Minunatele Scorpiute Petrec ! LMA ! *71*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele
sunt un user DC
va rog nu ignorati
cititi si daruiti daca puteti
multumim

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Poze de azi cu piticii galagiosi si tipari

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fete...

Mina,am detailat si explicat problema pentru doamna si concluzia este ca sunt o frustrata si o denaturata,care mi-am trimis copilul dezbracat,adica fara fular si manusi si de aia a racit,iar fermoarul la geaca asa era,stricat...doamna are constiinta curata si sa fie clar,ea e numai una...deci daca am ceva de reprosat,sa imi reprosez mie si Luanei,care e vinovata ca nu a spus ca se simte rau si nu comunica,ceea ce se cheama ca e prost educata din familie.Punct!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana68

Salut fete...

Mina,am detailat si explicat problema pentru doamna si concluzia este ca sunt o frustrata si o denaturata,care mi-am trimis copilul dezbracat,adica fara fular si manusi si de aia a racit,iar fermoarul la geaca asa era,stricat...doamna are constiinta curata si sa fie clar,ea e numai una...deci daca am ceva de reprosat,sa imi reprosez mie si Luanei,care e vinovata ca nu a spus ca se simte rau si nu comunica,ceea ce se cheama ca e prost educata din familie.Punct!

Unde ai dat? Si cat de tare? Vreau poze!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Mina,din pacate nu am dat si nu am poze...Si tot din pacate realizez ca 4 ani de lauda si bucurie s-au dus ca un fum...nu pot explica cat ma doare.Si rau ma doare durerea din curul unora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna scorpiutelor, va pup si va doresc o zi si o sapt minunata

Anutza...nu te mai supara...uneori asa ne dam seama ca unii oameni i-am ridicat prea mult in slavi ...nu merita...important e ca Luana sa fie bine si cand sti ca mai sunt actiuni de genul asta mai bine semnezi ca nu se duce si gata...ramane cineva cu ei la gradinita? sa stea mai bine in clasa si sa coloreze decat sa stea in frig si vant....
sa-ti mai treaca nervii...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Salutare fetelor,

Monica,multumesc de cuvintele frumoase!Ai dreptate,insa prea se adunasera si ma racaia ca naiba....am dat la pace si azi ne-am comportat ca si cum nimic nu s-a intamplat.Ma seaca ca vrea sa imi dea sfaturi...si nici nu recunoaste ca greseste,se bazeaza pe facultatea de psihologie terminata....nu vrea sa priceapa ca una e teoria si alta practica.Tocmai de aceea ieri i-am urat sa ajunga fest la frustrarile mele de mama,ca poate atunci va intelege tot ce am vrut eu sa ii spun ieri,prieteneste.

In alta ordine de idei....vineri plecam la Danes,la o noua intalneala toyotista....uraaaaa!Abia astept!Plus ca tatal lui Marius se serbeaza in 24...taman fix,puscam doi iepuri o data!
Va tzuc si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Helooooooo,eloooo...looooo....ecoooo!

De poimaine incepe zodia,nu?Haidati cu hei rupul,ca avem de felicitat la greu...

Pusi la scorpii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Hello, fetele, cochetele !
Mira, bine ai revenit !
Asa resedinta de iarna...si eu as vrea !
Ma bucur ca v-ati relaxat si v-ati distrat cu totii !
frumosii tai !
Ana, uf, cum e Luana ? Si-a revenit din raceala ?
Altfel....nu mai zic nimic.
Mina, tu cum esti, mai bine ? Ce face frumosul tau ?
Gabi, bravo pt. primul dintiosor ! Cred ca si Bodo e mandru de surioara lui.
Adriana, voi ce faceti ?
Eu sunt tot pe fuga....
Dar ma bucur ca a iesit soarele, dupa atatea zile ploioase si plumburii.
O zi faina, in continuare ! Pe maine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Dragelor, nu v-m uitat doar cu timpul eu stau tareeee prost.
Am pus poze,sunt la semnatura...........dar va atentionez ca sunt muuulte
Ma duc sa adun rufetele. duminica am reusit sa spal 5-6 masini. si acu barbatu s-a apucat sa le adune, numa ca-l aud cum sufla deja plictisit

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput