Minunatele Scorpiute Petrec ! LMA ! *71*
Raspunsuri - Pagina 4
monica-elizabet spune:
fetelor sa aveti un we fain
nina, da ii place si face in continuare ca optional la after school
bafta cristinucai
sanatate multa piticului tau mina
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
miraklucker spune:
Dragelor noi tocmai ce ne-am repatriat din tarile calde. si ce bine a fost, si ce frig e aici. Barbatu a lasat toate geamurile crapate sa se aeriseasca, asa ca noi inca ne aerisim.
A fost super, super. 25-chiar 30 gr, apa numa buna de scaldat, eu una m-as fi instalat instantaneu acolo resedinta de iarna.
.......o sa pun si poze (sunt 250) doar sa ma mai incalzesc nitel.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
monica-elizabet spune:
mira bine ati revenit acasa... si asteptam pozele
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,
bine ati revenitMira
Bodo da,merge la gradi e fericit iar eu si mai happy ca vorbeste in propozitii desi inca stalceste cuvinte si nu poate spune toate literele .
Isabellei a dat DD si ia iesit primul dintisor(se vede toata latimea lui)dar ma astept si la perchea luica-i pocnita gingia.E mult mai vesela si nu mai plange .Inca e mucoasa sper ca va trece mai repede.
scorpiutzele toate.
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Ana68 spune:
Salutare fetelor,
Scuzati de absenta...Luana a fost alataieri la pompieri,i-a placut acolo,iar ieri,pe un vant turbat si un frig de crapau pietrele,au dus copiii la aeroport sa vada avioanele.Doamna a reusit sa ii strice Luanei fermoarul la geaca,asa ca mandra mea a stat flu-flu pe vantul si frigul ala,ca atare aseara a facut 40,iar azi abia de am ajuns cu ea la 39 de grade celsius.Am mers la doctor si e cobza,va lua augumentin si sirop de tuse,cu administrare de antitermice si antiiflamatoare...si stat in casa...Nu ma intrebati,ca am niste nervi de nu am cuvinte.Nici nu am dus-o la gradi azi,clar,nu?
Asa ca va tzuc si scuzati absenta,dar fierb de draci!
Sa aveti week end placut!
monica-elizabet spune:
of Anutzo imi pare asa de rau...sanatate multa Luanei sa se face bine repejor si vb cu madama sa nu mai scoata copii in vant si frig...
dodo, fetitza cu dintishor nou noutz si pe fratiorul ei, sanatate sa nu mai curga mucisorii
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Ana68 spune:
Va salut dragelor,
Monica,multumesc!O sa incerc sa ii explic luni doamnei ce tampenie a facut!
Dodolica,sanatate balerinutei!Pupacim dintoasa!Si bafta la joc pe comp lui Bgdanel!
Va tzuc fetelor....sa auzim de bine!
monica-elizabet spune:
scorpiutele, Duminica placuta
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
mina spune:
Salut!
Anutza, pupam fata sa treaca repede. Te rog sa nu "incerci sa explici dnei ce tampenie a facut" ci sa ii detaliezi clar ca daca la varsta ei nu o duce mintea sa protejeze copiii de frig inseamna ca are reale probleme. Si anume cu parintii. Nervosi!. Eeeeeeeee
Mira, bine ai re-venit. Asteptm pozele. Deja ma gandesc la vro apa albastra turcoaz transparenta, de te incalzesti doar ce te uiti la ea....
Gabi, pup piticii!
Eu am expediat baietii la film ca am de lucru, numa ca ma chinuie niste dureri de mijloc si picioare de n-am habar ce-ar fi. Nu mi-e bine nici pe scaun, nici in pat, nici in picioare...numa m-as infofoli in paturica si as dormi a boala...fro raceala, ce sa fie ? Dar am de lucru, asa ca pusei hanoracul sotului pe mine si ma lupt cu "datili si cifrili"
Va pup!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
monica-elizabet spune:
spor la cifre mina
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post