**Zmeurici de iulie-august 2009 (6)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni as veni eu rapid, dar nu vreau sa pierd lapticul, asa ca masacrific in favoarea bebeului.
Oricum, aseara a incheiat sotul un contract frumos, si acum planific cele 2 vacante de iarna: una cu copiii la zapada si una in 2...la soare pe undeva, sau sa vizitam Europa.
Flosideea sper sa nu fi luat bebe mic raceala de la tine...

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Uliiasi, din pacate si Tobrex are un pic de antibiotic, doctora mi-a zis sa stau linisitita ca 100%safe pentru bebe ca daca o ascult pe ea si respect ce mi-a dat nu o sa ajungem la interventia ghirurgicala de desfundat canalul lacrimal.pun si din nettacin si din tobrex pana se termina.
Eu cred ca zmeuricile noastre sunt telepatice, vad ca majoritatea bebelusilor au nasucul infundat. Si noi ne confruntam cu problemuta asta si sunt tare necajita cand il vad ca nu respira bine si se enerveaza, dar ce ma nelinisteste si mai mult e ca stranuta mult mai des decand are nasucul infundat. sper ca il gadila mucisorii pe nasuc si de asta stranuta ca nici nu vreau sa ma gandesc la raceala.
I-am dat deja preventiv oscilococcinum, eu am pus toata doza cu putin laptic de la mine in seringa si a papat tot imediat.
Bubite in jurul guritei facem si noi, se inrosesc cumplit cand papa si ii curge lapticul, iar dupa 15 min mai dispar, dar eu tot pe vad acolo.
Vroiam sa va intreb daca are cumva cineva vreun aparat salin pentru purificat aerul in camera? mie mi-a zis cineva ca s-ar putea sa-l ajute si cu nasucul infundat aparatul asta.

Doamne ajuta-ne!

Mami de Ioan-Victor (27.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Carmen de mamica Ylla! sa ai o viata frumoasa, plina de bucurii, multa sanatate si fericire!

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Criss,am achizitionat eu un aparat salin de vre-o 2 saptamani,ce-i drept,pt. fiica mea,care toata perioada rece e cu nasucul infundat,din cauza de polipi.Cand avea bb nasucul infundat,am bagat aparatul si la el in camera,si am scapat de muci in 2 zile....acum eu nu sunt convinsa ca din cauza aparatului,din cate am inteles,isi face efectul pe termen lung....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

Hello si de la noi! N-am avut net o saptamana, iar dupa aia mi-a luat cam 2 zile sa citesc din urma, ca vad ca aveti activitate, nu gluma. Puiul meu doarme in carucior afara de nu mai poate. Mi-a facut aseara si azi dimineata o criza de burtica de m-am speriat si eu si tasu: pur si simplu tipa cat o tinea gura vreme de cateva secunde, dupa aia pauza, dadea sa adoarma, dupa aia iar tipa.... Ma rog, bine ca pana la urma a adormit aseara pe la 1 si am dormit pana dimineata la 9 jum, cu 3 pauze de masa. Oricum, eu sunt multumita de programul ei, chiar dk se trezeste noaptea sa manance; important e ca adoarme la loc.
Am fost luni la revizia de 6 sapt si cica suntem in regula, chiar f bine, si cica sa-mi cumpar anticonceptionale din alea speciale pt alaptat; numai ca eu tot evit sa le cumpar pt ca am emotii (am senzatia ca .... nu mai stiu cum e). Banuiesc ca nu prea e coerent ce spun, dar sper ca ati inteles.
cu mucii stam si noi prost, dar n-are temperatura, asa ca nu-i dau nimic; doar scot cu pompita atat cat pot si cat ma lasa si gata. Mai mult noaptea o aud cum fornaie ( chiar sforaie uneori).
BAi da ce copii frumosi aveti! Sa va traiasca!

fericita de Iris Ana-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Monilanda, noi avem un umidificator de la o firma "solac", se cheama Mr.Pin si e in forma de pinguin si scoate aburii pe cioc...Aburi reci. Nu l-am folosit de cand am adus bebe in Bucuresti, m-am gandit ca nu e nevoie inca, dar sigur il voi pune in functiune din momentul in care vine caldura la calorifere.
Avem si aparat salin, dar nici la ala n-am dat drumul de cand l-am adus pe bebe in Bucuresti. Dar nici n-a mai avut probleme cu mucisorii (alea au fost cand eram la Piatra) asa ca nu stiu ce influlenta ar fi avut. Il voi pune in functiune zilele astea, chiar am neglijat subiectul.

Cand folosesc oscillo nu ating granulele cu metal...pun direct granulele in seringa de plastic, apa, amestecat si gata...

Fetele, voi cand mergeti cu bebeii in mall sau supermarketuri nu va e teama de aerele de conditionat de acolo? Ca mie mi-e tare teama de ele...sa nu raceasca bebe din cauza lor...

Mai mamici, eu cred ca am luat o mare teapa cu caruciorul...(e ala de la Tako, care are si porbebe inclus, si scoica si are rotile alea mari, cred ca mai e o mamica de aici care si l-a cumparat). E el shmecher, dar nu mi-am inchipuit nicio secunda ca nu va incapea in lift (nu mi-a trecut prin cap sa masor liftul, care e de pe vremea lui pazvanti...). Si uite asa nu pot eu iesi singura la plimbare cu bebe decat in marsupiu cand sunt singura(si am inteles ca nu e prea sanatos pt el sa stea mult in marsupiu la varsta asta)...Cu carutul nu pot iesi decat cu sotul in weekenduri sau cand ajunge acasa la o ora decenta, incat sa mai fie lumina afara. Dar vine iarna si la 5 deja e intuneric cand ajunge el. As vrea sa-l vand si sa-mi cumpar altul. Aveti vreo sugestie? As vrea sa-mi iau din ala cu roti micute, duble, cu care sa pot lua directia direct, fara sa ridic carutul pe rotile din spate. Disper la ideea ca iar ma duc pe net sa caut caruturi, asa-s de nepriceputa. Help!

Ma duc sa schimb bebe, a facut kk...
Pup!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

A, uite si site-ul pt kitul de amprente:

www.cadouri.ro/kit-pentru-amprente-copii/" target="_blank">http://www.cadouri.ro/kit-pentru-amprente-copii/

Sa vedem daca-l considera reclama sau nu...

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna ziua la mamicutze!!!!
Am revenit si noi dupa o lunga vacanta,am ajuns in sfarsit inapoi in Spania,unde e mult mai bine decat in tara.Si bebele meu a avut probleme cu mancarea in tara,abia reuseam ziua sa-l fac sa pape 60-70 ml la 4-5 ore.Cred ca era de la schimbul de aer,acum vad ca si-a revenit la normal.Si el este toata ziua cu mana in gura,isi scoate singur suzeta si isi baga manutele.Toata lumea nu le venea sa creada ce bebe cuminte am,nu plange deloc,doarme toata noaptea,asa copil ar vrea si ei

Va atasez si eu cateva poze de la botez si din tara.
http://community.webshots.com/album/575028721EPUMqW?start=0

Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna fetili,

Noi am zis sa profitam de ziua de astazi asa ca am stat toata ziua in parc (de pe la 12 la 16 )a fost super super vremea..si o adiere placuta...superba toamna. A mancat bebe a mea in parc..am halit si eu un sandvis si mere..si a dormit cu "urata" (cred ca o sa ii zic "minunata") suzeta..e bestiala ce sa mai..

As mai fi stat in parc dar trebuia sa fac un pipi si nu ma incumetam sa las carutul singur cu bebe si s a intru la wc..asa ca am plecat sper casa..in drum m-am oprit si in mall (ce mai conta pipi la shopping ) si chiar mi-am luat 2 colanti scurti ca nu trebuia sa ii probez..pe bebe tot cu suzi am pacalito.

Superba zi.......

Sper ca si duminica la botez sa avem zi frumoasa ca azi .

Uliiasi..nici carutul meu nu intra in lift..adica intra dar nu se mai inchid usile..eu nu merg asa..sotul stie cum..noi avem o camaruta in scara blocului si "parchez" acolo. Nu aveti asa ceva?

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Uliiasi, sugestia mea ar fi sa mai iei un carut ieftin si usor cu care sa iesi tu si cu cel de fitze sa iesiti in weekenduri.
Noi avem un carut luat cu 200 de lei, un no name de care sunt fff multumita (e usor, se intinde perfect la orizontala si mai are doua trepte, are maner reversibil, portbagaj mare sub el , imi incap mie toate lucrurile pentru parc, plapumioara pt iarna, ce mai, tot tacamul) si incape in liftul din blocul nostru vechi. Nu stiu de unde sa-ti zic sa iei la fel, poate din europa, noi l-am luat din constanta de la china mall, deci probabil e chinezesc. Eu am iesit afara singura cu carutul de la 2 sapt dupa nastere, cand tati alerga cu hartiile pe la primarie si nu putea sa vina cu noi.

Am iesit si eu azi cu marsupiul, trebuia sa merg pana la croitorie sa-mi scutez rochia de nasa si e la etajul 1. Am crezut ca-mi rupe umarul pana acasa, am avut o viteza la intoarcere...

Mami lui Filip, 1 august 2009

Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput