Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
Vivela spune:
turtu, imi place cum gandesti. la fel, si noua ne-au zis multi "vai, cum o sa va descurcati cu 2 copii, o sa fie greu", bla-bla
. dar eu am mers inainte, asta e, nu-s prima cu doi copii mici, daca s-au descurcat altii ma descurc si eu. problemele trebuie rezolvate pe masura ce apar, ce rost are sa pui caruta inaintea boilor.
daca mai vrei replici taioase pt "binevoitori", poti apela cu incredere, sunt izvor nesecat
.
iar referitor la faptul ca starea de graviditate e una naturala, ci nu o boala, subscriu
.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+ ![]()
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
gabriella_t spune:
turtu...stiu ca ai dreptate ...dar m-a enervat teribil ca isi tineau carjele pe scaunul respestiv . Batranetea este o perioada grea, plina de multe ori de suferinta...am si eu bunici pe care ai iubesc si sunt lumina ochilor mei.De multe ori am dat peste batranei si batranele de o bunatate extraordinara....emanau blandete....in schimb doamnele de sapt trecuta aveau o sg problema sa barfeasca pe oricine intra....sa comenteze cum sta...cum e imbracat...si asta cu voce destul de ridicata...si colac peste pupaza...pana la sfarsit au inceput sa se certe intre ele.
Sper ca nu am deranjat pe nimeni(daca am facut-o imi cer scuze)...dar e singurul loc in care pot si eu sa ma descarc...intre prietene(sper).
Va pup pe burtici.....si sarcini usoare tutror burticilor noi.
Eu pe ziua de azi am gasit un remediu la greata...am mancat gutui, si pana la ora asta vad ca functioneaza...
moni_or spune:
TURTU, cred ca am uitat sa-ti raspund legat de must (sau ti-am raspuns??
cred ca e pe duca si ultimul neuron), n-am baut pentru ca ma cunosc, daca imi cumpar nu ma pot limita la un pahar, sunt tare pofticioasa, asa ca mai bine nu iau deloc. In schimb imi fac in fiecare zi suc de grepfruit sau lamaie, ca sa-mi intaresc imunitatea, de cand cu groaza de varicela. Pana acum imi era lene sa scot storcatorul si sa spal dupa aia 1000 de parti componente, dar na, ce nu face frica din om. Si evident il vitaminizez si pe Luca cu ocazia asta. De unde din Ardeal esti? Pupici Marucai, sa-i iasa dintii fara dureri si sa dormiti mai bine!
MURICA, imi pare rau ca te simti asa rau, e foarte nasol daca ai si probleme cu stomacul peste greturi...
ELU79, bine ai venit si sarcina usoara si la termen!
CINEZEE, sper ca data viitoare cand mergi la medic sa vii cu vesti bune, ai incredere si fii optimista!
Monica, mami de
Luca si
6+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
T_Ioana spune:
Murica
, draga de tine
. Sper sa fie mai bine de acum! In legatura cu vitaminele, e musai sa le iei? Ca daca analizele sunt ok si nu exista carente eu cred ca alimentatia variata si bogata ar putea fi suficienta (dar hei, nu sunt de specialitate, e doar o parere)
Jassy, ma bucur ca e totul ok
. Eu recunosc, uneori le cam trantesc asa, foaie verde, dar ma bucur ca ai inteles exact ce am vrut sa spun si nu s-a interpretat nimik (cum de intampla de multe ori).
Elu79, bun venit!
Cinezee, tin pumnii sa vii cu veti bune de la dr tau. Incearca sa nu te enervezi ca de babute din astea bagatoare de seama si "binevoitoare" te vei lovi in permanenta mai ales pe holurile spitalelor/policlinicilor...
Turtu, al meu a avut colici pana la 2 luni jumate....da a fost ceva horor, plangeam langa el de neputinta si muream de mila lui ca mi se parea mititel (l-am nascut la 37s) si atat de chinuit. Si urla mai frate de nu-i adevarat....ma lua cu tremurici cand il auzeam. In rest a fost totul super ok, a dormit toata noaptea de la 6 saptamani, primul dinte a iesit la 10 luni si mai ca n-am stiut cand a fost perioada de eruptie dentara....dar colicii aia, Dumnezeule, ma cutremur cand imi amintesc....si pe mine nu ma scotea mama din supa dulce de gaina (si as fi mancat si eu de Craciun un carnacior, o chifteluta) dar pt asta tot a suferit mititelul.
Vivela, apropo de idei preconcepte: am o prietena buna si coleguta de birou care era gravida cu bb 2 primul fiind fetita. Si o intreaba o colega bagareata si barfitoare (mama de 2 fete): "Ce o sa fie bebelusul?!" '"Tot fetita!" "A, lasa, nu fii suparata ca va intelege si sotul tau pana la urma
!" la care prietena mea ii spune "Doamne, dar ce credeti ca sotul meu e vreun cioban din ala neevoluat care considera femeia vinovata pentru sexul copilului? Din potriva, e tare mandru ca va fi tata de 2 fete!"....sa-ti spun cum a inghitit colega bagacioasa replica?(iti dai seama ce atitudine avusese sotul respectivei la momentul nasterii fetitei nr2
!) Asa mi-a tihnit de replica, imi venea sa o pup
!
Apropo de must, am gustat azi de la o colega si era sa lesin de placere
...in viata mea nu am agreat bautura asta si acum i-as fi baut fetei tot paharul. Cred ca-l sun pe sot sa-mi faca rost de pe undeva in drum spre casa. Parerea mea este ca nu are cum sa faca rau in conditiile in care mie dr de familie si ginecologul mi-au recomandat cel putin un pahar de vin de coacaze/zi pt cresterea TA...si vinul are alcool, deci mustul zic eu ca in cantitati moderate e o desfatare!
Va pup ca fug la dr de familie cu tusitorul meu mititel si dulce!
Ioana
8+ si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
M&M spune:
Abia m-am trezit si eu
, MIhaita doarme in continuare. Am dormit vreo 2 ore ( ca m-a alergat Mihaita azi pe-afara dupa toti frluturasii si toate pasarelele) dar parca as fi dormit doar 5 min, asa am simtit..
SI eu subscriu ca sarcina nu e o boala, e doar o stare. DAR , ma streseaza primul trim cu starile astea de rau...
Sarcina trecuta dupa sapt 16- 17 (parca ) s-au oprit toate cele rele si am avut o sarcina minunata.
Cinezee, e sarcina mica, mai ai rabdare putin si ai sa il vezi pe SAmburel la eco.
Moni, maine ai si tu "marea intalnire"..
Abia stept sa ne povestesti.
Gabriela, stiu cum te simti....am patit-o si eu dr de fam. Acum ce sa zic fiecare padure are si "uscaturile " ei. NU toti batraneii sunt asa.SI eu am bunici pe care ii iubesc din tot sufletul .
Turtu, eu sper sa fie si bb2 la fel de cuminte ca Mihaita, ca m-am obisnuit tare bine !
Mara sa ii iasa mai repede dintisorii..Mihaita se trezeste doar sa mai pape lapte noaptea ,in perioada cand ii dau dintisorii.
Murica, eu am vazut postul tau de acum o sapt la finele unui cap despre ce ai patit. Ma bucur ca esti cat de cat mai bine, offf cu gastrita nu stiu ce sa zic, lapte , alimente alcaline care sa nu provoace aciditate stomacala..despre pastile homeopate nu stiu ce sa zic, oricum vad ca de obicei trat se da individualizat, deci trebuie consult.
Elu, Camelia, bun venit
-utelor!! sarcini usoare si pana la termen si bebei sanatosi,
Discordia, nici eu nu mai pot gati de vreo 2 - 3 sapt. Asa ca acum fie ne aduc mancare ai mei, fie parintii sotului , fie mai gateste sotul...asta e!!!
Veronicka , e normal sa te simti mai responsabila; cred ca toate fetele la bb2 se simt asa...E normal, trebuie sa avem grija de 2 fiinte mici, care nu stiu ca exista si rau in lumea asta, sa le protejam si sa incercam sa ii educam astfel incat sa le oferim un start cat mai bun in viata.
Ioana , mi-a placut replica colegei...Si eu tot la 37 de sapt am nascut , 2500 gramea avut Mihaita .
Era atat de mic Mihaita, dar ne-am obisnuit repede cu el si il manevram si eu si sotul cu o dexteritate de parca asta facusem pana atunci..
Eu azi nu m-am simtit prea bine, iar am avut niste stari de greata, de toata frumusetea...
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
8+ 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
anamariam79 spune:
Ce zici tu Ioana? Ai voie vin de coacaze? Si de unde gasesc din asta, sa pup si eu putin paharul? Sa nu ma intelegeti gresit, nu-s din aia
. Oare daca pun struguri la storcatorul de fructe, iese ceva similar cu mustul? Ca na, mi-ati facut pofta acum, si nu stiu de unde sa iau.
Ana
8+
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
T_Ioana spune:
Cristina, Razvan a avut 2900 si mi se parea ca un somalez, slab cu burta. Dar si eu am avut o dexteritate fantastica, se mirau prietenele ca nu mi-e frica sa-l iau/intorc/imbaiez...pai cum sa-mi fie frica, doar e al meu si nu-i de sticla sa se sparga, ce Dumnezeu (si vorba aia, nici el nu stie cum trebuie sa fie, asa ca amandoi ne-am facut ucenicia unul cu altul
)!
Ana, eu mereu am primit recomandarile astea....si acum stau bine cu tensiune 10/7, ca sarcina trecuta aveam 8 cu 5 si inebunea doctorita cand ma vedea. Cred ca poti stoarce struguri si sa lasi sucul undeva la caldura sa fermenteze un picut (pana la urma asta e si mustul,nu?) Doar ca mare grija, mustul e tare laxativ, asa ca vedeti pe unde umblati dupa ce-l consumati
!
Ioana
8+ si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
ck_29 spune:
fetelor va multumesc sincer pt urarile de bine si sanatate si de bun venit si cate un
si o
pt fiecare
ma uimeste puterea voastra....unele sunteti deja mame si imi inchipui cu o gramada de treaba/serviciu/mici problemute pe cap si totusi va gasiti timp si intelegere pt a pune o vorba buna fetelor care au diferite probleme...jos palaria
imi doresc sa devin un om mai bun, mai matur, mai grijuliu si mai intelegator
va pup pe toate...
eu am prins odiseea mai spre coada asa ca o sa am ceva pb sa retin toate numele...dar recuperez eu ![]()
mommy_to_be spune:
Fetelor, azi am ramas in urma rau. Aveti un ritm ametitor.....
Iarasi am avut o zi horror

. Doamne... cat m-am putut stresa la birou!!!! Am si izbucnit in plans la un moment dat, pentru ca ajuns tensiunea la maxim. Sunt assistant manager pentru 3 greci, foarte de treaba ei de felul lor, insa au niste pretentii... mama, mama... zici c-am studiat toate disciplinele pamantului si tre sa fiu promta si in subiect cu orice au ei nevoie...
Gata, nu va mai stresez si pe voi.
Am citit tot ce ati scris, iar acum am sa incerc sa raspund atat cat imi permite momentan neuronul, vorba cuiva de pe aici:
Zuzulici, Camelia si Elu, bine ati venit! Sarcini usoare si bebei sanatosi si frumosi!!!
Cusa, te invidiez pentru numarul de kg... eu zic sa nu te stresezi, pt ca dak te alimentezi corect o sa fie ok, iar cu sarcina... e cam mica sa se vada ceva concret, so... capul sus
Maitreyi sper si eu sa nu fie nevoie de chiuretaj in cele din urma, pentru ca imi inchipui ca nu e un lucru placut...
Roxana, imi pare rau sa citesc vesti atat de triste, insa SPER sa fie totul bine pana la urma, iar hernia sa se retraga.
Jassy, sper din suflet sa reusesti sa te lasi de fumat!!! uite... ai printre noi exemple ca se poate.
murica, bine ai revenit printre noi!!!!! imi pare rau ca te simti asa... insa imi pare bine ca ai dat de veste ca bb e ok
In ceea ce priveste poftele, si eu sunt o pofticioasa desavarsita si fara sa fiu insarcinata. Sotul meu zicea intotdeauna ca la sarcina o sa-l crucific cu poftele mele
pana acum insa, nu am exagerat cu nimic. deocamdata...
Cat despre comentariile de secol 19... Doamne... cata dreptate va dau. Urasc toate ideile preconcepute legate de sexul copilului, de alaptat sau de ce inteleg unii prin copii "rai". legat de sex, tatal meu imi povestea ca la prima sarcina a mamei si-ar fi dorit foarte mult un baiat. Iar cum pe atunci nu erau ecografe, la nasterea cu complicatii a mamei, copilul nascut mort s-a dovedit a fi o fetita. De atunci mama a mai "facut" 2 fete, eu si sora-mea, iar tata a zis de fiecare data: orice-ar fi, sanatos sa fie... De aceea sustin si eu aceasta conceptie: Stiu din povestile lor ce au simtit atunci...
Va pupic, fetele!
Sper ca n-am plictisit pe nimeni.![]()
Mira
7+
flory_blanca spune:
Ioana felicitari pt bb! Sa dea Dumenezeu sa fie tot asa bine in continuare.
Moni ai dreptate cu hormonul ala cred ca are logica ce spui tu asa ca m-am mai linistit putin. merci.
M-am mai linistit si eu putin cand am vazut ca nu sunt singura cu dureri de burta si simptome ca la cm. am observat ca daca stau cumintica totul e ok dar daca mi-e rece sau obosesc ma doare mai tare burtica. si intr-una imi pipai sanii de stres sa nu cumva sa nu mai am nici un simptom de sarcina ca nu e bine.
4+