Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

sarumana din suflet Vivela
gata a mers si am vazut si cum vine treaba
CK bine ai venit si sarcina usoara!
ma bucur ca m-ai ascultat si ai venit repejor aici

mogaldeata lu'mama

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jassy_jassy spune:

buna dimineata fetelor! pot sa spun ca am fumat doar 4 tigari de cand m-am trezit sper ca pana cand ma culc sa mai fumez maxim 2.ma-ti ajutat enorm de mult sa constientizez riscul la care imi expun bebelusul.ieri am avut un pic dureri de burtica,azi am arsuri pe gat si apa in gura(multa).dar ma bucur ca in sfarsit am niste semne si eu in afara de piept umflat si dureros
moni_or- pai cum am ajuns in egipt...dupa 9 ani de navigat,sotul e comandant iar eu chef officer,ne-am decis sa debarcam.sotul a deskis o agentie aici si uite asa am ramas in egypt.sant de 5 ani.imi place aici,dar oameni si civilizatia lasa de dorit.imi este dor de acasa,dar asta e.uneori viata cere sacrificii.sper ca toate fetele sa ramana acsa si sa le fie bine si fericite,nicaieri nu e ca acasa
na,ca m-am intristat acum

ioana- nici daca ma bati nu m-as supara pe tine pentru ca stiu ca ai dreptate.si uite iti dau o si un
alee,eu cred ca tu ai ceva probleme...

va urez o zi placuta la toate fetele

jassy - 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanik09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ck_29

...fetelor cu florile de liliac, ma pregatesc pas-pas-pas sa vin si eu la voi

ma numesc camelia, am aproape 30 de ani si azi dimineata am descoperit 2 lniute pe testul de sarcina

vreau sa ii multumesc vivelei - care a avut ultimul cm la o zi diferenta fata de mine - pt ca ea mi-a dat ideea de a face test mai inainte de a-mi intarzia cm-ul......bine, tre sa mentionez si insomniile din ultimele 2 nopti si pofta de papica

azi am trecut doar sa dau cu buna ziua; am sa repet testul peste 2 zile, am sa merg la doctoresa in vreo 10 zile si abia at o sa ma pot declara oficial: burtica cu floare de liliac

sa stiti ca va citesc si eu de ceva timp

o zi buna in continuare (fara greturi pentru cele care au deja ac problema)

mai trec si eu pe la voi...si va aduc

Camelia, bine ai venit ! Te asteptam la noi cu mare drag, incepand de acum chiar !
Sarcina usoara, bebe la termen si muuulta sanatate. (si ca bonus, sper sa nu ai parte de greturi, desi au si ele remediul lor). Pupici la burticuta si sa dea Doamne-Doamne sa fie bine !

zmeurica din burtica are 10+
zmeurica din burtica

Mergi la inceput

ce ai zis Jassy?????
din cate stiu eu pe tine nu te-am jignit cu nimic, si nu prea am avut tangente noi 2

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

eu una consider ca atunci cand am avut ceva sa iti spun ti-am vb destul de frumos!
incerc sa imi repar greseala pe care am facut -o dar vad ca te-ai gasit tu acum sa ma rascolesti din nouin conditiile in care repet noi 2 nu am avut trb

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

camelia, ce ma bucur ca ni te alaturi . si eu o sa mai stau tot vreo 10 zile-2 saptamani pana merg la medic.
la ce doctor esti? poate nastem in aceeasi zi .

ale, eu cred ca jassy s-a referit la problemele cu calculatorul, referitor la semnatura... nu sarii la gatul fetei degeaba, parca tocmai facusem pace.

jassy, bravo, tine-o tot asa, poate scapi de pacatoasele astea de tigari. poti sa incerci si ceva homeopat, daca vrei, pot sa-ti recomand.

roxanik, cand am pofta de prostioare (eu fast-food nu prea mananc, ca nu-mi place), citesc despre bebe si despre dezvoltarea lui. imi trece instantaneu

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) +
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Vivela pai sa specifice iubita cu ce am probleme.. ca hormonelul meu s-a gandit ca iar se va relua acea discutie, daca am gresit imi cer scuze dar am ramas masca, si ma luasera si niste calduri
deci Jassy imi cer iertare, intrasem in panica pe cuvantul meu
Vivela dar ceva pt nervi ce trebuie sa iau???? ca eu o iau razna pana la urma

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

Vivela, de-a lungul timpului nu am avut probl. gineco, asa ca nu pot spune ca am medic curant;

mergeam anual la control la medlife sau medicover, cu programare la ce medic era de serviciu;

anul asta am ochit o clinica aproape de casa mea, rosana medical ii zice, si am fost la o dna roxana rosca; a fost ok si controlul, si analize si sfaturile asa ca probabil acolo o sa raman; dna doctoresa mai lucreaza si la giulesti

tu la ce medic mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

Vivela pai sa specifice iubita cu ce am probleme.. ca hormonelul meu s-a gandit ca iar se va relua acea discutie, daca am gresit imi cer scuze dar am ramas masca, si ma luasera si niste calduri
deci Jassy imi cer iertare, intrasem in panica pe cuvantul meu
Vivela dar ceva pt nervi ce trebuie sa iau???? ca eu o iau razna pana la urma

mogaldeata lu'mama

un ceai de tei?
hai, c-o fi luna plina si oi fi lunatica (si eu sunt), de-aia esti pusa pe harta, se vede de la o posta.

dar las' ca trece, cu varsta , plus un copil acasa care sa-ti pieptene nervii de dimineata pana seara .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) +
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Vivela nu pot sa spun ca sunt nervoasa tot timpul dar imi sare repede tandara
deci Jaasy iarta-ma
apropo fetelor vroiam sa va intreb... eu am o rinita hipertrofica din cauza dependentei de Olynth, pot sa folosesc Olynth in sarcina?

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput