Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (123)
Raspunsuri - Pagina 12
BoboMom spune:
Alexa, multumim mult ca ne-ai povestit cum a fost. Super!
Ma bucur mult ca sunteti bine. Sanatate multa in continuare! 
Laura
34+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
lylyana.ion spune:
laurairina, la greutatea pe care a avut-o nabila la nastere...cred si eu ca a iesit repede...eu ce ma fac daca al meu depaseste 4 kile?!?!? sa ma mai gandesc la nastere naturala? 
Lili
34 cu
Alexandru
dana n. spune:
Alexa, ce emotionant. Mi-au dat lacrimile. Sa fiti sanatoase, sa creasca mare printesa si sa va aduca numai bucurii.
Multumim ca ne-ai explicat asa, cu detalii.
------------------------
35+
David
Albume foto
shtephy spune:
Alexa
s-au miscat foarte repede lucrurile,dar si medicii si-au facut datoria ,stiau ce au de facut,nu au ezitat.
Micuta Nabila a fost tare curajoasa si a vrut sa vina mai repede pe lume.Sa ii dea Doamne Doamne sanatate multa si sa creasca repede mare.
Ai zis ca ai nascut la 31s,eu aveam impresia ca ai acelasi Dpn ca mine si ca Floricik,5.12 si noi abia acum avem 31s.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lylyana.ion laurairina, la greutatea pe care a avut-o nabila la nastere...cred si eu ca a iesit repede...eu ce ma fac daca al meu depaseste 4 kile?!?!? sa ma mai gandesc la nastere naturala? ![]() Lili 34 cu Alexandru |
Ii multumesti lu Doamne Doamne ca e baiat mare si il poti lua repejor acasuca sa il tii in brate si sa il iubesti toata ziulica!
Cat despre nastere..la atatea kg nu vreau sa imi imaginez
,dar poate organismul tau se adapteaza mai bine, e mai elastic, te dilati cat trebuie si cum trebuie si nu o sa fie big problem!! Tre sa gandim si asa , nu??
Eu sper ca matzuca mea care mereu a fost in urma graficului, sa aiba max 3.5 kg..sa o nasc cat de cat ...decent
. Daca nu si nu , cezariana imi scrie pe mine!

Laura,
35+
Mara TeodoraAMR 5 saptamani !!
poze
lylyana.ion spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Ii multumesti lu Doamne Doamne ca e baiat mare si il poti lua repejor acasuca sa il tii in brate si sa il iubesti toata ziulica! Cat despre nastere..la atatea kg nu vreau sa imi imaginez ,dar poate organismul tau se adapteaza mai bine, e mai elastic, te dilati cat trebuie si cum trebuie si nu o sa fie big problem!! Tre sa gandim si asa , nu??![]() Eu sper ca matzuca mea care mereu a fost in urma graficului, sa aiba max 3.5 kg..sa o nasc cat de cat ...decent . Daca nu si nu , cezariana imi scrie pe mine!![]() ![]() |
mi-e tare groaza de taietura aia...si nici cu epidurala nu sunt hotarata daca sa fac sau nu...

Lili
34 cu
Alexandru
shtephy spune:
Laurairina trebuie sa ne rugam sa nu apara deloc contractiile nici de acum incolo si nasterea sa se produca cand e cel mai bine.
Sunt de acord cu tot ce zici de copiii din ziua de azi,nici macar adolescenti nu sunt si au deja experienta sexuala.
Lylyana deci si tu esti pe aici
.Eu am nascut bb de 3500g si a fost tare grea expulzia,peste 4000 nici nu vreau sa ma gandesc
desi am vazut si fete care au facut-o si nu se plang (prea rau) .
Dana_n sa vii cu multe vesti bune de la medic.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
lylyana.ion spune:
| citat din mesajul lui shtephy Lylyana deci si tu esti pe aici desi am vazut si fete care au facut-o si nu se plang (prea rau) . |
verisoara mea a nascut ambii baieti la 5 kg si ma rog totusi al meu sa nu ajunga pana acolo, nu vreau sa seman cu ea. ajungem noi mai repede acasa dar...

Lili
34 cu
Alexandru
shtephy spune:
| citat din mesajul lui lylyana.ion mi-e tare groaza de taietura aia...si nici cu epidurala nu sunt hotarata daca sa fac sau nu... ![]() Lili 34 cu Alexandru |
Taietura nu e mare scofala,e ultimul lucru de care imi este teama si am mai trecut prin asta.
Cu epi nici eu nu-s hotarata,nu stiu ce sa fac.Nu am facut data trecuta.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+
shtephy spune:
| citat din mesajul lui lylyana.ion verisoara mea a nascut ambii baieti la 5 kg si ma rog totusi al meu sa nu ajunga pana acolo, nu vreau sa seman cu ea. ajungem noi mai repede acasa dar... ![]() Lili 34 cu Alexandru |
vorbesti serios???Nu natural,nu?_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+