Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jassy_jassy spune:

T_Ioana in primul rand felicitari si ma bucur enorm pt tine si bebelusul tau
si nu ma supar ca vii cu bata(m-a cam speriat:)] stiu ca imi dai un sfat prietenesc si apreciez mult fapul asta.ok,promit ca pt bebelusul meu si pt voi,care imi santeti atat de dragi si deabia astept in fiecare zi sa vad ce ati mai facut,ca maine dim incerc sa nu bag deloc tigara in gura.o sa va zic cam ce o sa fie.nervi nu o sa am,in nici un caz sa fac urat pe forum.nu santeti voi vinovate de viciile mele.multumesc pt sustinere
gabriella_t-nu e nimic,nu poti tine minte absolut totul despre fiecare si apoi santem de abia la inceput...o sa ne cunoastem mai bine pe parcurs
gabriela_s- bine ai venit si iti doresc rezultat pozitiv mai ales ca este atat de dorit.dar nu inteleg de ce unele fete merg la eco prima data si nu-si fac un beta.iti arata mai repede rezultatul si scapi si de stresul de a astepta urmatorul eco?
moni_or-cred ca progesteronulde aici(egipt) este utrogestanul de la noi.e hormon de sustinere a sarcini.la urmatoarea programare o sa intreb doctorul sa stiu asa pt cultura mea generala:)
si sotul meu sa ma incurajeze?el nu stie nici jumatate din ce stiu despre sarcina.imi aduce ce vreau eu si zice el ca sa akitat cu astadeh,e un copil mare,ca toti barbati dealtfel
turturica- tot am citit pe forum de mustsi murem de pofta...miam luat rodii si leam stors si uite vezi ca mi-am facut si eu must? chiar are acelas gust si plus ca e full cu antioxidanti,asa ca fuguta poate ca acolo unde esti au rodii si nu risti sa aibe

Mergi la inceput

Ioana - ai plecat?nu pleca din cauza mea nu sant deloc agresiva,din contra apreciez faptul ca iti pasa
somn dulce tie si la bebei
zuzulici- bine ai venit,e bine ca avem printre noi mamici cu vechime.asa invat(am) si eu(noi) ceva.o sarcina usoara si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Jassy, nu stiam povestea ta, dar imi pare bine ca ai reusit. Asa cum te-ai hotarat sa faci pasul asta, te rog sa te hotarasti sa lasi tigarile. Cred ca stii si tu care sunt consecintele fumatului in timpul sarcinii, mai ales 2 pachete pe zii....

Ioana , foarte frumos ce ai scris.....bine ca e BB bine

Roxy 9+

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

vai ce repede scrieti. abia v-am ajuns din urma
vivela baravo tie cu alaptataul , ma aplec in fata ta. eu am avut multe peripetii cu alapatul pe la 2 luni numai vroia titi ma mulgeam si ii dadeam candtiti cand mus, apoi la 4 luni l-am infometat7 ore si am trecut numai la titi fara muls si apoi dupa ce am inceput diversificarea cam pe la 6 luni si cev aiar nu vroia numai in somn ii dadeam cam de 2+3 ori cand il prindeam ca doarme . se trezea copilul meu satul si ragaia.iar cand era treaz ma mulgeam si ii dadeam . deci cam asa pana la 11 luni cand nu mai ii puteam da in somn ca se trezea sii m-am luls in cont pana la un an si o luna iar de atunci ii dau lapte de vaca de la mamam. asa am considerat eu , cred ca ii natural desi stiu ca cel praf ii imbogatit dar asa consider eu ca ii bin. acum de ceva vreme nu mai bea laptic decat dimineata iar seraa ii fac cu cereale sau cu gris sau cu biscuiti de bebe

legat de fumat eu personal nu sunt fumatoare , nu stiu ce inseamna sa fii dar am vazut un reportaj la tv cu copii avortati de mame fumatoare:unii nu aveau fata formata , altii memebrele., etc , nu vreau sa speriu pe nimeni,cumnosc multe fumatorea care au copii sanatosi ,cunosc pe cineva care fuma un pachet pe zi si s-a nascut bebeb cu ulcer gastric, face fiecare ce crede ca ii mai bine pt bebe si evident ce ii sta in putere. efectele se vad la copii si in adolescenta cu tot felul de tulburari de comportament

eu iau in greutatae cu viteza , mi-e rau nu ff dar imi da o stare de discomfort iar daca mananc imi trece pt cam 2-3 ore si uite asa ma fac cat balonul. si la prima sarcina am pus 23 de kg
am insomnii care ma enerveaza la maxim dar mai dorm la amiaza cu marc
la ora asta cand scriu mi-e putin rau si ma tot gandesc dac sa mananca sau ba
pupici burtici , cand va citesc vreau sa raspund la mute dar cum citesc mult cam uit la cine ce am vrut sa spun

http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi

Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

veronica uite ca suntem 2 veronici din jud cluj

http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi

Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 7+

Mergi la inceput

rosanne printesa!,dar nu fumez 2 pachete de tigari! fumez intre 8-12 tigari pe zi(more mentolat),ai inteles tu gresit sotul meu fumeaza 5 pachete(enorm de mult,stiu...)
uff,m-am speriat cand am vazut 2 pachete,nici inainte nu fumam mai mult de un pachet:)
somn dulce si pufos

veronicka stau si ma uit la pachetul de tigari si vad imaginile pe care le-ai descris,vreau sa aprind o tigara si imi este frica.stiu ca e spre binele meu si al copilasului pe care il astept.o sa tin o tigara neaprinsa in mana ori de cate ori imi vine sa fumez.incerc asa.va multumesc ca santeti alaturi de mine si incercati sa ma convingeti ca kiar nu e bine sa fumez.

jassy jassy 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Neata,

va multumesc pentru primirea calduroasa
Eu sunt la ora actuala speriata rau,asa ca imi prind bine confesiunile unora in aceeasi situatie cu mine.

Aseara am observat primele semne ale sarcinii pe corpul meu,mai exact sanii mei care deja au inceput sa o ia razna,sa creasca-de parca ar mai fi nevoie- si sunt ingrozita!Data trecuta ajunsesem sa nu mai pot dormi din cauza lor
In rest burta nu ma astept sa vad pana prin luna a 4 -a ,a 5-a.Data trecuta mancam in disperare doar doar se va vedea mai repede.Aveam 10 saptamani si ditamai burta de grasime si eu ziceam ca se vede sarcina.Eram un purcelus.Am ajuns in ritmul ala sa cantaresc 100 kg pe la sfarsitul sarcinii de se chinuiau asistentele sa ma urce pe masaAviz amatoarelor!!!

Va pup,ma duc sa ii fac pachet pt gradinita copilului mare,daca or face azi ceva ca ieri fu greva.

O zi buna!!!

Gabriela de dovlecel zglobiu- Adriana Maria (11.01.2007)
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Neata burtici!
poftiti la o canutza de ceai sau laptic cu scortisoara dupa gustul fiecareia
o zi usoara si fara greturi sa aveti!

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

neata :)
v-am lasat ieri la 3 si am gasit 8 pagini noi
pentru ca majoritatea subiectelor au fost discutate as vrea sa va prezint viziunea ardeleneasca asupra sarcinii (eu m-am nascut si crescut pana la 19 ani in buzau, muntenia)
dupa cum se afla ca esti insarcinata vin sfaturile legate de alimentatie si anume Mananca, Mananca cat de mult poti
nu conteaza daca vomezi ia-o de la capat Mananca "in prea plin"daca nu gresesc expresia
asa ca eu m-am speriat foarte...ca nu am o pofta de mancare iesita din comun si am 47 de kg la 1.67(deci da, sunt slaba)
intre timp cu ajutorul vostru m-am calmat si incerc sa pap moderat si sanatos
ieri cred ca am avut prima pofta(nu stiu daca e corect sa o relatez), intram in bloc cu sotul si mi-a zburat gandul la ghebe(ciupercute cleioase in otet) iar in lipsa de ghebe si niste ciuperci pleurotus erau bune
asa ca mi-am izgonit sotul pe la 21.45(putea si mai devreme dar e cu aprindere intarziata) sa imi cumpere ciupercute pe care dupa ce le-am papat mi-a venit un pic rau dar am mai mancat una si mi-a fost iarasi bine
si legat de pofte....caci socrela mea mi-a spus sa nu le ignor pentru ca ei i-a fost foarte rau... putem amana o pofta? sau e musai sa o satisfacem?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata vero
cumnata mea in miez de noapte s-a trezit cu pofta de gogosi si avea saraca apa in gura.. dar nu a trezit pe nimeni sa trimita sa ii cumpere si si-a cumparat ea cand a plekt dimineata la serviciu.. deci eu zic ca se poate
dar totusi de unde vin poftele astea? ca doar bebe nu stie de ciupercute , gogosi sau mai cine stie ce

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput