Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Va multumesc mult dragelor!
Eu sunt tare usurata si abia astept sa vina si restul mamicilor care au sarcini mai mici sa ne povesteasca cum si-au vazut minunea. Sfatul meu, ca sa nu treceti prin incertitudine, tristete, disperare este sa va programati la echo transvaginala dupa 7 saptamani si jumatate de la UM (poate chiar 8). Stiu ca e greu, curiozitatea e mare dar riscati sa patiti ca mine, sa vedeti un GS fara embrion si sa stati in stres si emotii pana la urmatoarea echografie.
Jassy, eu vin cu batala tine!!! Te rog eu mult mult de tot sa faci un efort sa te lasi de fumat. Stiu ce inseamna sa fii fumatoare, fumez de la 15 ani si au fost in tineretea mea rebela momente cand fumam 2 pachete de tigari/zi. Cu toate astea, cand a fost vorba de bb am renuntat instantaneu. Din punctul meu de vedere nu exista "NU POT" in chestiunea asta, e doar chestie de ambitie si determinare. Gandeste-te la sufletelul ala mic si nevinovat care creste in burtica ta, ca el nu a cerut sa fie acolo dar daca tot s-a intamplat minunea are nevoie de tot ce e mai bun. E adevarat ca poti sa fumezi toata sarcina si sa ai un bb perfect sanatos asa cum bb poate avea probleme chit ca n-ai pus in vecii vecilor tigara in gura dar de ce sa risti? Daca Doamne fereste se constata dupa nastere ca bb are o problemutza din cauza ca mamica a fumat in timpul sarcinii crezi ca o sa ti-o poti ierta vreodata, ca stand langa el si privindu-l vei putea sa fii impacata cu gandul ca putea sa nu se intample, ca depindea de tine ca bb sa fie ok dar nu ai facut nimik pentru asta? Stiu ca poate suna extrem de dur mesajul meu (acuzator chiar nu se vrea a fi) dar sper sa constientizezi, cu riscul de a-mi lua rosii in freza si de a ma uri pe viata, ca acel suflet complet lipsit de aparare, care este 100% dependent de tine si de actiunile tale, trebuie sa fie portejat. Macar acest factor agravant sa-l excluzi tu, pt ca poti, daca alte belele nu le putem prevedea si evita. Nu te supara pt vehementa mea, doar gandeste-te bine, cantareste cu sufletul!!!
Poate ai cunostinte care au fumat toata sarcina si au copii perfect sanatosi, poate marea majoritate a celor care au fumat in sarcina au copii fara nici un fel de probleme dar Tu esti dispusa sa risti ca puiul tau sa faca parte din statistici? Cu totii ne dorim ce e mai bun pt copilasii nostri, fa acest sacrificiu si renunta acum la fumat. Suntem aici si te vom sprijini, si ajuta cat vom putea, iti vom suporta eventualele crize de nervi sau iesiri mai agresive dar te rog, din toata inima, renunta acum!
Suntem alaturi de tine si sper sa iei decizia inteleapta!

Ioana 8 si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

ioana, felicitari pentru vestile bune! Eram convinsa ca o sa fie bine, ce frumos ai povestit de Razvan, foarte emotionant.

cristina, chiar ca doarme mult Mihaita, Mara doarme tot asa un somn pe zi de o ora, maxim 2 si-n rest e lipitoare pe mine

flory, sarcina ta e inca micuta, daca ai doar 4 saptamini si o zi nu e anormal ca mai apar ceva firisoare de singe, mai ales ca pe acuma ar fi trebuit sa iti vina ciclul. Cit timp nu curge ceva serios e in regula.

vivela, foarte interesante linkurile tale, mi le-am salvat si eu. Ce ciudat se vede embrionul la 5+, cu tot cu codita
Si pen' c-ai pomenit de caramele am dat si eu iama in rezerva strategica de dulciuri pe care am cumparat-o ca sa am ce sa le dau copiilor din vecini de haloween. Clar, miine tre' sa ma duc iar la sport.

moni, bausi must? Eu m-am uitat pe mustul meu, cumparat de la magazin si cica are ceva continut de alcool, redus oricum, da' acuma nu mai am curajul sa mai beau o gura.

gabriela, bine ai venit la noi, sarcina usoara cu bebe la termen, sanatos si cuminte.

cusa, ce slabanoaga esti, vreau si io atitea kile. Desi recunosc ca 46 de kg n-am avut decit dupa ce am ajuns in elvetia si nu mincam ca nu-mi placea mincarea. Din nefericire dupa o vreme am descoperit ciocolata. Si brinza Asa ca acuma am 46+++++++++

In rest eu n-am nimic de raportat, la doctor ma duc doar peste 2 saptamini deci pina atunci n-am la ce sa ma gindesc, greturi n-am, insomnii n-am, dureri n-am, nici nu ma simt insarcinata. Doar pantalonii ce-au inceput sa ma stringa putin. Asa ca incep sa ma stresez cu greutatea, ca mi-am pus in cap sa nu pun prea multe kile la sarcina asta, ca dup-aia se dau a naibii de greu.

Mami de Mara (19.08.2008) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Turtu, bine ca te simti bine, asta e important! Nu o sa fie usor cu bebici la diferenta de varsta mica dar ce mult o sa se iubeasca si ce o sa se mai joace impreuna!
Fetelor, sa aveti o noapte buna si fara greturi.
Merg si eu la nani ca imediat apare Jassy cu un topor si ma ia la fugareala pe aici!

Ioana 8 si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Ioana, felicitari pentru... fetita? Ma bucur mult ca totul e in ordine, ca bb e ok si la locul lui. Te invidiez ca i-ai auzit inimioara! Sa fiti bine si de acum inainte

Gabriela, bine ai venit printre noi. Sarcina usoara si la termen, bb sanatos si frumos Se pare ca suntem de-o varsta, amndoua mamici nascute in '85, numai ca eu sunt de luna aprilie, iar tu de mai Cum ziceam, sarcina usoara si frumoasa iti doresc.

Mira 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Pfuuuuuuu, am reusit si am gatat de citi ce ati scris. Si ati avut spor nu gluma.

Nu mai stiu cine ce cand a scris, asa ca o sa raspund/comentez/ma bag in seama dupa cum imi aduc aminte si fara sa nominalizez neaparat pe cineva ca nu ma mai ajuta neuronul.

Legat de fumat - fumam inainte de Tudor, cand am vazut testul pozitiv eram pe la mijlocul tigarii, am stins-o si aia a fost. Nu m-am mai apucat nici in ziua de azi. Nu mai pledez aici pentru a va lasa de fumat, cele care o faceti, pentru ca nu consider ca mai are rost. Sunt convinsa ca si voi stiti toate riscurile la care va supuneti si la care ii supuneti pe sambureii din burtica, care apropo...nu au cerut sa fie conceputi, si de viata si sanatatea si viitorul carora sunteti direct raspunzatoare.

Am vazut ca sunt fete care se simt foarte rau. Imi pare tare rau sa aud sper sa va simtiti mai bine repejor.

Aaaa, despre prima miscare a lui bebe. La Tudor am asteptaaaaaat si am tot asteptaaaaaat falfaitul ala de aripi de fluture sau bulele de aer ...nimic. La mine cand a miscat prima data ....m-a inghiontit. Daca stau bine sa ma gandesc a fost total lipsit de maniere!!! Am asemanat senzatia cu aceea data de un soricel care impunge cu boticul. Si asa i-a ramas numele de alint "soricel".

Legat de nidatie - da, se poate sa ai test de sarcina pozitiv si abia dupa aceea sa aiba loc nidatia. Mie mi s-a intamplat la Tudor. Acum habar n-am cand a avut loc nidatia ca n-am avut nici un semn.

Ioana m-ai emotionat pana la lacrimi! Pe bune!

Si gata, atat am fost in stare sa tin minte. Mai revin in functie de ce si cum imi aduc aminte.

Eu ma simt in continuare suspect de bine. Ma dor un pic, dar un pic de tot sanii, si plang ca proasta inclusiv la reclame.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 5+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

alina, sa-ti fie de bine starea de bine Lasa ca poate faci o fetita daca esti asa impresionabila

ioana, vrusei sa zic ca da, ai dreptate cu mersul la doctor prea devreme, e mult motiv de stres. Si eu merg doar la 7 saptamini, pina atunci ar trebui sa se vada inimioara.

gata, merg si eu la culcare. noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzulici spune:

Buna seara burtici si mamici!
Sunt o mamica de fetita - Alysa Maria (7.07.2008)- cu burtica de 5 saptamani jumate. Eu inca o alaptez pe printesa , defapt de o saptamana incerc sa o intarc - nu sugea decat dimineata si seara-noaptea - si nu prea mai simt dureri deloc in sani asa cum am avut la prima sarcina. Greturi mai deloc,balonari da, dar numi fac griji caci la fel a fost si prima sarcina si totul a fost ok.
Avem un test pozitiv pe 26.09.2009 caci am deja experienta de la prima sarcina si acum banui ca as avea un baietel, conform regulii ovulatiei, insa nu conteaza ce e, fata- baiat, important e sa fie sanatos/-a. Pentru echo o sa ma programez in sapt 12 la dr. Moisa.
Datele noastre sunt: DN: 22.12.1980
UM: 27.08.2009
DPN:3.06.2010

Pentru toate burticile si mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetilii am pus si eu 2 poze cu d-na burtica .. sa vedeti burtica aici... nu gluma...de fapt sunt fff balonata...

http://community.webshots.com/album/574955745RcgODK

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Bine ai venit!!
felicitari pt bb2 dsa fie sanatos si sa vina la termen!!
sa iti traiasca fetita ,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii

Citat:
citat din mesajul lui zuzulici

Buna seara burtici si mamici!
Sunt o mamica de fetita - Alysa Maria (7.07.2008)- cu burtica de 5 saptamani jumate. Eu inca o alaptez pe printesa , defapt de o saptamana incerc sa o intarc - nu sugea decat dimineata si seara-noaptea - si nu prea mai simt dureri deloc in sani asa cum am avut la prima sarcina. Greturi mai deloc,balonari da, dar numi fac griji caci la fel a fost si prima sarcina si totul a fost ok.
Avem un test pozitiv pe 26.09.2009 caci am deja experienta de la prima sarcina si acum banui ca as avea un baietel, conform regulii ovulatiei, insa nu conteaza ce e, fata- baiat, important e sa fie sanatos/-a. Pentru echo o sa ma programez in sapt 12 la dr. Moisa.
Datele noastre sunt: DN: 22.12.1980
UM: 27.08.2009
DPN:3.06.2010

Pentru toate burticile si mamicile

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Zuzulici bine ai venit! Felicitari pt fetita si pt burtica si sarcina usoara si la termen iti doresc!
Turtu is un pic stresata cu kilogramele mele pentru ca prima vizita la medic a fost destul de nasol din cauza ca prima chestie care mi-a zis :esti "too skinny" ca sa am un bebe la termen mi-a calculat BMI raportat la greutate , varsta si inaltime si mi-a iesit un pic sub valoarea normala si gata a fost dezastru, oricum la prima vedere am dat impresia ca am 15 ani , apoi cand am zis ca am 27 ani s-a mai linistit situatia... oricum eu cred ca si daca am 46 kg pot sa am o sarcina dusa pana la termen si normala si sanatoasa, chestia ca eu printre astia obezi pe aici arat un pic anormala dar eu is perfect normala , anormali is ei...
M-au lasat greturile, am descoperit niste mere acrisoare excelente, cum un pic imi vine greata manc jumate de mar si gata sunt fresh apoi...
Va pup pe toate si noapte buna! Eu inca nu am somnic...

Cornelia [Gravi]6+

Mergi la inceput