Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (123)
Raspunsuri - Pagina 13
shtephy spune:
Recitind ce a scris Simina vineri,dupa ce s-a intors de la medic,ma tot intreb de ce s-a rupt apa.
Cert e ca trebuie sa avem mare mare grija de noi,azi suntem bine si maine nu se mai stie.
"Am fost si noi la cinema
vesti ff bune:
-am luat pana acum 12kg, l-am vazut si pe nenea doc multumit
-bebelina are aprox 2500-2,700 kg
-este mai mare cu o sapt
-colul ff bun, placenta ff buna, nu prezint contractii
-avem inca liber la
vesti mai putin bune:
-Fimea sta acum cu capu-n jos dar este indoita de spate (adika sta in poz de pod) cum o putea sa stea asa nu-mi dau seama si.. are "esarfa", deci trebuie sa iau in calcul si o posibila cezariana
-cand am pomenit de epidurala mi-a zis ca este posibil sa nu-mi faca , pt ca aproximeaza greutatea fetei de vreo 3800-4000 kg si cica este nevoie de mine ca s-o ajut sa iasa, ca sunt mica in bazin, la fel si cand am zis de taietura de jos
-mi-a zis ca ne mai vedem peste o luna, adica la 38 sapt,( pana atunci sa nu ma auda ca nasc) cand imi va lua secretie pt numai stiu ce analiza si vom discuta ultimele detalii despre nastere"
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
lylyana.ion spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui shtephy
vorbesti serios???Nu natural,nu?_ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 31+ ![]() |
ba f natural...la ultimul nascut i-au spus ca nu are mai mult de 3.600 si l-a nascut cu 4.900. s-a chinuit 10 ore...si nu au vrut sa ii faca cezariana "ca e prea tarziu". nu vreau sa sperii pe nimeni, e suficient ca sunt eu varza
Lili
34 cu
Alexandru
lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Recitind ce a scris Simina vineri,dupa ce s-a intors de la medic,ma tot intreb de ce s-a rupt apa. Cert e ca trebuie sa avem mare mare grija de noi,azi suntem bine si maine nu se mai stie. "Am fost si noi la cinema vesti ff bune: -am luat pana acum 12kg, l-am vazut si pe nenea doc multumit -bebelina are aprox 2500-2,700 kg -este mai mare cu o sapt -colul ff bun, placenta ff buna, nu prezint contractii -avem inca liber la vesti mai putin bune: -Fimea sta acum cu capu-n jos dar este indoita de spate (adika sta in poz de pod) cum o putea sa stea asa nu-mi dau seama si.. are "esarfa", deci trebuie sa iau in calcul si o posibila cezariana -cand am pomenit de epidurala mi-a zis ca este posibil sa nu-mi faca , pt ca aproximeaza greutatea fetei de vreo 3800-4000 kg si cica este nevoie de mine ca s-o ajut sa iasa, ca sunt mica in bazin, la fel si cand am zis de taietura de jos -mi-a zis ca ne mai vedem peste o luna, adica la 38 sapt,( pana atunci sa nu ma auda ca nasc) cand imi va lua secretie pt numai stiu ce analiza si vom discuta ultimele detalii despre nastere" _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 31+ ![]() |
Poate Simina nu a fost cuminte

oricum avea dpn cu 4 zile dupa mine, sambata sunt hotarata sa termin bagaju' si sa stau cuminte
Lili
34 cu
Alexandru
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lylyana.ion ba f natural...la ultimul nascut i-au spus ca nu are mai mult de 3.600 si l-a nascut cu 4.900. s-a chinuit 10 ore...si nu au vrut sa ii faca cezariana "ca e prea tarziu". nu vreau sa sperii pe nimeni, e suficient ca sunt eu varza Lili 34 cu Alexandru |
Hai mai ,saraca de ea.
Nu te mai stresa ,nu trebuie neaparat sa treci prin ce a trecut ea

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+
lylyana.ion spune:
Eu va las, ma bag in pat. Cum ziceam ma fac fetita cuminte cuminte...
O noapte linistita si fara contractii si alte evenimente!!
Cate un
pt fiecare
Lili
34 cu
Alexandru
Lumi_Richard spune:
Shtephy,poate si-au luat prea mult liber la prostioare!![]()
Lasa,Lylyana,nu te mai stresa,ii scoatem noi cumva...Noapte buna!
Pe mine iar m-au luat niste crampe urate,dureri de stomac,greata si reflux...cred ca iar o sa vomit....
Lumi
34+ cu
Alexa Annabelle Denise
shtephy spune:
Lumi te rog ai grija de tine.Oare de la ce sunt crampele si starea de voma?Tot vechea ta problema?
sa treaca
Nu stiu ce sa zic si cu prostioarele cand iti zice medicul ca e bine totul si ai voie...
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
shtephy spune:
Am primit SMS de la SIMINA.Nu poate dormi,merge f des la pishu.Nu are dureri.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
shtephy spune:
LauraG am vazut mailul de la tine.Sunt sigura ca va avea mare succes cu salonul sora ta.Abia astept sa vad si website-ul.Ii tinem pumnii desi nu cred ca are prea mare nevoie,va fi o afacere buna cu siguranta.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 

vorbesti serios???Nu natural,nu?