INSEMINARE 46
Raspunsuri - Pagina 4
alla76 spune:
micomic tinem pumnii sa iasa cu ochisori!
misu_tl felicitari pentru liniute. din cate imi amintesc eu, la spital am primit 2 pastile de duphaston pe zi
peta te inteleg... e tare greu sa reusesti sa le programezi pe toate in jurul inseminaril... noi era sa ratam luna asta daca la inceputul lunii ne puneam probleme daca vom putea ajunge la IA din cauza ... colegei sotului, care era in concediu, drept urmare sotul in imposibilitatea de a lipsi ... la sfarsit, dupa ce le-am rezolvat pe toate...hop top au aparut din senin 3 licitatii la care al meu trebuia sa fie prezent fix in ziua cu pricina
albinutalore imi pare rau pentru beta negativ.... of, incearca sa te mobilizezi si sa nu lasi disperarea sa te opreasca..
carla_2008 sa fie intr-un ceas bun decizia. si sa se lase cu un beta imens. la tandor sau la botnar te-ai programat?
ella28 spune:
Peta deci sambata nu duminica
sper sa fie acum inseminarea cea norocoasa si sa nu mai ai nevoie de alta! Probabil ca are dreptate Dracea, al tau chiar sta ok cu gigeii. Probabil ca o stimulare la tine si monitorizari pentru CSD ar fi suficient in cazul vostru. Ca si in cazul Luminitei, voi aveti sanse si natural, pe ciclu stimulat insa.
Asteptarea de 2 ore ma irita si pe mine fff tare ca sunt mereu fugita de la job si trebuie sa inventez atatea motive ca sa ma justific.
Misu felicitari pentru sarcina!
va 
peta spune:
ella - eu cred ca totusi o sa fac si inseminare...problema la noi cu CSD e ca al meu sot e cam "coplesit" de importanta pe care o are in toata povestea, in timp ce daca facem inseminare nu mai are nicio problema (adica pe langa inseminare mai prestam si natural si e ok, daca e sa ne bazam doar pe prestatul natural, se inhiba)
- ce sa faci, au si ei sarcaii temerile si angoasele lor, nu numai noi...
eu tot sper sa creasca si foliculul al doilea desi stiu ca nu o sa se intample...deobicei pe la 12-13 mm se inhiba...
Misu - in sfarsit o veste buna
, felicitari
alla76 spune:
fetelor!!! ati vazut?
http://stirileprotv.ro/video/inseminarile-artificiale-efectuate-contra-cost-ilegale-in-romania/60369885

doar in tara asta de c... se poate intampla asa ceva...
fetele care sunt in focuri... cand vorbiti cu medicii despre subiectul asta dati-ne si noua de veste ce si cum...
albinutalore spune:
mersi lumi si alla....mi-am revenit....mersul pe bicicleta ma binedispune si dupa o pauza de 12 zile (dupa inseminare nu merg cu bici ...asa mi s-a zis )...mi-a prins la fix
ce sa facem ...tb sa luptam in linia intii pina la capat,pina cind visul nostru v-a devenii realitate...
va tin pumnii la toate
legea asta care s-a dat e aiurea....la timisoara s-a desfintat laboratorul de la spitalul bega.ffff nasol!!!
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella28 Peta deci sambata nu duminica Asteptarea de 2 ore ma irita si pe mine fff tare ca sunt mereu fugita de la job si trebuie sa inventez atatea motive ca sa ma justific. Misu felicitari pentru sarcina! va ![]() |
peta, zice bine ella, ca sa incerci si natural, dar fetelor, voi sa nu va comparati cu mine, la mine este si varsta, ovocitele sunt imbatranite sau pe terminate, ceea ce nu este cazul vostru!.. daca nu sunt probleme de alta natura, aveti toate sansele, este nevoie de timp si rabdare!..
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alla76 fetelor!!! ati vazut? http://stirileprotv.ro/video/inseminarile-artificiale-efectuate-contra-cost-ilegale-in-romania/60369885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doar in tara asta de c... se poate intampla asa ceva... fetele care sunt in focuri... cand vorbiti cu medicii despre subiectul asta dati-ne si noua de veste ce si cum... |
Nu am vazut, dar mi-ar place sa le luam banii inapoi, cred ca toate ne-am pricopsi cu cate o vacanta!!!
alla76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita42
Nu am vazut, dar mi-ar place sa le luam banii inapoi, cred ca toate ne-am pricopsi cu cate o vacanta!!! ![]() |
ideea e ca li s-a interzis sa mai faca proceduri contra cost... iar pro bonus nu o sa faca nimeni. prin casa nu se poate ... deci ramanem fara...
luminita42 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alla76
ideea e ca li s-a interzis sa mai faca proceduri contra cost... iar pro bonus nu o sa faca nimeni. prin casa nu se poate ... deci ramanem fara... |
Hmmm, critic moment...:-(( o sa ajungem iarasi la delicatul bagat in buzunar.???.. altfel, ce alternativa au pacientii?..sa vezi acu' isterie nationala..
elenaraluca spune:
Fetelor e adevarat ce aud?nu se mai fac inseminari si fertilizari?nu pot sa cred!!!!!!!!!!!!!
De fiecare data am cate un ghinion din asta sa nu pot face inseminare!

Cand am vrut sa fac acum 2 ani mi-au descoperit toxoplasmoza si a trebuit sa tratez asta,acum o luna am avut infectie E COLI si am amanat din nou,acum nu se mai fac.Sunt suparata raaaau!