**Zmeurici de iulie-august 2009 (6)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

Multumim de aprecieri,Giova.Sper ca maine sa se simta mai bine Denis...pana acum nu s`au vazut semne nici ca s`ar imbunatati starea,dar nici nu s`a agravat(nu tuseste).
Moni te poti declara o norocoasa!Poate dai tonu si prin alte coltisoare ale tarii prin alimentarea ta de card...
ma bag si eu la somnic,Denis doarme de pe la 22 si eu am stat cu nepotica pana acum...va pupic si

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Andreea cum s-a intamplat sa pierzi laptele? Eu am inceput munca la 2 sapt de la nastere pt ca a venit mama din tara si sta cu zmeuricä;de atunci ii dau piept numai noaptea si ziua ii las in sticlute.Noaptea dupa ce mananca la piept ma mulg pana nu mai vine nimic si din asta fac provizii pentru a doua zi.
Se poate intampla sa pierd laptele? Credeam ca daca mulg o sa am mult si bine. Mama pleaca pe 23 si o sa stau acasa dar ma gandeam sa fac la fel, piept noaptea si sticluta mulsa ziua. Mi-e teama sa nu o dau peste cap daca incep sa-i dau piept si ziua.
La 6 sapt Maria-Catalina avea 4610g si 57cm. Luni mergem iar la masurat si cantarit.
Giova , multumim,tati zice ca seamana cu el
http://picasaweb.google.nl/glasiuli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata!
Giova, Ungaras chiar daca ma mulgeam probabil ca tot nu scoteam cat ar fi scos bebe pentru ca treptat a iesit din ce in ce mai putin. Intr-un final vazand ca nu mai statea nici doua minute la san am incercat sa-i dau mai rar sau doar noaptea cand era mai adormita, dar nu a mai vrut nici asa. Nici nu reuseam sa ma mulg foarte des si am renuntat pana la urma.

Andreea cu Alexandra Maria (05.07.2009) si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Buna fetelor
n am mai scris de mult
am avut ceva probleme cu dariuta
apoi botezul
o sa revin curand cu amanunte si poze de la botez

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

ungaras daca continui sa te mulgi nu vei pierde laptele,insa eu dac`as fi in locul tau i`as da cat mai mult posibil piept si cat mai putin din bibe,mai ales ca in curand vei ramane acasa tu.
se vede ca e duminica,e asa liniste aici...o zi buna sa aveti ,fetelor...

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

fetelor ce frumos e afara aici parca e vara!!!!!!!!!!!!!!!!
ma duc a il scot si pe DENIS in parc.cate o data ma uit la el si parca nu imi vine sa cred ca inunea asta mica a stat in burta la mine pana acum 3 luni,sun asa de fericita cand il vad ca mereu vesel si rade la toata lumea...
am vazut pozici FLOSSIDEA DENIS al tau e un scumpic si are niste falcute numai bune de pupacit
GIOVA si baietei tai sunt fff frumosi
BLANCA si EVA e frumoasa foc are niste ochisori
revin mai tarziu ma duc in parc
apropo ne mutam la mareeeeare o oferta de munca sotul ffff buna si ne mutam la CATOLICA la mare sunt asa de bucuroasa ca o sa?l pot scoate pe bebe pe plaja mereu,mai ales ca aici e cald pana la sf lui otombrie

monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

flosideea, zici sa ii dau piept si dupa sa ma si mulg? ma gandesc ca ea nu prea se satura cand ii dau piept si dupa o ora cere iar.Acum mananca ziua din bibe la 3-4 ore iar noaptea.... Ii fac baita la 19:00,mananca un bibe si doarme pana la 2 noaptea, apoi se trezeste la 4:30-5 si la 7.
O sa incercam vedem cum merge.
Liniste nu? Toata lumea petrece...
http://picasaweb.google.nl/glasiuli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Am si eu 2 intrebari :

Ce inseamna daca bb face kk verde ?

Cele care au termometru de frunte si ureche poate sa greseasca tempertura....ca ii luam temperatura pe frunte si era 36,7....si daca ii luam la gat avea 38,2....si cu alt termometru i-am luat la fundulet si avea 37,33.....deci nu stiu dupa care sa ma iau

N-am mai apucat nici sa intru in ultima vreme , o sa incerc sa recuperez.

Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si din banat!
Azi am fost la Zoo, dar ne-a prins ploaia pe-acolo. gata, s-a stricat vremea si aici...ploua, ploua si iar ploua.

Edi doarme de 4 ore...doar e pe burta...pozitia lui preferata.

Blanca se petrece acum. sper ca a avut vreme frumoasa. felicitari proaspetei crestine Eva. te asteptam cu poze si detalii.
Ungaras din poze asa mi se pare, ca cel putin ochii sunt ai tai.
Cand zici ca-i dai din bibe te referi la formula, sau la laptele muls? Incearca sa-i daio mai des de la san si cand esti acasa, mai ales ca vei ramane din nou o perioada. ar fi pacat sa pierzi lapticul.
Dariaioanaxx sa pseram ca sunteti ok si vi cu vesti bune. ne bucuram ca ai scris. sa va traiasca mica crestina. asteptam poze!
Monica super ca e cald la voi si si mai super ca va mutati la mare. e dragut la catolica, , mai ales ca e la mare...ii va prii lui Denis.
Mony08 nici eu nu ma prea incred in termometrul digital de tampla/ureche. cand mi se pare ca arata prea putin si copilul arde ii iau si din fundic, sau la marco acum, de sub brat.

o duminica frumoasa sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Giova, ii dau numai lapte muls.
Mony08, eu am termometru digital si ii verific temperatura in fundulet dar trebuie tinuta bine pentru ca da din picioruse.
Caca verde mi-au spus la spital ca e normal la inceput, cand e nou nascut, apoi trebuie sa fie galben si in caz ca ii dai san, foarte subtire. Poate sa fie verde daca ii dai formula si daca contine fier sau daca bebe nu mananca suficient. Or mai fii si alte cauze dar eu nu le stiu.

Mergi la inceput