INSEMINARE 46

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Sal fetele

Alla, Araceli eu sper pentru voi.Poate totusi aveti semnale false, sa speram ca asa este.Trebuie totusi sa dea startul cineva.Trebuie sa iasa soarele si pe strada noastra.
E crunt.Atatea sperante vreme de 14 zile...
Viss, tu sti mai bine situatia ta si a sotului.vreau doar sa spun ca mama sotului meu a facut o viata intreaga tratament pentru hepatita.A capatat-o in urma unei tranfuzii de sange.Cu hepatita si tratament l-a nascut iar el nu are nimic.Ea in schimb o are si acum.
Luminita, am sunat-o pe tipa cu ceaiul dar nu a raspuns.O sa incerc si azi.Voiam doar sa spun ca nu am uitat.
Eu sunt ziua dupa inseminare.Ma dor foarte putin sanii si atat.In schimb am uitat aseara sa pun progesteronul.Sper sa nu aiba nimic.

Mergi la inceput

scuze, acum am vazut ca nu e tastat 9;adica sunt ziua 9 dupa inseminare.
Si eu am avut luna asta dureri de burta pe ambele parti desi am ovulat numai pe dreptul.
Fetele, ma bucur ca sunteti mai optimiste.Si ma bucur ca a inceput un pic de miscare pe forum.
A, am uitat.Azi dim am avut un acces, asa ca mi-am luat TB.37,1 dar nu pot face o comparatie ca e prima data cand o iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

si eu astept sa dea cineva startul, parca de cam mult timp nu a mai reusit nimeni. De data asta vad ca ne-am mai "rasfirat" ca data, lunile trecute eram mai grupate...
eu am sperante fiindca a fost ok luna asta, doar ca incerc sa nu ma gandesc la simptome si la cum ma simt, oricum e prea devreme. Si in afara de ce scriu aici, incerc sa vorbesc cat mai putin cu altii despre asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Mda, si eu vorbesc f putin cu altii, inclusiv cu sotul meu despre inseminari. Nu are sens sa le zic de chestii de care ma indoiesc si eu, unele din ele clar sunt in capul meu
Dar reusite sunt, chiar recente.
Dar na, noi sa fim sanatoase, eu zic ca trebuie sa fim optimiste, sa avem rabdare si sa mai incercam. Sper sa reusim curand. Si la mine a fost ok luna asta, la mine Dracea a spus de conditii ideale dar totusi am avut 7mil de gigei. Daca a fost unul mai voinic eu il declar idolul meu in viata
Noi2 , vii cu vesti bune??? tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_alina spune:

v.Multumesc Alla 76 si scuzati -ma ca raspund tarziu dar nu mai avut timp.Am avut fata un pic racita.Stiu prin ce treceti si va doresc din tot sufletul sa reusiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

iulia alina: am scris un mic mesaj pe mail, dar s-a intors inapoi, zice ca adresa n-ar fo ok, am scris pe adresa "giuliastan75@yahoo.com".oricum, iti multumesc, si mai vb inainte sa vii,nu? esti din bucuresti de loc?acum am vazut ca pe adresa ta scrie italy, dc vedeam din prima, cred ca nici nu-ti mai scriam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor.ma bucur ca sunteti alaturi de mine, ca..aveti 2 minute, sa ma intelegeti de ce mai cad si in depresie uneori, dar gata.depresia a trecut, uitam de hepatita mea..fiecare avem probleme,si trebuie sa le ducem onorabil,mai departe, nu?
eu luna asta nu fac stimulare, m-am gandit sa incerc naturist sa am foliculi pe stanga,am citit undeva de tinctura de zmeura?asta era? imi e lene sa reiau iar..vreo 15 pic de 2 ori pe zi? voi ce stiti?din a cata zi incep?azi sunt in a 4-a..

Mergi la inceput

Viss, eu stiu ca se ia cu o jumate de ora inainte de a manca dimineata, un ml, ti putin sub limba dupa care bei si putina apa obligatoriu plata. Ar mai fi si Donavital foarte buna pe langa mugurii de zmeur.Mi-am cumparat si eu dar nu am mai facut iar cum se ia mi-a zis farmacista care se uita in catalog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

buna, fetelor.ma bucur ca sunteti alaturi de mine, ca..aveti 2 minute, sa ma intelegeti de ce mai cad si in depresie uneori, dar gata.depresia a trecut, uitam de hepatita mea..fiecare avem probleme,si trebuie sa le ducem onorabil,mai departe, nu?
eu luna asta nu fac stimulare, m-am gandit sa incerc naturist sa am foliculi pe stanga,am citit undeva de tinctura de zmeura?asta era? imi e lene sa reiau iar..vreo 15 pic de 2 ori pe zi? voi ce stiti?din a cata zi incep?azi sunt in a 4-a..

viss, ia si tinctura de branca ursului pana la ovulatie si tinctura de zmeur. eu luam 30 picaturi dimineata si 30 pic seara din fiecare.
Branca urului scade tensiunea arteriala, ai putea sa iei numai seara ca iti creste si libidoul succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Fetelor, trebuie sa va spun ceva... sora mea mai mica a ramas gravida! Mi-a spus recent! Inca nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat! Sunt fericita si plina de speranta!!!...

Are 40 de ani si nu aveau nici un copil (vechea poveste, fara casa fara situatie materiala, examene, cariera..).

Dupa ce sotul a inceput sa castige mai bine si si-au cumparat in sfarsit un apartament au inceput sa incerce, ea era deja peste 35 de ani.
Acum doi ani - la 38 ani- a ramas prima data si a avortat in 7 saptamani. Pe urma nimic timp de un an.

In ianuarie anul asta a ramas din nou si a pierdut sarcina din cauza incompetentei medicilor care au suspectat sarcina ectopica si i-au dat citostatice. era prea tarziu cand au realizat ca era o sarcina buna. cred ca nu a fost nici primul nici ultimul caz de eroare medicala grosolana. dupa asta era atat de suparata ca nu vroia sa mai incerce nimic.
cand vorbeam cu ea ii spuneam mereu sa nu se lase, ca organismul ei a aratat ca este posibil!

acum este in 7 saptamani. ma rog pentru ea sa fie totul bine, nu-mi vine sa cred ca va mai fi un copil in familia noastra.

ea nu a facut niciodata IA si nici nu s-a dus la clinici, era pe mana unei ginecoloage la care a renuntat. Culmea e ca mai lua closty din cand in cand dar acum a ramas fara closty, a luat numai duphaston din ziua 16.

Si ceva extrem de relevant: de fiecare data cand a ramas gravida erau in vacanta. Fetelor, eu cred ca se va intampla la fiecare din voi!...rabdare!!!!
pe toate!!!

Mergi la inceput