Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

camelia, eu am un medic de cand aveam 20 de ani, numai la el am fost (deci de 11 ani, ca acum am 31). n-am avut probleme, dar ma duc periodic la control, am nascut cu el, e un om de nota 20. si pentru ca imi cunoaste istoricul (stie ce anticonceptionale am luat, cand, cum, ce analize mi-a recomandat, cum au iesit pap-surile, cum a decurs sarcina trecuta, cum am nascut, etc), o sa-l pastrez si acum, chiar daca ideea de a naste la Giulesti (ca acolo probabil ca voi naste, din nou) ma cam inspaimanta. asta e, cu Dumnezeu inainte.
ps: doctorul se numeste Celus Tarpan.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) +
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetele eu ma pregatesc sa plec acs
merg sa imi fac de frumusete
va pupic

mogaldeata lu'mama

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

Vivela, prima data tot la giulesti ai nascut?

sotia unui coleg de-al meu a nascut la giulesti, acum vreo 6 luni si bebele a luat o infectie din spital...stafilococul auriu....sau ceva de genul asta-sper sa imi fi amintit bine

a stat prin spital cu bebe vreo 10 zile+indopat cu antibiotic si toate cele....erau disperati aproape ca au dat spitalul in judecata...bebe a scapat si este foarte bine acum, dar s-au chinuit saracii ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

eu cand am fost la prima eco in care am vazut inimioara si am si auzit-o avea 110 batai dar aveam 6 sapt si o zi,deci prima sau a 2 a zi cand a inceput sa bata . stiti cumva daca se mai modifica bataile cardiace pe masura ce se maturizeaza?
eu nu stiu daca as vrea acum fetita sigur dar sotul declara ca ar vrea desi zice ca se indoieste de cand i-am spus frecventa cardiaca
nu stiu de ce dar in ultima perioada ma gandesc ca ii asa de serioasa treaba ca astept bebe 2 , parca mi se pare ciudat desi l-am dorit ff mult. parca cresc si eu odata cu treaba asta adica nu mai ii gluma cu viata mea, a noastra . deodata mi se par asa de grave responsabilitatile vietii, ma si inchipui cu marc de mana, care evident nu vrea sa il tin ca si acum si cu bebe mic in carucior care plange. eu voi trage de marc si in acelasi timp il voi scutura pe cel mic in carucior ....vai mi se pare de pe acum greu.
cu primul a fost minunat, a fost asa de cuminte, exemplar .poate ,poate si al 2-lea

pupici burticilor

http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi

Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

VERONICACH, pai eu de aia am precizat ca nicio FEMEIE educata din ardeal nu ti-ar zice asta, ca barbatii sunt alta specie, ce stiu ei de sarcina, silueta, alea alea? Mai dulce da, intr-adevar se mananca si in bucataria traditionala cred ca si mai gras decat in sud, da, la noi in familie n-am mancat asa ca nu suntem adepti ai grasimilor si nici nu stam bine cu stomac/fiere.

VIVELA, pai asa sunt oamenii, spun multe prostii, din seria asta pe mine ma enerveaza chestia cu "vai, o sa aveti baiat, precis e tare mandru sotul", care deriva din conceptia de secol 19 sau ev mediu, nici nu stiu cum sa-i zic, cu purtatul numelui mai departe. Si daca ai prima data fata sunt care mai zic "lasa, ca poate iese baiat a 2-a oara, sa fie si tata mandru", de parca sa ai fata e rusine pentru tati. Si eu sunt sensibila la afirmatiile despre copilul meu, de ex. una-doua le inchid gura la alea care mai zic ca e "rau" daca plange sau nu doarme noaptea sau chestii de astea.

ROXANIKA,atunci tin pumnii sa se retraga pana la nastere hernia, mai e timp pana atunci

CAMELIA, tin pumnii sa ni te alaturi, eu zic ca asa va fi!

Eu m-am uitat un pic pe ecografiile cu Luca si am ajuns la concluzia ca chestia cu ghicitul sexului in functie de nr. de batai ale cordului nu e prea veridica, sau nu se potriveste totdeauna. Luca atunci cand i-am ascultat prima oara inimioara, la 7 sapt. si 3 zile, avea 174 batai, apoi pe masura ce a crescut a mai scazut pe la 150 (la 25 sapt.), oricum bataile se raresc pana la nastere, ca sa ajunga aproape la nr. celor ale unui adult, din ce stiu eu. Asa ca la noi nu s-a potrivit. Acuma vad ca a intrebat de batai si VERONICKA.

JASSY, ce viata interesanta ai avut, acum cu civilizatia nu prea e in floare nici in Romania, stii si tu asta cred. Dar te cred ca e greu sa fii departe de casa...

Monica, mami de Luca si 6+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Salut fetele
revin dupa 3 saptamani de stare de rau si greturi cu spitalizare si perfuzii din cauza de gastrita accentuata de sarcina si voma continuu.
Roxanika, eu in perfuzii am primit un medicament cu substanta activa Metoclopramid, iar acasa de 3 ori pe zi iau acelasi sirop, altfel nu pot sta din cauza greturilor. NU este interzis in sarcina, iar mie, cat de cat imi face bine. Sepia pe care am incercat-o inainte nu m-a ajutat prea mult, desi sunt adepta homeopatiei. Partea buna e ca mananc foarte bine, altfel, chiar si de foame am vomitat uneori.
Asta e cu mine. Fetele cu sarcinile mai mici, nu va faceti griji din cauza lipsurilor greturilor. Acestea apar dupa 7 saptamani si nu sunt o fericire. Va doresc sa nu le aveti.
Se mai confrunta cineva cu dureri groaznice de stomac? Eu fac tratament si pentru ele, dar nu cu mari rezultate. Stau in concediu medical in pat acasa si ma tot rog la Dumnezeu sa imi treaca pentru ca nu mai pot suporta.
Si inca o intrebare: voi fetelor tusiti? Ca eu nu am tusit in viata mea cu expectoratii cum fac acum, desi nu sunt racita.

Bun venit tuturor noilor burtici, sa fiti sanatoase si bebeii la fel.
Pupici

Murica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanik09 spune:

ah.. giulesti.. oribil spital. am avut o sefa care era medic acolo si era super-entuziasmata de spital.. stiu ca sectia de neonato arata chair f bine, cu dotari si toate cele, iar cu ceva spaga poti obtine si o rezerva misto ( le tin ascunse pe astea, si cam asa e in fiecare spital). sincer, mi-e cam sila de spitalele de stat.. sa vedeti materniotatea de stat din brasov.. oribil ! o femeie urla pe jos, alta pe masa de nasteri, toate in aceeasi camera.. chiar si unii doctori sunt oripilati ! de aceea m-am hotarat sa nasc la privat.. se poarat regeste cu tine, iar o nastere naturala costa 2000 de lei, cu tot-tot-tot pt mami si bebe ! iar medicul cu care nasti si cel neonato dorm in spital si te supravegheaza f atent 2 zile dupa nastere !

zmeurica din burtica are 10+
zmeurica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Si inca o constatare: burticile cu DPN in jur de 3-6 mai ati vazut ca puii ar trebui sa se nasca chiar de Pasti? M-a amuzat chestia asta pentru ca e o perioada speciala.
Mai vorbim
Sa fiti sanatoase

Murica 10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui murica

Salut fetele
revin dupa 3 saptamani de stare de rau si greturi cu spitalizare si perfuzii din cauza de gastrita accentuata de sarcina si voma continuu.
Roxanika, eu in perfuzii am primit un medicament cu substanta activa Metoclopramid, iar acasa de 3 ori pe zi iau acelasi sirop, altfel nu pot sta din cauza greturilor. NU este interzis in sarcina, iar mie, cat de cat imi face bine. Sepia pe care am incercat-o inainte nu m-a ajutat prea mult, desi sunt adepta homeopatiei. Partea buna e ca mananc foarte bine, altfel, chiar si de foame am vomitat uneori.
Asta e cu mine. Fetele cu sarcinile mai mici, nu va faceti griji din cauza lipsurilor greturilor. Acestea apar dupa 7 saptamani si nu sunt o fericire. Va doresc sa nu le aveti.
Se mai confrunta cineva cu dureri groaznice de stomac? Eu fac tratament si pentru ele, dar nu cu mari rezultate. Stau in concediu medical in pat acasa si ma tot rog la Dumnezeu sa imi treaca pentru ca nu mai pot suporta.
Si inca o intrebare: voi fetelor tusiti? Ca eu nu am tusit in viata mea cu expectoratii cum fac acum, desi nu sunt racita.

Bun venit tuturor noilor burtici, sa fiti sanatoase si bebeii la fel.
Pupici

Murica 10+

Vai, Murica, Doamne ! prin ce treci.. imi pare tare rau, poftim o sa te inveseleasca !
Si eu am gastrita, dar slava Domnului ca nu s-a agravat de la toata voma de care am avut parte pana la homeopate. Sepia este potrivit cu felul tau de a fi, cu profilul tau psihologic. ( la mine s-a potrivit pulsatilla). Pe langa asta, pe care o iau o data/saptamana, iau in fiecare zi ( de doua ori pe zi, contra greturilor): ipeca si ignatia amarra. Iar pt a ajuta sarcina : ferrum, china, osteocynesine. Pt sistemul imunitar : oscilococcinum si F17. ( in timpul tratamentului homeopat nu se consuma : nimic ce contine menta, inclusiv pasta de dinti mentolata - gasesti la farmacie pasta de dinti homeopata care mie mi se pare fff buna si nici cafea, iar o jumatte de ora dupa ce ai supt granulele nu ai voie sa inghiti nimic!)
Stiu ca tratamentul e individualizat, dar mi se pare ciudat ca ti-a dat doar sepia..
Priveste insa partea buna a lucrurilor : bebe e bine si probabil ca ai fost la eco, nu ?
pupici si muulta sanatate !

zmeurica din burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui murica

Si inca o constatare: burticile cu DPN in jur de 3-6 mai ati vazut ca puii ar trebui sa se nasca chiar de Pasti? M-a amuzat chestia asta pentru ca e o perioada speciala.
Mai vorbim
Sa fiti sanatoase

Murica 10+

Murica, Pastele e pe 4 aprilie ! nu in mai.. cine naste prematur are sanse sa nasca de Pasti.. Eu am DPN-ul pe 4 mai, e fix la o luna dupa Pasti..

zmeurica din burtica

Mergi la inceput