Puiuti de Randunici 2008!! (317)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
sa va treziti bine dispuse!
Raportez noapte horror, vreau acasa sa dorm!

Mergi la inceput

Naty, sper sa fie doar ceva usor!

Luny, cum sunteti?
Ramo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Cata, nu mi-ai spus cand iti dau House sezonul III!!!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Simo, Livi ! Mi-a fost dor de picii lu' Simo si de chinezuta din Iceland !

Nico, ce mi s-a parut mie genial la metroul vienez au fost "dungile" alea sapate in gresia din statiile de metrou care te duc direct la lifturi ! Pentru noi cu caruciorul la purtator a fost extraordinar, ne uitam dupa "dare" si ajungeam la lift. Da, exista lift in TOATE statiile de metrou, te duce de pe peron la suprafata si invers. Imi vine sa plang

Luny, Ramo, Cata, sanatate multa picilor!!!

Edit 2, ca l-am uitat taman pe bietul Dudelle ! Sper ca si el e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Poate totusi m-am inselat. Nu mai are febra, a mancat bine si e vioaie. Doamne ajuta!
Olgu, pe mine nu m-ai dar eu te . Am intrat in corespondenta cu Puretouch, abia astept sa-mi iau ceva, da' pensulele alea ma seaca ce scumpe-s
Tuchi, mucii tai cum mai sunt? Eu am avut ceva ieri dar acu vad ca gata, sunt bine...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Olgutz, stii cum eram? Pregatita de atac Noroc cu editarea, ai scapat Dudelle doarme (o fi de la Eurespal somnolenta asta? ), azi e a cincea zi ,ofofof! Ieri parca parca a fost un pic mai bine dar afara tot ii stralucea nasul si buza superioara in lumina nunii
Tuchi, somn usor!
Naty, sanatate Iuliei! Era cumva de asteptat in conditiile in care virusul asta e extrem de usor transmisibil. Partea buna e ca n-ar trebui sa fie grav, daca vorbim despre acelasi virus.
Luny, cum e Muful, cum ati dormit?
Lyvy, adevarata printesuca ai tu acolo, cu ochi migdalati ca ai mamei
Bubu ai putea sa-mi zici cat va costa transport+cazare la Viena in perioada aia? Ca nu-mi mai iese din creieri
Azi o iau de capat cu gatitul

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, si eu la cafeluta, deja la birou ca ma cam aglomerez cu inchiderea de luna.

Multa sanatate puiutilor Matei, Andru, Seb, Dudel si Iulia in caz de ceva, dar mai bine nu.

Olgutza, nu mi-au raspuns de la PureTouch! Sa le mai scriu o data sau mai astept ? Eu le-am scris de pe mail-ul meu , nu direct de pe link, oare trebuia de acolo?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Naty, scuze, mi-a scapat postarea ta despre temperatura Luiei, noroc cu Mimo ca a scris despre asta...Musai nu iti trebuie decat Kabuli, pentru blush, pentru ochi merg si pensulele obisnuite, mai ales daca ai unele cu care te "intelegi" bine. Kabuki insa e de neinlocuit Sa fie bine Luia !

Mimo, pediatra mi-a spus sa opresc Eurespalul dupa 5 zile. L-am oprit dupa trei, ca a vazut-o si a zis ca nu mai e cazul, desi nu ii trecusera nici tuseaua, nici mucii...Te rog io, nu te duce la Viena aia , sa am si eu cu cine plange de Craciun !

Mergi la inceput

mai am o externare de scris si gata!
ma duc la vizita( 2 ore de ) si apoi acasa!

Am facut comanda la puretouch duminica si m-au sunat ieri, le-am zis ca nu-s sigura cu fondul de ten, m-a sunat apoi o alta tipa pe la 7 seara si ne-am conversat....foarte draguti, de-abia astept!

Am uitat sa-mi laud nora!

Mimo, eu n-am inca nici toti banii de Paris si ma gandesc ca tare mi-ar placea la Viena de Craciun!
Din pacate e prea frig sa las copiii la soacra.....asta ca sa nu zic ca n-am cu ce!

Si, apropos de muci, Seb e mortal cum zice muciii!

Eu sunt mai bine, inca infundata, a treia zi de antibiotic.....

Clau, spor la treaba!
Mama ce mesaj varza!ca mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Sal.
Luny,multa multa sanatate Mufului,falacu'.Si tie multa putere,mami!
Ramo,multa sanatate si Andrucului.
Multa sanatate tuturor.

Ma vede cineva?

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput