**Zmeurici de iulie-august 2009 (6)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Intreba cineva de strategii pt taiat unghiutele, Alina parca. La noi mai merge cu tzitzi in gura, fie cand papa, fie cand adoarme, dar nu-i da drumul. Atunci profit si ii iau degetele pe rand la taiat unghiute. Amanoi intinsi in pat si inveliti, ca si cum ar fi stare de somn.

Sau la somn profund. Uneori reusesc sa-i tai unghiutele ziua cand doarme, alteori il trezesc si las forfecuta sub perna asteptand momentul.

Apropo de dormit ziua, Filip doarme foarte bine daca stau cu el in pat o ora (ma uit la un film). Dup-aia el mai doarme vreo 2-3. Azi de ex a adormit la 5 si inca doarme, am ratat si plimbarea de dupa amiaza.

Apropo de parc, ieri am stat de la 2 la 7.30 . Am baut apa putina, am mancat floricele si gogosele, ca asta avem in parc si vigantol nenica!
Azi am stat mai putin ca aveam revizie la gaze si trebuia sa venim acasa, dar l-am tinut in body cu maneca scurta si iar am facut vigantol natural

Mami lui Filip, 1 august 2009

Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

Giova,se pare ca avem ghinion....scumpul meu bebelus a racit....azi a stranutat toata ziua si e fornait.imi vine sa ca am "reusit" sa i`o dau si lui...mi`e asa mila de el.acum a picat saracul,a adormit de vreo jum de ora,nici baita n`am apucat sa`i fac,am fost afara,iar cand am intrat a inceput sa planga pt ca avea muculeti si nu putea sa suga,eu il curatam,plangea si`i facea la loc,pana a cazut "la datorie".off,sper sa mearga sa`i dau oscillo doar azi...daca mai si tusea era tacamul complet.
noce,ieri asa am facut si noi...am iesit in jurul ore 15 si am intrat in casa pe la 20.dar am facut cativa km buni pe jos....oricum,era pacat sa nu profitam de vremea frumoasa.
in legatura cu unghiutele,eu numai la maini i le`am taiat si doar in somn.daca e treaz si suge,i le mai taie sora mea cand chiar e musai.dar sa vad acum cum il prind sa doarma si sa i le tai la picioare,pt ca deja este cazul.
uliasii,mersi de site.e super acel kit,am adaugat la lista mea cu "ce`mi doresc de ziua mea",ca mai e putin...
maine sper sa reusesc sa descarc niste poze ce i`am facut azi....frumoase foc....am o scumpete de baiat(mi`l laud singura),un grasun si`un cumintel.

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu-ana spune:

Imi pare rau sa citesc ca tot mai multi bebelusi sunt raciti! Multa sanatate!
Ne inscriem si noi in clubul celor care prefera pumnul in locul suzetei. Pacat ca e gurita asa de mica ca i-am baga pe amandoi.
Unghiile le taie de obicei sotul meu cand el e la tzitzi. Putem sa facem atunci ce vrem cu el atunci, se concentreaza asupra suptului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eu ii tai unghiutele normal cand o pun undeva sa stea cuminte..ii tin manuta si le tai..uneori reusesc azi la o mana si maine la cealalta...dar sta fata mea..nu se zbate f tare.La picioare nu e cazul inca .

De cand cu noua suzeta (o tot laud) a mai scazut "puterea pumnului"

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

maine avem botezul si pe flacaul meu cred ca l-a apucat puseul de crestere de 3 luni

azi a mancat din ora in ora
ehehee de nu oi sta eu maine cu tatele numa pe afara la restaurant la petrecere ....
acum tb sa imi schimb si toaleta ca tb sa ma imbrac cu ceva cu acces repede la tzatze

sper ca macar in biserica sa nu il apuce foamea ca altfel o sa se puna pe un urlat de nu cred ca popa o sa poata sa il acopere cu cantarea

hehe sa afle lumea ce baiat fomist am

eu ii tai unghiutele cand doarme. la picioare doar la degetul mare necesita pedichiura

Giova... is departe de a fi vedeta

gogoasha

"From this day forward,
you shall not walk alone.
My heart will be your shelter,
and my arms will be your home."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Eu ii tai unghiutele cand e treaz fara nici o problema,e cuminte nu se agita prea tare.Vreau sa urez la fetele care au maine botezul petrecere frumoasa!!!

http://family.webshots.com/album/575028721EPUMqW

Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Bine v-am regasit zmeurici!
Ce dor mi-a fost de voi.... Am pus cateva poze cu zmeurica mea. Am venit asa tarziu pentru ca imediat dupa nastere am avut mari probleme cu bebe, apoi la 2 saptamani a trebuit sa ma intorc la munca iar bebe trebuie sa stea cu mamaie pana pe 23 cand nu avem alta solutie si o sa facem cu randul eu si sotul pana vine altcineva din tara sa ne ajute. Nu e bine dar nu am de ales. Dar noaptea suntem asa de fericite amandoua...Tocmai a inceput sa ne zambeasca.
O sa imi ia ceva vreme sa citesc ce ati mai facut dar o sa va prind din urma.
http://picasaweb.google.nl/glasiuli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

ieri am fost la vaccin aseara a plans mai mult decat de obicei,saracuta
doctora mi-a zis sa-i dau Sirop Calpol ieri si azi 2orix2.5ml/zi
a mai folosit cineva Calpol?

Alinutza cum a fost la botez?Erik cum a reactionat? asteptam impresii si pozici

Vally de Gloria Adelina (13.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

buna ziua si de la noi...am avut o noapte groaznica...muculetii nu ne`au lasat sa dormim,chiar daca a dormit cu mine`n pat.azi e la fel...acum 3 ore l`am aspirat,si iar e fornait.bine ca papa si nu e marait.
am intrat sa va arat febletea mea...
http://s607.photobucket.com/albums/tt156/flosideea/Denis%20la%20plimbare/

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ia uitati..mi-au dat licrimile cand am citit :

Pe asta lume am venit plāngānd,

Sunt asa de mic, gigas si plapand.

E prea multa lumina si e asa de frig,

Sunt singur fara tine si mai tip un pic.

Dar n-o sa ma supar sa stii,

Daca tandru m-alinti si īn brate ma tii,

Si din somn ma trezesc si prind

Sānu-ti cald ce pe obrajori īi simt.

Iar daca m-agit, caut si mi-e sete,

Ss ai rabdare, māngaie- ma cu blāndete,

Laptele, caldura si dragostea ta sa mi le dai,

Atāt īti cer mamico,de la tine īn dar,

si īti promit ca nici n-o sa mai plāng,

Mamico! Da-mi odata sa manānc!

Sa se trezeasca bubi si sa fug la ea sa ii dau papa

Mami de Eva Ilinca 25.07.09