Puiuti de Randunici 2008!! (317)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata
nu am somn...tot timpul am stat cu inima indoita ,sa nu faca ceva grav,tot timpul il intrebam pe cata,"nu crezi ca ar fi mai bine sa-i dam antibioticul"...am asteptat si parerea altui medic si am aflat-o azi...am spus in mesajul anterior ca am sa-i dau medicamentele prescrise,nu le iubesc ,urasc momentele in care trebuie sa i le dau,sa-l chinui dar cand trebuie ,trebuie si gata... ma rog la dd sa le ia si sa fie bine

Ok, pana la urma asta conteaza...
Ramo, nimeni nu iubeste medicamentele. Omul sanatos nu ia medicamente. Omul bolnav le ia ca sa redevina sanatos. E simplu!
Hai, treci la nani!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

...si totusi...ca limba daca te mananca trebuie scarpinata...
Ramo, neaparat te rog sa-mi dai si mie linkul de unde ai citit tu ca "in infectiile acute de cai respiratorii superioare nu se dau antibiotice". Termenul asta cuprinde la un loc o MULTITUDINE de afectiuni, de la caile nazale pana la plamani, cu bacterii, virusuri, ciuperci; cu tuse si fara tuse. Doua exemple care imi vin in minte rapid: sinuzita purulenta pneumococica si faringo-amigdalita streptococica. Daca tot, mai nou, medicina o invata toti de pe net, citeste tu ce consecinte au aceste boli fara tratament antibiotic...
Sunt dura, stiu. Dar aici vorbim DE si PT binele copiilor nostri asa ca pana la coada nici nu-mi pasa cum sunt categorisita. Oricum, daca mesajul meu e prea dur, retineti-l macar pe al lui Tuchi, exceptional de simplu si de adevarat: antibioticele au fost inventate ca sa trateze boli (adica nu ca sa otraveasca oameni)

Naty

pentru binele copilului meu am vrut sa aflu parerea unui alt medic,nu am zis niciodata ca daca ii dau antibiotic il otravesc , am crezut ca poate nu e cazul de antibiotic...nu stiu ce s-a inteles din ce am scris eu sau daca am fost citita in totalitate...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gata, s-a lamurit treaba!
nimanui nu-i place sa-si chinuie copilul daca acesta nu coopereaza sa ia medicamentele, dar daca trebuie,asta e, o facem! nu le facem niciun serviciu si nici nu-i menajam daca decidem sa nu ii tratam, de mila...ca plang...ca nu vor ei sa le ia si fac mega scandal...ne furam caciula singure doar..pe termen lung se agraveaza s tot acolo ajungem..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mama, iar ati bagat viteza la scris

Gudinde, ce frumooos! pai cand ai timp ia sa faci bine sa ne povestesti si noua pe unde ai fost in Asia, ce ai vazut, ce te-a impresionat, niste poze sa ne arati si noua

Capcauna Ramo, lasa, ca se face bine puiul Nasol, fata, cu cabinetele astea...si eu am incredere in pediatra copiilor, la ea nu am vazut niciodata aglomerat si am impresia ca si ea e medic de familie de adulti, deci de-aia o fi fost ingramadeala la dr. ta...doar ca dr. noastra e departe rau de noi si cand ii apuca pe-astia febra si tusea mi-e atat de usor sa merg 5 minute pe jos pana la Stanciu...si merg pe mana lui cu asa mare incredere...

Nico, ce dulcic Matei! O sa punmaine un filmulet cu stia mici, am ras de nu mai puteam cu ei!

Mergi la inceput

Ah, Mimo, chiar vroiam sa intreb daca m-ai uitat , pai sa va faceti bine sa ne vedem!

Gudinde, pana acum nu am folosit curry, eu credeam ca e picant rau si noi nu mancam picant...dar asa mult mi-a placut gustul , am pus o jumatate de lingurita in amestecul cu pui, delicios!!

V-am zis ca Vlad incepe grasdi pe 15 oct? ma ia cu dureri de cap!! sunt 30-35 de copii in grupa, sper sa se imunizeze bine pana atunci Lui Stef am uitat sa-i dau septilinul in seara asta...el alearga dupa mine sa-i mai dau cu seringa si zice miam-miam , dar cand a fost bolnavior mai rau ce m-am chinuit si eu...cu forta il tineam si se ineca, nu vroia sa inghita...nasol, mai...

Mergi la inceput

Lyvy, foarte frumoase pozele! Am impresia ca Iris e fata lui tati , e atat de scumpa si dolofanica! cate kg mai are?

Ramo, ce lung e Andru!! mi-am adus aminte

V-ati culcat toate?
America, Australia, se-aude?
Sovicutza ce-o mai face???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Ramo, multa sanatate puiului mic!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ma duc si eu la nani, as fi mai zis una-alta, dar e tarziu .

Somn usor.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Nico, hai ca esti cu o ora in urma, tocmai am aflat asta Avem si bilete de avion si hotel fix in centru , daca asa a vrut boss-ul, el se ocupa de tot...si tocmai vorbeam ce vizitam, ce papam...niste vin fiert, ceva Poate iesiti si voi cu baietii si ne vedem, abia astept! aa, vrem sa mergem si la balet

Ma duc sa-mi fac baie si la nai...ca am ramas la un concert simfonic pe tvr 1 si m-a luat somul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata si luati niste cafea
Mda...Iulia are 37,8 si a tusit de 2 ori...M-as fi mirat eu sa scapam.

Naty

Mergi la inceput