**Zmeurici de iulie-august 2009 (6)**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Buburuza, merci de info legate de plansul de seara. Si ce frumos vorbesti de viata de artist ... ( eu cred ca as fi fost o balerina desavarsita, doar ca nu am avut posibilitatea sa fac balet, asa ca daca Iarina va dori, fac tot posibilul sa faca balet).
Si noi papam (mai bine zis degustam, adica lingem) pumnuletii, cand unul, cand altul, amandoi nu prea ne incap in guritza. Isi da jos bibi si baga pumnuletul. mie imi e groaza sa nu invete sa isi suga degetelul si sa trebuiasca apoi sa ne dezobisnuim si de bibi si de degetel. Suntem si cu balute, dar eu o sterg doar cu servetele uscate. Iar cand sta la verticala ii pun bavetica (am gasit la carrefour din acelea cu o fata textila si una impermeabila, ca sa nu isi ude hainitele).
Ieri am fost si la ortoped si suntem in regula si mi-a zis ca de la 4 luni sa incep sa ii dau suculet de fructe (desi i-am zis ca o alaptez la san) si sa o pun sa stea in fundulet.
Azi am fost si la scos firele de la operatie si sunt ok, dar tot nu am voie inca sa o ridic in brate

Nina si Iarina
... wwww.picasaweb.com/gatarba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui micaalsa

Blanca, de suzeta asta e vorba? http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/alaptare-artificiala-11/phsuzeta-cauciuc-monobloc-ortodontica-physio-0-80.html

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

DAaaa

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Micaalsa, suzeta de la chicco eu am luat-o de la sensiblu cu 16 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanimi

Micaalsa, suzeta de la chicco eu am luat-o de la sensiblu cu 16 lei.

ok, tx
Dau o fuga azi ca si noi suntem mare amatoare de pumni. Delicioooosi

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pup!

Peste vreo ora-doua plecam! Am mari emotii ca e prima iesire in cinci! Nu e decat un week-end, dar e prima vacanta a lui Vladimir. Baietii sunt inca sunt muciosi si tusesc, sper s anu facem vreun pocinog.

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Noi ok, Marco obosit rau...mi-a plans la gradi ca vrea acasa sa doarma, doar s-a culcat la 2 azi noapte.
Acum vad ca iar tuseste...vad ca se paseaza tusa asta de la unul la altul...ping-pong la noi in casa, nu gluma.

Micaalsa, Blanca si Edi papa doar la un san si nu cred ca-l goleste de tot, dar nici cu pompa nu pot scoate, ca sunt foarte moi...se intaresc putin cand vine lapticul dupa care gata...fleasca...dar lapte curge la greu.
Mie mi-a zis pediatra sa nu ma mai mulg, nu are rost sa produc mai mult laptic decat e necesar. In plus pierd toate vitaminele din corp.
Micaalsa daca ia in greutate e ok, cine stie...are o perioada mai proasta...sau nu-i mai place lapticul tau. Te-ai riscat cu formula?
Nici noi nu prea suntem fan patut, adoarme, il pun in el si se trezeste. daca e pe burtica, il mai prostesc. el asa-mi doarme noaptea. In schimb in bouncer doarme la greu, mai ales sa fie si pe vibratii.
Inutsa imi pare rau ca a plans bebitza. mai incearca, trebuie sa se calmeze si la tati...inca nu sunt dependenti de mame.
Buburuza super viata ai, frumoasa si grea in acelasi timp. nu stiam noi ce vedeta avem aici.
Tanimi ma bucur ca e ok Iarina si tu la fel. In curand o vei putea tine din nou in brate, ai grija de tine.
Cornelia drum bun sa aveti si distractie faina si fara surprize neplacute.
Pooh cine stie...o fi puseul de crestere. am vazut si eu atunci cand s-a trezit Edi...am fost chiauna toata ziua. conteaza mult sa dormi o noapte intreaga.

si Edi si-a descoperit maunetele...le studiaza la greu...e asa haios....

Inca nu m-am sunat de la gradi...nu a adormit marco pe acolo...inca putin si vine somnul de pranz...of ca ma omoara copilul asta.

o zi faina sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Giova, zburam din Timisoara si am gasit o oferta super cu 800 euro cu tot cu taxe pt 2 pers. la Rixos Tekirova.Plecam luni, asa ca mai ai timp sa te razgandesti si sa veniti .

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Tanimi si Lu-ana sunteti in lista, alaturi de puiutii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

blanca ma bucur ca "uratica" va este de folos.cum spunea si Giova,avantajul e ca nici nu lasa urme in jurul guritei,iar la noi a fost un real succes.i`am luat una de la nuk,care are aproximativ aceeasi forma,doar margini de plastic,insa pe aceea nu o ia mereu.o iau la mine asa just in case.
micaalsa,sa speram ca va va ajuta si pe voi.
eu am un baietel tare fornait de cand s`a trezit.ma rog sa nu`i fi dat noi raceala,sa fie doar de la plimbareala de ieri.oricum,fug sa`l aspir si revin

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

Cornelia,vacanta placuta in noua formula!!Sa ne aduci multe poooze

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput