**Zmeurici de iulie-august 2009 (6)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Stiu parcarea de care vorbesti rallu. am descoperit-o si eu acum 1 an, cand de la Moeciu, am plecat singurica in Brasov cu masina, sa vizitez o prietena forumista.
Flosideea nu numai primaria Brasov e asa, poate asta te consoleaza cu ceva.
supozitoarele cu chimen sunt bune, dar tot nu fac fatza colicilor. dupa ce dispare efectul bb e la fel, asta imi zicea o amica, care a folosit aceste supozitoare. fina din Spania imi zicea tot asa de un gel fenomenal pt. aparitia dintilor, nu stiu daca o fi acelasi, nu mai retin numele.
Inutsa bafta la faculta studento. lasa ca se descurca sotul cu pitica.

Alocatia o primim si pe luna in care s-a nascut copilul

s-a trezit micul haplea...fug la datorie.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Asa, in privinta vaccinurilor...
Eumada, da, atunci cand am facut eu nenorocirea aia de vaccin se dadea pe gura. Era cu virus viu...cica atenuat... Din pacate in lotul ala s-a dovedit a nu fi chiar asa de atenuat.
Cam asa e Rotarixul de azi din cate am inteles (dar nu bag mana in foc pt. ca nu l-am facut copilului asa ca vorbesc numai din ce am citit pe net).

Cat despre sfaturi in privinta vaccinarii, ma scuzati dar e mai bine sa ma abtin.
Nu e domeniul meu de activitate si cel mai corect e sa nu-mi dau cu parerea (care parere mai e si ingrozitor de subiectiva).
Fiecare face ce crede ca e mai bine pt. copilul lui si suporta consecintele actelor sale (si in caz ca e bine, si in caz ca e rau).

Mqqm, nu stiu sigur dar cred ca si in Romania e eradicata poliomielita.
Cel putin cand am facut eu stagiul de Infectioase nu era nici un singur caz si nici nu se mai auzise de asa ceva de ani buni.
Din cate stiu eu, dupa epidemia din 80 (la care am luat parte cu "mandrie") a mai fost una singura tot prin 80 si ceva si tot din aceeasi cauza.
De altele n-am mai auzit.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

'ziua buna,dragi mamici!

Noi am avut o noapte nu prea buna,nu stiu daca Stefan e racit sau doar de la laptele pe care-l regurgiteaza si il scoate pe nas(s-a mai intimplat),a fornait si nu putea bine respira pe nas.I-am pus picaturi(am speciale pt sugari cu apa de mare)si i-am scos cu pompa nu mare lucru insa a putut dormi si respira bine mai departe.
Nu va spun ce aventura a fost sa-i scot cu pompa(am una tare buna,e Nuk,am folosit-o si la fata),atita a plins ca o ora mi-a trebuit sa-l linistesc,la 3 dansam cu el in brate si cintam "un elefant se legana pe o pinza de paianjen" .

Acum s-a mai obisnuit cu pompa(chiar ride cind ma vede...),nu am scos mare lucru,mucii nu curg doar mai fornaie cind si cind,maninca bine,e vesel nevoie mare.Eu sunt speriata,ma gindesc daca i-a adus surioara vreun virus,of,of.
Spunea cineva ca da Oscilloccocinum(parca Uliiasi?),cum,cit si cind dati?Am citit ca se poate da la bebei din prima luna dar nu mi-e clar cum scrie in prospect.

Restul bebeilor raciti,ce mai faceti?
Giova si Cornelia,cum mai stau baieteii vostri cu mucii?Of,cred ca inebunesc toamna si iarna asta...

Revin,ma duc sa-l schimb.

Mergi la inceput

Alina al meu nu mai prea are muci, ii mai pun picaturi seara cu apa de mare si-i scot cu BB, dar subtire. In schimb mai tuseste si-i dau Stodal. azi dim. a tusit pana a vomat lapticul.

credeam ca se trezeste Edi, dar vezi de treaba. L-am mutat din carucior in bouncer si doarme dus. Foarte bine, musai sa mai lungim intervalul de ore dintre mese.

Diseara ies cu fetele in oras si ramane sotul cu baietii. Ele vin si cu copiii, dar al meu sot nu ma lasa sa-l iau pe Marco, cica sa ma relaxez si eu, si tare ma bucur...ca nu stateam linistita la pizza cu Marco alergand prin pizzerie.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

pooh, giova multumim de aprecierile la adresa Biei

Am vazut si bebei frumosi tare
Acu fug si eu langa fii-mea, sa trag un pui de somn, altfel adorm din picioare diseara la ore

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

mQQm Giova multumim pentru aprecierile la adresa Gloriei

Rallu ooofffff...doamne prin ce ai trecut...groaznic chiar ca esti o norocoasa

Gloria e mai binisor in sensul ca nu mai da asa mult si des laptic afara;papa mai usor (ma chinuiam si cate 1 ora sa papa 100 ml );dp ce papa o tin pe umar aprox 30-45 min altfel se agita si da afara laptic si pe urma o luam de la capat
azi mergem la eco cap,inimioara si abdomen, iar luni eco la sold...sper sa fie ok si maine avem vaccinul de 2 luni Infarix Hexa+Rotavirus ooffff
si-a descoperit si ea pumnul,dar eu o tin cu manusele pt ca ii cresc unghiile foarte repede si se zgarie pe fata... pana nu am vazut nu am crezut
aseara i-am facut baita in chiuveta si tare mult i-a placut ca a dormit pana la 2 si s-a trezit la 5:30 a papat si nu mai vroia sa doarma...
sambata pe 17 oct avem si noi botezul, de-abia astept invitatia de botez am facut-o io cu sotul o sa o trimit pe contul comun voi la botez ati mai luat cameraman si pozar ? am vazut ca sunt foarte scumpi...si la cum stam cu banii

o zi minunata tuturor!!!

Vally de Gloria Adelina (13.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

rallu,mi te si imaginez langa masina,asteptand cu nerabdare sa vina sotul ...hehe...parcarea aia cu plata e super ok,dar din pacate nu tot timpul e libera.cand am avut cununia civila era sa intarziem la propria nunta din cauza parcarii...facusem vreo 3-4 ture cu masina si nimic si intr`un final ne`a luat cumnatul masina si noi am fugit sa ne cununam .bine,ca locuri de parcare s`au mai facut,dar fie cu plata,fie scoase la licitatie.este o adevarata aventura sa mergi cu masina ,de exemplu in parcul central,de aceea prefer pe jos.
de fapt,acum ma pregatesc sa merg in colo,asa ca va pup pe toate...

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Hello, mamici!

Alina, Oscillococcinum ii dadeam lui bebe in felul urmator(la recomandarea pediatrei): varsam granulele intr-o seringa sterila(sa zicem de 10 ml) cu grija sa nu ating granulele, apoi umpleam seringa cu apa fiarta si racita(trageam cu acul din vasul in care am fiert-o).
Amestecam bine pana se dizolvau granulele de tot. Apoi ii dadeam lui bebe cu seringa direct in gurita (fara ac, bineinteles) de 3 ori pe zi. Lui David i-a placut tare mult, ca era dulce, nu s-a impotrivit deloc.
Nu stiu cat de bine i-a facut, cand era racit atunci si mucios ii dadeam si oscillo si i-am mai pus din cand in cand si supozitor cu paracetamol pt ca ala cica scade secretiile. Oricum Oscillo cica ar fi bun si pt imunizare, deci rau nu i-a facut.
Multa sanatate!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Dadeam de 3 ori pe zi din aceeasi seringa. Adica ii dadeam o treime, peste cateva ore ii mai dadeam ina o treime si seara restul. (adica nu 3 tuburi de oscillo pe zi, ci doar unul).

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

Mergi la inceput

Vally eu am avut doar fotograf, dar numai la biserica. m-a costat 2,5 lei/poza. Am scos vreo 50 si restul le scot mai ieftin.
Acum mai trebuie sa-mi prelucreze cateva, ramane sa le vad cand mergem in Alba.
Cameraman nu am luat, a filmat un prieten cu camera noastra...care s-a oprit cand era mai important...nu stiu ce naiba a avut, batere da, caseta da...asta e....

_

Mergi la inceput