Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

ia uitati fetele ce mi s-au inrosit si mie liniutele

http://community.webshots.com/album/574959979VxCKXE

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Ma bucur mult ca s-a prins samburelul! Sarcina usoara si fara greturi, pe cat posibil!

Mami de + !

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

multumesc frumos Rebiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

scuze jassy la ce nebuneala e in capul meu nu mai reusesc sa mai procesez prea bine...atunci te astept cu vesti bune peste 10 zile

Mergi la inceput

Ioana te asteptam cu vesti de la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Buna!!!
Imi fac curaj sa intru si eu aici in club.
Deocamdata am un test pozitiv (pe 30.09) cu o a doua linie pala de tot.Am fost sambata la eco dar nu l-am vazut inca pe bebe.HCG-uri nu mi-am facut,probabil o sa mai iau un test din farmacie zilele astea sa ma mai linistesc...Urmatoarea programare o am pe 12 octombrie la eco si atunci sper sa il vad pe brotacel.
La prima sarcina am facut prima analiza la 6 saptamani si cf exam ecografic bebele avea 5 saptamani,se vedea doar un punct asa ca sper sa fie asa si acum,sa fie mai micut.

Suntem foarte entuziasmati de sarcina asta,este un bebe foarte dorit si asteptat,sotul meu se tot roaga de mine de un an de zile.Vreau sa cred ca va fi totul bine

Va dau si datele mele,sa le treceti acolo:)

Data mea de nastere este 28.05.1985

UM 27.08.09
DPN 03.06.2010

Merg la Dr Ciulcu Alexandru,la Sp Cantacuzino.
Mai am o fetita ,Adriana Maria,nascuta pe 11.01.2007

Cam atat despre mine

Gabriela de dovlecel zglobiu- Adriana Maria (11.01.2007)
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Bine ai venit!!!
Felicitari pt micuta si sarcina usoara si bb2 sanatos si cumintel sa vina la termen!
ce bine ca a mai venit o mamica tinerica sa nu ma simt eu ceea mai mica.. cu toate ca sunt

Citat:
citat din mesajul lui gabriela_s

Buna!!!
Imi fac curaj sa intru si eu aici in club.
Deocamdata am un test pozitiv (pe 30.09) cu o a doua linie pala de tot.Am fost sambata la eco dar nu l-am vazut inca pe bebe.HCG-uri nu mi-am facut,probabil o sa mai iau un test din farmacie zilele astea sa ma mai linistesc...Urmatoarea programare o am pe 12 octombrie la eco si atunci sper sa il vad pe brotacel.
La prima sarcina am facut prima analiza la 6 saptamani si cf exam ecografic bebele avea 5 saptamani,se vedea doar un punct asa ca sper sa fie asa si acum,sa fie mai micut.

Suntem foarte entuziasmati de sarcina asta,este un bebe foarte dorit si asteptat,sotul meu se tot roaga de mine de un an de zile.Vreau sa cred ca va fi totul bine

Va dau si datele mele,sa le treceti acolo:)

Data mea de nastere este 28.05.1985

UM 27.08.09
DPN 03.06.2010

Merg la Dr Ciulcu Alexandru,la Sp Cantacuzino.
Mai am o fetita ,Adriana Maria,nascuta pe 11.01.2007

Cam atat despre mine

Gabriela de dovlecel zglobiu- Adriana Maria (11.01.2007)
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor, am vesti excelente!
Bebe e acolo, este ok, bine dezvoltat si fixat!
Am 8 saptamani fix de sarcina(dupa echograf), sacul gestational are 2,71 cm iar bebe are 1,63 cm. DPN este 14-15 mai 2010.
Am vazut activitatea cardiaca si i-am auzit inimioara (moment in care sotul s-a flescait tot de emotie) care bate cu 155 batai pe minut (Asa ca sper ca e fitiza cu funditze).
Mi-au dat lacrimile de fericire ca totul e ok si ca i-am auzit inimioara (cu Razvan n-am avut parte de experienta asta).
Va multumesc pentru incurajarile si suportul care mi l-ati oferit in astea 10 zile si, sper ca "povestea" mea va fi incurajatoare pentru burticile mai mici, pastrati-va speranta! Acum 10 zile era un saculet mic in care nu se vedea embrionul iar acum am auzit inimioara si totul e perfect!!!
Va doresc tutror sa aveti parte de acest moment unic, sa auziti "galopul calutului"(cum a fost numit de mamici sunetul inimioarei la echo)si sa aveti sarcini frumoase, usoare si bebici sanatosi!
Razvan tocmai a venit si m-a pupat pe par, pe burtica si m-a intrebat "asta-i poza lu' Razvan?"(aratand spre poza de la echo) si cand i-am zis ca e bebe mic, fratiorul/surioara lui a zis:"'ai da sa pup pe bebe mic din burtica!" ,si a pupat pozica. Mi-au dat lacrimile, cat de dulci pot fi!
Merg sa-l culc pe spiridus si poate revin!
Pupici

Ioana 8 si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

felicitari ioana...ma bucur enorm pt tine...iar puiul tau e un scump
Bine ai venit gabriela si iti doresc o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos...
6+

Mergi la inceput

FELICITARI!!!!!
ma bucur din suflet ca este totul ok , ca bebicul este in grafic si ca i ai auzit inimioara aia a lui mititca mititica
abia astept sa vin si eu cu astfel de vesti de la eco... dar imi e teama ca nu o sa tin minte tot ce mi zice ca ma las prada emotiior si uit esentialul...dar pana la urmatoarea eco imi aduc aminte
Felicitari inca o data si doamne ajuta sa fie totul bine inca 8 luni de acum incolo

Citat:
citat din mesajul lui T_Ioana

Fetelor, am vesti excelente!
Bebe e acolo, este ok, bine dezvoltat si fixat!
Am 8 saptamani fix de sarcina(dupa echograf), sacul gestational are 2,71 cm iar bebe are 1,63 cm. DPN este 14-15 mai 2010.
Am vazut activitatea cardiaca si i-am auzit inimioara (moment in care sotul s-a flescait tot de emotie) care bate cu 155 batai pe minut (Asa ca sper ca e fitiza cu funditze).
Mi-au dat lacrimile de fericire ca totul e ok si ca i-am auzit inimioara (cu Razvan n-am avut parte de experienta asta).
Va multumesc pentru incurajarile si suportul care mi l-ati oferit in astea 10 zile si, sper ca "povestea" mea va fi incurajatoare pentru burticile mai mici, pastrati-va speranta! Acum 10 zile era un saculet mic in care nu se vedea embrionul iar acum am auzit inimioara si totul e perfect!!!
Va doresc tutror sa aveti parte de acest moment unic, sa auziti "galopul calutului"(cum a fost numit de mamici sunetul inimioarei la echo)si sa aveti sarcini frumoase, usoare si bebici sanatosi!
Razvan tocmai a venit si m-a pupat pe par, pe burtica si m-a intrebat "asta-i poza lu' Razvan?"(aratand spre poza de la echo) si cand i-am zis ca e bebe mic, fratiorul/surioara lui a zis:"'ai da sa pup pe bebe mic din burtica!" ,si a pupat pozica. Mi-au dat lacrimile, cat de dulci pot fi!
Merg sa-l culc pe spiridus si poate revin!
Pupici

Ioana 7+ si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Mai, mai, ce viteza ati avut azi la scris, ca niciodata...

ANDRADA, multumesc mult pentru cuvintele frumoase, si eu cred cu tarie ca Dumnezeu e mai mare decat toate statisticile, toate diagnosticele si toate opiniile medicilor, daca Dumnezeu vrea, nu ne vom imbolnavi sau si daca ne vom imbolnavi nu va avea nimic bebe din burtica.

LAURA, off, ce greu ti-e tie,Doamne ajuta sa se fi fixat bine bebelul si sa nu mai trebuiasca tratament... Sa ne dai vesti maine dupa ce vorbesti cu doctorul!

CRISTINA, chiar ca doarme mult Mihaita ziua, Luca si-a redus demult somnul la unul singur si nici atunci nu doarme mai mult de 1.5 ore... Insa nu ma plang, doarme 11-12 ore noaptea. Mihaita cat doarme noaptea? Cate ai patimit si tu in sarcina cealalta, si uite ce minune de copil a iesit

JASSY, nici eu nu am avut nicio sangerare de nidatie nici acum nici in sarcina trecuta, nu e obligatoriu. La supozitoare nu ma bag, ca nu stiu despre ce e vorba, probabil utrogestan, dar nu ma pricep.

FLORY, eu cred ca nu are legatura pozitivarea testelor cu nidatia, ca se pot pozitiva si cand ai extrauterina. Eu am crezut ca ai sarcina ceva mai mare, dar daca e doar de 4 sapt. atunci chiar ca s-ar putea sa fie de la nidatie, Doamne ajuta sa fie asa!

JASSY, sotul tau ar trebui sa te sustina si sa se lase de fumat sau macar sa nu mai fumeze acasa... Eu sper ca macar atunci cand ii auzi inimioara copilasului sa fie un impuls destul de mare ca sa te lasi. Nu pot sa zic ca ma pot pune in pielea fumatorilor pentru ca n-am pus in viata mea o tigara in gura si sper sa nu o fac nici de acum inainte. Dar oricum, asta e momentul sa incepem sa facem niste sacrificii, de acum niste sufletele nevinovate depind de noi, te si sperie atata responsabilitate insa e si cel mai induiosator lucru sa vezi cum pentru cineva tu esti intregul univers. Pentru ca asta e o mama pentru copilul ei inca de cand e in burtica si muuult timp dupa ce se naste.

GABRIELA-S, bine ai venit, mamica tanara! Sarcina usoara si bebe sanatos!

IOANA, m-am tot gandit la tine, ce m-a emotionat mesajul tau, ma bucur din suflet ca totul e bine! Ce frumos ar fi sa ii faci o surioara lui Razvan, sa ai pereche... Si ce bine ca isi rasfata de pe acum surioara(sau fratiorul) cu pupicuri

Monica, mami de Luca si 6+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput