Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

felicitari celor nou venite si bebei sanatosi

jasy eu la alexandra m-am lasat de fumat, de la 1 pachet jumate, in ziua in care am vazut inimioara la echo iar acum 3 saptamani m-am lasat treptat. daca tu fumezi 8-12 tigari propune-ti ca azi sa fumezi numai 5, maine 3 si de poimaine gata. la mine a functionat. tigara de dimineata aman-o cat mai mult ca aia da startul zilei le imparti si tu in momente cheie ale zilei si de poimaine esti nefumatoare hai ca se poate! succes

ale poftele vin cica datorita anumitor substante pe care le cere organismul. eu la alexandra aveam pofta de acetona, lac de unghii si lipici. n-as putea sa iti spun ce anume cerea organismul meu atunci

la mine incepe incet incet sa se modifice secretia. dr zicea ca am sanse sa se elimine singura si sa nu ajung la chiuretaj...

si o zi frumoasa!

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Maitreyi intradevar bebica tta avea pofte alese, cumnata mea "a mancat" si gel de dus ca mirosea a piersica

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanik09 spune:

Bunaaaa tuturor!

In sfarsit am si eu "glas" pe forum . Mi-a venit cat de cat inima la loc, dupa sperietura cu sangerarea aia urata de sambata.

S-a dovedit a fi vinovat domnul col, care e cam sensibil la contacte sexuale, deci suntem in "post".
Asta e, nu o sa suferim noi prea tare...

La ecografia de aseara am mai avut cateva momente care-mi dau ganduri si nelinisti : bebe are o hernie ombilicala, care e posibil sa dispara sau e posibil sa se dezvolte si sa-i iasa intestinele afara . Eu sper ca totusi sa fi fost putzulica . O alta chestie care imi da de gandit este BPM-ul : 179 de batai pe minut !!! ( dr. a zis ca pana in 180 e ok).. acum eu stiu.. poate o fi fost agitat din cauza ca mami era si ea agitata ? sau e prea micut sa detecteze aceste lucruri ?

In fine, urmatoarea eco o sa fie vineri, pe 16.10, cand facem morfologia fetala, masurarea pliului nucal si mai vedem atunci.

Doamne, cum o sa stau eu ca pe ghimpi pana se naste copilul asta.. off

Acum ma duc sa las coprocultura, ca deh, mami e panicoasa rau!

Va citesc din urma cand ma intorc !

Pupici la burtici!

zmeurica din burtica are 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Ioana, !! Daca ai stii cat ma bucur ca este totul ok cu bebe... am tot asteptat aseara vestile, dar se pare ca am inchis comp chiar inainte sa scrii tu..Felicitari!

Gabriela (s ), bun venit!! Sarcina usora si un bebe sanatos. Si pe mine ma dor sanii, dar parca la prima sarcina a fost mai rau decat acum.

Moni, Mihaita doarme noaptea in jur de 10 ore, de la 9.00 seara la 7.00 dimineata .

Turtu, ce bine de tine canu ai niciun simptom.. Crede-ma ca as fi preferat sa ma ingras decat sa vars in fiecare dimineata si sa ma streseze o senzatie de greata toata ziua...

Zuzulici, bun venit!!! SArcina usoara si bebe sanatos!!!

Cusa, eu as dormi nonstop!..

Alesico, ce burtica ai!!!...trebuie sa iti faci poze dimineata, cadn nu esti balonata si ai sa vezi ca nu mai e asa mare..

Veronika, si eu mai adorm la amioaza o data cu Mihaita, altfel mi-ar fi greu..asta e, trec ele si perioadele astea.

Jassy, bafta multa sa te poti lasa de fumat...Ma bucur ca t egandesti deja la bebe inainte sa aprinzi o tigara .

Veronicah, eu sa nu aud de ciuperci, de cand cu sarcina...si daca ai stii ce fan inrait ciuperci eram, mancam o data pe saptamana ciuperci ... Cu poftele, nu stiu ce sa zic...de preferat ar fi sa iti iei ce simti nevoia. Se pare ca poftele apar dintr-o oarecare carenta pe care organismul o are si asa isi cere dreptul ...

Roxanik, hernia ombilicata poate disparea pana la nastere...Legat de bataile cardiace, putea fi influentat si de starea ta de agitatie...Trebuie sa te linistesti si sa ai incredere. Ioana, e cel mai bun exemplu.

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 8+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Buna roxanik
felicitari pt eco si ma bucur ca i ai auzit inimioara

m-ai cam pus pe ganduri cu hernia ombilicala ca si sotul meu are din nastere... oare se mosteneste???? parintii lui nu au.. ci culmea e ca ... sora cu care este frate doar de mama are si ea tot din nastere si e o diferenta de 4 ani intre ei

Mergi la inceput

neata Cristina
intradevar dimineata e mai mititca.. dar in zona pubiana e oricum mai "dolofanita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata,

eu m-am trezit cu durere in gat, mi-e tare greu sa inghit , asa incat azi o sa stau pe semilichide.

ioana , bravo mami, ma bucur asa mult pentru vestile bune . aveam nevoie, ca de rele uite ca nu suntem scutite...

(mai, nu mai ziceti "lasa, poate acum o sa ai baietel/fetita, sa ai pereche"...e aiurea, nu stiu de ce ar fi "frumos" sa ai pereche, cand de fapt "frumos" e sa ai copii sanatosi si fericiti in jurul tau, indiferent de sex. stiu ca n-o sa fiu nici eu ocolita de incurajari din partea cunoscutilor "poate faci fata acum!" si de dezamagiri mai mult sau mai putin fatise daca cumva se intampla sa fie tot baiat si de data asta. da' uite ca eu in sufletul meu vreau sa fie tot baiat, dar as fi fericita sa fie orice, sanatos si poate un pic mai cuminte ca frate-su ).

zuzulici, gabriela_s, bun venit, sarcini usoare alaturi de noi si bebei sanatosi si la termen .

despre pofte...eu sunt o pofticioasa desavarsita, asa incat n-o sa pun pe seama sarcinii poftele mele. in sarcina trecuta nu pofteam constant decat la inghetata acrisoara, de fructe de padure. cand ma duceam la birou, treceam pe la o cofetarie in drumul meu si vanzatoarea stia dinainte ce vreau, se obisnuise cu mine.
in rest, am mai avut pofte, dar nu le-am bagat prea tare in seama. credeti-ma ca nu se intampla nimic daca mori de pofta dupa gogosi, de ex, si nu mananci. e doar o toana si atat.
organismul nu-si cere nevoi de vitamine sau minerale, prostii...daca ar fi asa, am manca numai broccoli si fructe si legume proaspete, nu gogosi si ciocolata . dar na, astea-s mai bune si gasim si noi explicatii care ne convin .

Mami de pui nazdravan (2/9/07)

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

multumesc vivela eu eram chiar stresata sa nu imi fie rau si am am crampe etc...eram realmente speriata de cum va decurge noaptea
oricum o sa profit de aceasta perioada dar cu limite

8+

Mergi la inceput

Buna
si atunci de ce se spune ca pierzi sarcina daca nu manaci ce poftesti

eu i-am spus sotului ca o sa "poftesc" la un inel , bratarica din aur...

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

neata,

eu m-am trezit cu durere in gat, mi-e tare greu sa inghit , asa incat azi o sa stau pe semilichide.

ioana , bravo mami, ma bucur asa mult pentru vestile bune . aveam nevoie, ca de rele uite ca nu suntem scutite...

(mai, nu mai ziceti "lasa, poate acum o sa ai baietel/fetita, sa ai pereche"...e aiurea, nu stiu de ce ar fi "frumos" sa ai pereche, cand de fapt "frumos" e sa ai copii sanatosi si fericiti in jurul tau, indiferent de sex. stiu ca n-o sa fiu nici eu ocolita de incurajari din partea cunoscutilor "poate faci fata acum!" si de dezamagiri mai mult sau mai putin fatise daca cumva se intampla sa fie tot baiat si de data asta. da' uite ca eu in sufletul meu vreau sa fie tot baiat, dar as fi fericita sa fie orice, sanatos si poate un pic mai cuminte ca frate-su ).

zuzulici, gabriela_s, bun venit, sarcini usoare alaturi de noi si bebei sanatosi si la termen .

despre pofte...eu sunt o pofticioasa desavarsita, asa incat n-o sa pun pe seama sarcinii poftele mele. in sarcina trecuta nu pofteam constant decat la inghetata acrisoara, de fructe de padure. cand ma duceam la birou, treceam pe la o cofetarie in drumul meu si vanzatoarea stia dinainte ce vreau, se obisnuise cu mine.
in rest, am mai avut pofte, dar nu le-am bagat prea tare in seama. credeti-ma ca nu se intampla nimic daca mori de pofta dupa gogosi, de ex, si nu mananci. e doar o toana si atat.
organismul nu-si cere nevoi de vitamine sau minerale, prostii...daca ar fi asa, am manca numai broccoli si fructe si legume proaspete, nu gogosi si ciocolata . dar na, astea-s mai bune si gasim si noi explicatii care ne convin .

Mami de pui nazdravan (2/9/07)

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata de la Bistrita unde imi ingheata sufletul de frig!
Acum am reusit sa pun si eu fundul pe un scaun la calculator si sa va citesc.
Jassy, nici nu ai idee cat ma bucur ca nu te-ai suparat si nu te-ai simtit ofensata de mesajul meu atat de vehement. Eu am mare incredere in tine ca vei lua decizia cea mai buna pt sufletelul mic din buritca.
Veronika, ce te-ai mai chinuit cu alaptatul, of of! Bine ca micutul tau se alimenteaza bine. Eu ma refeream ca pana la 1 an nu e indicat laptele de vaca dar dupa 1 an nu zice nimeni sa-i dai formula mai ales daca e un copilas care are o alimentatie diversificata
Gabriela_s si Zuzulici, bine ati venit.
Veronicach eu personal merg pe principiul ca orice pofta decenta trebuie satisfacuta(daca este posibil). Aseara cand am ajuns acasa in parcare m-a izbit un miros de varza murata si mi s-a facut apa in gura de pofta unei salatele de varza murata cu boia si putin ulei. Iti dai seama ca la ora asta nu stiu cine are/mai are varza murata asa ca am inghitit in sec (ca doar nu era sa sun la toate apartamentele din cartier sa vad care a fost "infractorul" cu varza). M-am distrat de sotul tau cu "aprinderea intarziata"...asa si al meu, ardelean din ala clasic, cu 3 viteze: incet, incetisor si pe loc iar eu sunt cam colerica si impulsiva....deh, dragoste cu scantei ca altfel n-are farmec!
Maitreyi
Roxana, hernia ombilicala poate sa se depisteze atat de devreme (intreb pt ca nu am idee)? Cu bataile pe minut am mai citit de peste 175 bpm si cica e ok dar mai ales perfect justificat daca mama e foarte agitata. Ma bucur ca in rest te-ai linistit si e micutul bine iar despre simtitul starii de spirit a mamei poti fi sigura ca nu e prea mic. Despre "post" si eu cred ca aplic strategia ca am uitat sa-l intreb pe dr, sotului cica i-a fost rusine iar dr nu a mentionat nimik asa ca mai bine pauza pana la 3 luni. Eu mi-am luat ieri rezultatul analizelor si sunt perfecte. S-a mirat dr ca la absolut toate am avut valori medii mai putin la glicemie unde e cam la limita inferioara (dar asta o rezolv eu cu ciocolata), si a iesit ok si Toxo si Rubela. In consecinta iau in continuare doar Acid folic.
Cristina, multumesc draga mea! iti doresc un bebelus la fel de somnorici ca Mihaita (si mie la fel, ca si Razvan e mare iubitor de somn, nu stiu daca am avut 3 nopti albe cu el, eventual de la febra mare sau colici)
Vivela ai perfecta dreptate cu perechea dar uite eu imi doresc mult si o fetita. Evident ca e important sa fie sanatos indiferent de sex, nu o sa fiu dezamagita nici o secunda daca o sa am tot baietel dar mi-ar fi drag sa experimentez si lucruri noi. Si eu mai am o pasarica: nu stiu, sper din suflet, sa reusesc sa fiu obiectiva si sa-i iubesc la fel de mult. Cand sunt copilasi de acelasi sex ai tendinta sa-i compari, sa vezi ca x la varsta asta facea/nu facea ce face y etc. Daca e sexul diferit din start se cam exclude comparatia si chiar daca se face e la alt nivel. Repet, sanatatea este singura importanta dar nu moare nimeni daca spera, nu? Iar eu, o alta pofticioasa prin natura lucrurilor, la fel ca tine, incerc sa nu dau vina prea tare pe sarcina pt tampeniile la care salivez
Merg cu treba, poate mai intru de acasa!
Pupici

Ioana 8+ si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput