrice
Rallu spune:
Ce chestie Blanca, s-au mai schimbat.
Eram convinsa ca nu sunt decat 3 care joaca rolurile astea.
Cel putin la mine si la cei dinaintea mea (de unde le-am luat si noi) au fost aceleasi.
La tine vad ca numai cea galbena a ramas si restul echipei s-a schimbat.
Sa-ti traiasca mica crestina.
Aaaaa....si pt. fetele care intrebau de ursitoare, la mine au cerut 360 lei. Banuiesc ca si la Blanca la fel.
Din ce am cautat eu pe net sunt printre cele mai ieftine dar au fost serioase si au respectat ora convenita.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
GATAAAA !!!!
Giova spune:
si de la noi!
Blanca ma bucur ca ati avut un botez reusit, foarte frumoase pozele, le asteptam si pe restul.
auzi...pledul de unde l-ai luat? de la copii sau de la textile? ma intreaba o prietena care merge ila Ikea si sa stie, sa nu umble de nebuna dupa el.
Icmanu felicitari si casa de piatra! sa va traiasca proaspata crestina!
Siacob de c enu ai incercat cu Stodal? noi asa am scapat de tusea asta pacatoasa.
Uliaisi cu siguranta face involuntar...sunt inca micuti. al meu si-a descoperit manutzele, se uita crucis la ele,, dar nu prinde inca nimic.
avem pozici noi, din weekend:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2009-10-08/07:45:35
de aici in jos. Enjoy!
fug la bucatarie.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)