INSEMINARE 46

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peta spune:

viss sunt si eu alaturi de tine...nu trebuie sa disperi, toate avem probleme de infruntat, mai mult sau mai putin cunoscute, noi te intelegem cel mai bine... Candva se va infaptui o minine si pentru noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella28

Viss imi pare tare rau, stiu ce simti si eu tot la a patra inseminare sunt....(una a fost cam degeaba, hai sa zicem trei...).
Alla , a fost ziua ta ieri? Balanta ca si mine bafta, sa fie cu ochisori, testul ala nu conteaza, asa ca fii optimista!
Si eu sper sa primesc un cadou cu ochi de ziua mea...vom vedea!

balanta ca si tine
chiar daca nu conteaza testul... tare am impresia ca apar uratii.de azi crampele abdominale par clar PMS... m-am dezumflat putin
deja ne gandim daca si ce sa facem luna care urmeaza.
peta multumesc! si eu la inseminarea asta am avut dureri de ovare 2 zile.
noi2, sa speram ca la tine se pozitiveaza urmatorul test
Araceli iti multumesc mult!
despre perioada de abstinenta, tinand cont de oligospermia sotului, doctorita mea, la monitorizari imi da startul la perioada de abstinenta. o luna am ascultat-o, luna asta nu ... luna asta a fost mai buna spermograma cu mobilitate mult mai buna asa ca am ramas cu mult mai multi dupa preparare, desi comparativ, inainte de preparare numarul era mai mic decat luna precedenta,cand ce folos ca au fost mai multi daca deja erau obositi si cam slabuti la mobilitate. dar recunosc ca luna trecuta am sarit calul si am depasit cu mult perioada de abstinenta recomandata (am avut noi amandoi pitici pe creier in perioada aia ...)
cat despre monitorizarea de dupa IA, luna precedenta am fost la eco sa vedem daca s-au spart foli, dar nu prea aveam ce face daca nu erau sparti si necesita o IA dubla, ca de la oradea la cluj nu mai ajungeam in timp util. luna asta nu am mai mers la eco de monitorizare dupa IA. dar de fiecare data dupa IA am prestat si noi, asa ...de siguranta.
luminita42
sabine, nici eu nu inteleg de ce rata de succes la IA e asa de mica ... in ciuda a toate cele facute bine si la timp..
consuella sa fie cu succes inseminarea. cat despre test, minim 14 zile (fara sa numeri ziua de IA). ar fi trebuit medicul sa iti spuna... Intre testul de pisu si beta HCG, invinge beta - cu mare detasare! si multumesc pentru urari!crede-ma ca as mai spera, stiu ca nu sunt chiar atat de "beton" testele noastre... dar s-au cam razvratit simptomele si acum totul a inceput sa semene cu un puternic PMS...
imi vine sa plang ...dar asta e.

danutza27 tinem pumnii sa ai parte peste 2 zile de un frumos test pozitiv! sa dai realitate expresiei pe care tocmai ai amintit-o: doar de unul e nevoie"

viss, nici la voi nu e foarte vesela situatia, dar vorba aia... putina incapatanare si gasiti voi solutia. sa speram ca o gasiti cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

'Neata fetele si o zi excelenta!
Fetele, si la mine au aparut de ieri semnele PMS, din plin. Mai concret: durerile de cap. Eu nu am crampe abdominale, am in schimb niste dureri de cap ingrozitoare. Deci, voi intrerupe si arefamul, voi mai lua unul azi, ca sa zic ca am luat macar 10. N-are sens sa iau 14, sa imi intarzie iar cm-ul degeaba...
Asta este, nu sunt dezumflata, ma asteptam...sa vedem ce tratament imi da dnul dr pt luna care vine.
Viss, sper sa fie cu noroc inseminarea viitoare. Stiu ca e greu, dupa inca o luna in care ti s-au naruit sperantele.
Consuelle, bafta multa! Asteptam povestea ta!

Mergi la inceput

Z3 de la IA
dureri de sani, de burta ...
alla76 - iti urez si eu acum, mai tarziu decat toti ceilalti, la multi ani...scuze, eu abia acum m-am trezit
ella, noi2 voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza27 spune:

Neata fetelor,

Z13 dupa IA nu am niciun simptom nimic.Maine o sa imi fac testul sa vedem rezultatul.

Luminita nu m-ai botezat numele meu e chiar Daniela dar cum sunt cea mai mica la birou si mai sunt cateva daniele mi-a ramas danutza.

Va pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Peta Eu nu simt nimic-nimic, nici de bine, nici de rau.
Dar sunt Z12 poate e prea devreme pentru orice fel de semne. Tu cum esti? Si pe mine m-a durut burta dupa inseminare vreo 3 zile si dupa aceea din nou in jurul presupusei nidari...acum e liniste si pace
Noi2 ai facut test? Ma gandeam sa fac si eu unul de sange maine. Ma mai gandesc , sa vad daca gasesc curajul necesar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutalore spune:

hei dragelor!!!!
m-am trezit asa cu o pofta de viata si speranta...chiar daca aici la timisoara e vint si intunecat si ploua....
trebuie sa ne bucuram ca suntem sanatoase si bebele o sa vina cind ne vom linistii....
eu am luat o pauza dupa 7 luni de tratamente si 3 incercari....
ca sa fie treaba treaba am si o flora gr3 si candida asa ca o sa ma distrez 12 zile cu ovule si spalaturi...nu imi place da n-am ce face....
am sa va urmaresc si sper ca noile IA sa fie cu noroc....

Mergi la inceput

ella pe mine ma dor ovarele si sanii...cum suna...minunat
mi se pare ciudat ca desi am ovulat doar cu dreptul ma dor amandoua, care o fi explicatia?
ai putea sa-ti faci un test maine, macar sa stai linistita. E foarte greu cu simptomele astea, cred ca pana nu-ti intarzie ca lumea cateva zile n-ai niciun simptom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_alina spune:

raspuns pentru viss.Ardresa mea e giuliastan75@yahoo.com.Nu vreau bani imi e suficient sa stiu ca i-a servit cuiva decat sa le arunc.I-a legatura cu mine si iti raspund imediat cum sunt libera.Eu in noiembrie vin acasa si ne putem intalni in bucuresti.Multumesc si mult succes celorlalte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Albinuta, ma bucur ca esti optimista. Acum iti vei rezolva candida si te vei apuca de treaba fara stres, linistita, si Doamne ajuta sa vina si bebe
Ella, danutza, va asteptam cu vesti din cele mai bune. Ce repede a trecut timpul, parca ieri a facut ella inseminarea...
Peta, eu cred ca si stimularile noastre ne deregleaza simptomele. In plus, din cate am citit pe la fetele gravidutze, multe simptome de sarcina se aseamana cu cele de cm...

Mergi la inceput