**Zmeurici de iulie-august 2009 (6)**
Raspunsuri - Pagina 17
noce spune:
Buburuza, ia un biberon cu lapte muls de-al tau sa-l aveti la biserica. Noi asa am facut si a papat Filip aproape tot inaninte de scufundare. A fost singura data cand i-am dat biberon, nu prea stia sa suga, dar s-a descurcat.
Botez frumos!
Mami lui
Filip, 1 august 2009
Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca
blanca000 spune:
Ce bine ca am profitat de ziua de ieri in parc..azi vad ca bate vantul si pare frig. Nu am iesit inca caci bubi sa trezit, a mancat, sa jucat in patuttul ei la carusel, a "vorbit" cu papuselele..apoi cu suzi "urata" a adormit singurica in patut..si tot doarme...e somnoroasa fata mea.
Maine avem si noi botezul, sper sa iasa si soarele un pic. Abia astept..dar pe de alta parte ma gandesc cum va reactiona Eva...ufff...
Hai sa o mai vedeti un pic..aici
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
noce spune:
Vally, noua ne-a zis sa-i dam sirop eferalgan, dar cand am vazut ce contine (zaharina, vanilie, caramel) am zis in nici un caz. Am vazut ca majoritatea pediatrilor recomanda pt febra post vaccinare paracetamol - supozitoare pt sugari, care nu contine alte chimicale sau E-uri, e paracetamol curat. Plus ca e mai bine supozitor decat siropel, pt ca stomacelul lor e inca micut si poate sensibil pt toate ingredientele alea.
Mami lui
Filip, 1 august 2009
Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca
flosideea spune:
blanca,ce scumpica este Eva...si grasana,dar ochii aia m`au terminat....am scuipat`o sa n`o deochi...
.distractie placuta maine,sa dea DD sa aveti parte de o vreme superba,sa fie totul perfect,iar micuta sa`i dea pe spate pe toti!
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
Giova spune:

Noi pe-afara si la piata...profitam de ultimele zile de soare, de luni frig si ploaie.
Flosideea imi pare tare rau ca a racit puiul mic. Insanatosire grabnica si fara complicatii!
Ce sod este cu suzeta aia in gura. e tare urata, intr-adevar, dar nu conteaza daca bebeilor le place si le face bine. este un scump si un frumos!
Uliiasi pai la alegerea unui carucior trebuie sa ne gandim daca intra in lift si masina. acum asta e....
Cauta, cum zicea si Noce unul usor si ieftin, iti va fi de folos si dupa ce mai creste bebe, la primvara.
Dienutza ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa si bb e ok.
Blanca, Noce mama mia cat ati stat in parc. noi stam max. 2 ore, rar 3...caci nu-mi expun
in parc. I-am dat odata sa manance in masina, si de Marco vedea o prietena, dar cand suntem pe jos, ora mesei ne prinde acasa.
Blanca maine arata la tv 28 grade, doamne ajuta sa aveti un botez reusit si Eva sa fie cumintica.
sunt superbe pozele, e o dulceata de fetitza. Please, zi-mi de unde ai luat pledul ala alb cu margini maro, tricotat si cu cat? am mai vazut la cineva si cica la primit. eu am gasit aici la premaman doar pe bleu si urat si 150 lei.
Foarte frumoase versurile, mi-au dat lacrimile, sincer.
Buburuza sa va traiasca micul crestin! sper ca a fost ok si nu a urlat de foame. Un bibe, cum zicea si Noce e ideal in astfel de situatii.
Alinutza cum a fost botezul? Eric? sa va traiasca proaspatul crestin si numai bucurii sa va aduca!
Ungaras nasol ca ai inceput munca asa de repede.
Tare simpatica este, seamana pe tine.
Vally imi pare rau ca a plans pitica. Nu am folosit Calpol defel. Nu a facut reactii adverese, nu?
gata, baietii mei dorm (de la cel mai mic la cel mai mare
), asa ca eu ma bag la bucatarie, sa pun o ciorba a la grec de pui, la foc si sa fac niste gomboatze cu prune.
si un weekend fain sa aveti.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
andreea c spune:
Buna mamici de zmeurici!
Blanca am admirat-o pe Eva cea scumpa
. Sa aveti un botez reusit si vreme buna! Apropos de intrebarea Giovei, paturica este de la Ikea, nu? Cum se comporta la spalat? Mi-a placut si mie foarte mult.
Giova la pozele tale ma uit frecvent pentru ca ai o familie foarte frumoasa si va plimbati mult prin locuri foarte frumoase
.
Sa va mai spun cate ceva si despre zmeurica mea...avea 5300g si 60 cm la 3 luni. In ultima luna nu a luat decat 600g
si asta de cand am trecut pe lapte praf. De pe la o luna nu prea mai vroia sa suga si treptat pana la doua luni si jumatate am pierdut lapticul. Chiar nu mi-am putut explica de ce nu vroia sa manance pentru ca eu aveam suficient lapte si nici nu mi se parea slab calitativ. Ea sugea putin si se everva si apoi la pompa scoteam foarte usor si 150ml dintr-un san. Daca nu m-as fi chinuit cu rani si muls asa rau poate acceptam mai usor ideea, dar asa chiar m-am ofticat. Eu stiam ca bebelusi iau mai mult in greutate cand trec pe lapte praf, dar la pitica mea a fost exact invers.
In rest este un copil foarte bun. Nu plange decat cand are un motiv si ii place sa gangureasca si sa zambeasca.
Santem la a doua repriza de muci si tot nu scapam de ei. Ii mai scot cu batista bebelusului, dar nu vreau sa abuzez pentru ca ii stimuleaza. Pediatra mi-a recomandat Panadol cate 2,5ml dimineat
a si seara, dar nu mi s-a parut ca ar avea efect asa ca nu i-am mai dat. Ma gandeam sa incerc si Colargolul.
toate mamicile si zmeuricile!
Andreea cu
Alexandra Maria (05.07.2009) si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
blanca000 spune:
Da, paturica este de la Ikea si a costat 50.5 lei. E tricotata si e f moale si frumoasa. La spalat este ok, o spal la 40 grade si nu a patit nimic.
Multumesc fetele ca o placeti pe Eva...

Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
Moniland spune:
Tocmai mi-au intrat in cont banutii ce reprezinta alocatia fetitelor pe 2 luni.
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
Alina spune:
Ziua buna,dragi mamici de zmeurici!!
Noi o ducem mai bine cu nasul fornaitor,traiasca pompita de la Nuk ca chiar ne ajuta si nici nu se mai sperie de ea,ride cind o vede.
Cornelia,weekend frumos in 5,sa povestesti cum a fost ca in curind ne aventuram si noi la o vacanta in 4.
Buburuza,f frumos ai povestit 
,deci tu esti balerina profesionista
.Fiica-mea(m-am uitat intimplator pe lista si ...e nascuta in aceeasi zi cu tine,02.04,deci berbecuta)sunt convinsa ca o sa fie o artista
,ori balerina,ori actrita
.Sunt mai multi ani de cind am observat ca are inclinatii artistice si mi-au mai confirmat si altii,inclusiv invatatoarea si profa de balet.
Acum cu baletul,ea face ca activitate extrascolara dar am dus-o la o scoala buna si cu traditie,fac si spectacole de mare calitate,exerseaza enorm si ma mir de fiecare data ce reusite au,e greu sa coordonezi atit de bine niste fetite.
Da,au si costumele cu sigla de la Royal Academy of Dance London iar pt spectacolul pe care-l pregatesc pt 21 martie(il pregatesc cam un an,fac de 2 ori/sapt si vor incepe sa faca in curind si in weekend
)au comandat tot la ei costumele(sunt unicat) care au venit deja,le-am achitat.La urma urmei,orice meserie sau chiar orice hobby cere sacrificii( si aici ma gindesc in special la muult timp pt repetitie),nu?![]()
Petrecere frumoasa la botez!
Mamicute dragute care mi-ati povestit despre taiatul unghiilor,multumesc mult pt idei
.Fiica-mea era linistita,i le taiam usurel si repejor,nu protesta defel dar se pare ca feciorului nu-i e pe plac.
Revin,mesajul asta l-am inceput de dimineata si acum e seara
.
Giova spune:
Blanca mersi de info. ce pret bun, fata de ce am vazut eu la premaman si e si urata pe deasupra. sa vedem acum pe cine trimit in Ikea si sa-mi trimita prin posta pachetul.
Bafta maine, sa aveti o vreme frumoasa, o Eva cuminte, o slujba si o petrecere super!
Andreea mersi. Imi pare rau ca ai pierdut lapticul? cum s-a intamplat daca te mulgeai? sau ai renuntat, vazand ca zmeurica nu vrea sa pape san?
Ma bucur ca e cumintica, tot asa sa fie.
Moni super, mai ce operativi sunt functionarii din unele orase.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)