Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Va pup din nou fetelor!
Murica imi pare rau ca te simti rau sa dea DD de acum inainte sa fii mai bine sau din ce in ce mai bine! Ma bucur ca bebele e ok.
Jassy stiu cum e sa fii departe de casa ,offf si eu stau in Anglia dar incerc pe cat posibil sa iau doar partile bune si motivele pt care sunt aici si trec mai usor de dorul de tara...Cat despre tigari te apreciez ca stii riscurile la care se expune bebele dar in acelasi timp iti trebe multa ambitie si intelegere din partea celor apropiati, noi suntem aproape de tine si te sustinem.
Elu si Camelia bine ati venit si va doresc sarcina usoara si bebei sanatosi si frumosi!
Eu ce sa va zic , azi m-am simtit excelent, nu mai prea suport mirosul de nici un fel de carne, ma chinui sa manc carne , dar in schimb manc fructe la greu!
Va pup si o seara frumoasa!

Cornelia [Gravi] 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

seara buna dragi burtici

mogaldeata lu'mama

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana2011 spune:

23.05.2010

Mergi la inceput

Buna Ale, cum esti? Cand ai programare, parca ai scris dar nu mai tin minte..

Cornelia
6+

Mergi la inceput

iubita ma simt exceptional de bine, uneori uit ca sunt [gravo]si ce as mai sorbaii niste berica de la sotz, aseara m-am oprit cu paharul la gura ca mi-a atras el atentia :"a poftiti fiitu la bere?" atunci mi-am dat seama
martea viitoare ma duc la dr. am niste emotiiii

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

Ooo,ALE.. draga de tine! Acum nu e mare problema daca iei o gurita , doua de bere! Ma bucur ca esti bine, si eu tot asa nu am simtit ca sunt gravida deloc, pana la 6 sapt fix , dupa aia au inceput f putin greturile, dar is suportabile fara sa iau medicamente sau sa ma plang, mananc un mar acrisor, o gutuie si gata imi trece instant...
Imi doresc toate sa fim bine si sa nu avem probleme!
Mai e putin pana marti las ca trece repede, 1 sapt ...
O seara frumoasa!

Cornelia
6+

Mergi la inceput

da sa dea dzeu sa fim cu toate bine si peste 8 luni sa ne ingramadim care naste mai repede
raportez si nu dati cu pietre azi am fumat 2 tigari una dupa ce m-a enervat tampita de sefa a mea si a doua ca m-am intins la vb cu o tipa
te pup Cusa

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

turtu eu nu m-a dus neaprat tpr a vedea ceva la eco ca nu sunt asa de curioasa dar am vrut doar sa stiu si eu cu aproximatie in cate sapt sunt ptr linistea mea

moni_or, cristina_26, va multumesc ptr incurajari...eunu sunt nerabdatoare sa il vad , eu doar vreau sa stiu ca e acolo unde trebuie in uter si nu in alta parte pe mine asta ma nelinisteste

5 +un la termen astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jassy_jassy spune:

Vivelanu m-am referit la computer...."prieteni stiu de ce"...daca as putea da ignore as face-o cu cea mai mare placere....

alee fata de mine nu ai gresit cu nimic,dar e indicat sa-ti tii putin nervi in frau.daca ai un bebelus in burtica...toti nervi astea pe care ii ai,il afecteaza.cel mai bine controleazate si nu mai da cu capul() atat ca o sa-l spargi

turturicadaca gasesti rodii,sfatul meu e sa nu mananci semintele,mai ales daca ai probleme cu constipatia sau hemoroizi take care

acum la raport,am cam dormit astazi desi eu ziua detest sa dorm,dar se pare ca ce spun fetele ca pe la 6 saptamani incep semnele asa este.apa multa in gura,senzatie de dar nu am,tigarile le-am rarit,am fumat 8 pana acum,ceea ce ma uimeste.maine mai reduc cateva(zic eu...)in rest nimic deosebit
o seara placuta la toate fetele

jassy 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jassy_jassy spune:

moni_or daa,viata mea e foarte interesanta,grea dar frumoasa.o sa am ce-mi aminti la batranete,dar am si ceva anisori...asa ca,eu cred ca si tu la peste cativa ani o sa zici de viata ta ce interesanta a fost. si numai bine

cusa- da cornelia,imi amintesc de civilitatia din romania.eu m-am exprimat gresit,trebuia sa zic ca mentalitatea de aici imi displace.civilizatie au multa de tot si straini aici sant f ocrotiti si de lege si sant f respectati de oameni de rand,nu conteaza de unde vii.in Anglia e mai rau pt ca deja uni si-au dat in stamba si sufera si cel mai cinstit roman.sper ca tu sa fii bine acolo unde esti.iti doresc mult,mult noroc

gata,va las,ma duc sa ma uit la un film sau ceva...sa-mi umplu timpul ca iar imi vine pofta de tigara

jassy 5+

Mergi la inceput