INSEMINARE 46
Raspunsuri - Pagina 16
danutza27 spune:
Buna fetelor,
Am revenit si eu -am fost cateva zile plecata la bunici la sat si acolo nu am net.
Sunt in ziua 12 dupa IA - simptome in ziua 5-6 am avut dureri de burta ca inainte de CM si in rest nimic.O sa mai astept pana in z14 si imi fac test.Temperatura mi-am luat-o dar nu am avut-o mai mare de 36.5 in nicio zi (recunosc nu am luat-o decat 5 zile) DAca o sa fie negativ si de data asta o sa fac o pauza si o sa incerc sa imi pun banuti deoparte pt FIV.Mie nici nu a vrut sa imi faca inseminarea luna asta pt ca sotul a avut 3 mil de spermaozoizi dupa prelucrare si a fost decizia mea sa merg pana la capat.(doar de 1
am nevoie)Nu prea mi-a dat mari sperante.
Va pupik si multa bafta la toate 
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danutza27 Buna fetelor, Am revenit si eu -am fost cateva zile plecata la bunici la sat si acolo nu am net. Sunt in ziua 12 dupa IA - simptome in ziua 5-6 am avut dureri de burta ca inainte de CM si in rest nimic.O sa mai astept pana in z14 si imi fac test.Temperatura mi-am luat-o dar nu am avut-o mai mare de 36.5 in nicio zi (recunosc nu am luat-o decat 5 zile) DAca o sa fie negativ si de data asta o sa fac o pauza si o sa incerc sa imi pun banuti deoparte pt FIV.Mie nici nu a vrut sa imi faca inseminarea luna asta pt ca sotul a avut 3 mil de spermaozoizi dupa prelucrare si a fost decizia mea sa merg pana la capat.(doar de 1 ![]() am nevoie)Nu prea mi-a dat mari sperante.Va pupik si multa bafta la toate ![]() |
ggskmersi mult pentru ca ne satisfaci curiozitatea
, speram toate, cand te auzim si asa trece timpul mai usor :-))allaLa multi ani!!! ai destule semne

annascumpa, eu am avut un polip prin 2006, ajunsese sa-mi dea sangerari. M-a chiuretat o doctorita de la Giulesti, si de atunci nu am mai avut probleme. La HSG de obicei se vede daca interiorul uterului are denivelari sau ceva excrescente, cred ca si la eco, ca doar asa se vad si fibroamele... am sa intreb si eu ca m-ai pus pe ganduri...Curand am sa fac si eu o histeroscopie pentru control, orice corp dezvoltat in uter este intr-adevar un impediment pentru sarcina.

viss, nu mai boci, draga mea, ca sa stii ca stresul e de vina!!.. Cand ai povestit cum a fost ziua de IA pentru voi, am avut si imaginea vietii voastre pentru o secunda si am inteles ca sunteti foarte stresati si chinuiti amandoi... stiu ca ai niste probleme mai speciale, dar imi amintesc ca spermograma sotului este foarte buna (sau gresesc?) iar tu esti tanara!!!..

noi2, draga mea mai asteapta oleaca cu testul.. poate se schimba norocul
aracelli, cred ca si pe mine ma asteapta puregonul la urmatorul cm, sper sa mearga!
sabine, draga mea si tu ai ceva semne!!! eu sper ca 'pui' de un test pozitiv(bebelus!)...

daniela , ma gandeam , TB-le bazale astea sunt dupa ovulatie?? eu am citit undeva ca temperaturile joase ale corpului indica poate si o hipotiroidie, te-ai controlat in sensul asta?...hormonii tiroidieni sunt importanti pentru sarcina. Tin pumnii
peta tin pumnii si tie, succes!...unde faci tu IA?... la mine la fel, la medlife nu se face eco in ziua de iA. mi-au facut mai multe eco, e adevarat la cm-ul asta, pentru ca nu am raspuns bine la menopur si tot ii asteptau pe foliculii mei sa creasca si nimic.. am ovulat cu foliculi sub 16mm, cred, luna asta si fara pregnil administrat.

toate fetele!daniella
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui danutza27 Buna fetelor, Am revenit si eu -am fost cateva zile plecata la bunici la sat si acolo nu am net. Sunt in ziua 12 dupa IA - simptome in ziua 5-6 am avut dureri de burta ca inainte de CM si in rest nimic.O sa mai astept pana in z14 si imi fac test.Temperatura mi-am luat-o dar nu am avut-o mai mare de 36.5 in nicio zi (recunosc nu am luat-o decat 5 zile) DAca o sa fie negativ si de data asta o sa fac o pauza si o sa incerc sa imi pun banuti deoparte pt FIV.Mie nici nu a vrut sa imi faca inseminarea luna asta pt ca sotul a avut 3 mil de spermaozoizi dupa prelucrare si a fost decizia mea sa merg pana la capat.(doar de 1 ![]() am nevoie)Nu prea mi-a dat mari sperante.Va pupik si multa bafta la toate ![]() |
scuze, danutza, te-am botezat daniella! din graba!! a venit sotul si ma bate la cap sa mancam odata!!

peta spune:
luminita eu am facut la gynera cu doc dracea. Mie luna asta mi-a facut eco imediat dupa IA ca sa vada cum era foliculul (sincera sa fiu cred ca era mai normal sa faca inainte, fiindca eu am avut folicul mic si era clar ca nu ovulez in ziua aia, doar ca daca nu puteam veni in ziua urmatoare, tot aia era...). Eu mi-as fi dorit sa-mi faca o ecografie dupa presupusa ovulatie, ca sa vedem daca s-a spart sau nu foliculul. Mi se pare mult mai ok asa cum povestea luminita ca se face la ea.
danutza iti tin pumnii, sper sa ne dai vesti bune ...
viss spune:
luminita: situatia hazlie e ca..avem amandoi hepatita. si de ce e hazliu? ptr ca dc facem tratament de hepatita,ele au efect toxic pe functia de reproducere ,si cum avem amadoi boala, exista sansa sa se duca naibii fertilitatea la amandoi.care este deja dusa in jos..au trecut 2 ani de cand am descoperit hepatita.si am decis cu infectionistul si ginecologul, sa facem intai copil apoi sa tratam ficatul.si.. de 2 ani, nu facem nisci copilul, iar ficatul se duce dracului..scuzati expresia. pe deasupra eu sunt medic, si trebuie sa aleg, sa fiu mama sau sanatoasa.sau sanatosi.sau sterpi?
asa ca,mai stau un pic, mai fac o inseminare, 2, apoi..FIV,apoi fac tratament de hepatita,dar ma ucide gandul sa stiu ca astfel riscam sa distrugem si bruma de fertilitate pe care o avem.stiu, ca suntem tineri, si sper sa apucam macar 50 de ani..hai, sper ca nu v-am deprimat rau."dracul nu e asa de negru" totusi..eu sinca sper ca voi primi sansa de a fi mama.
ella28 spune:
Viss o buna prietena de-a mea are hepatita c. A ramas gravida f usor si are o fetita sanatoasa nascuta prin cezariana. Sotul ei nu are , este sanatos.
Ea a facut tratament pentru hepatita inainte de a avea bb , cu Interferon, analizele erau ok dupa tratament. In timpul sarcinii si dupa a avut valori destul de mari, acum insa se recupereaza.
Nu stiu care e cazul tau, doctorii tai stiu mai bine. Voiam numai sa te incurajez
anda82 spune:
Viss ce e cu starea asta...fii optimista!...ce Dumnezeu!O sa rasara soarele si pe strada noastra. Stiu ca e greu, sunt sigura ca ne intelegem foarte bine una pe alta aici pe forum, deoarece e foarte deprimant sa vina menstra atunci cand tu vrei cu ardoare un copil.Trebuie sa gandim pozitiv!
Credinta ca va fi bine trebuie sa existe mereu ca sa putem reusi sa ne implinim visul! si Iisus spunea atunci cand vindeca: "Fie tie dupa cum ai crezut." sau "Credinta ta te-a vindecat".
Cat despre hepatita, matusa mea are hepatita C de multi ani, are acum doar 38 de ani si 2 copii superbi!Tine un regim si totul e ok! Insa pana sa aiba acesti 2 copilasi pierdea sarcinile, insa prin perseverenta are acum 2 comori.

Fetelor eu va citesc in fiecare zi desi sunt extrem de ocupata cu munca...
In rest eu astept sa treaca timpul sa fac eco. sa vad daca sunt ok si in noiembrie sa fac iar o IA. Acum sunt in ziua 10 de la CM ...uff ce greu trec zilele...
viss spune:
mersi, fetelor ,de incurajari.da,si noi dam la pacientele tinere cu boli de sange, care vor sa ramana insarcinate,trat. cu interferon.nu afecteaza decat in mica masura reproducerea.noua in schimb ni s-a recomandat trat. cu ultima generatie de pastile, care in schimb ar avea acest rol.eu chiar sper intr-o minune.ori sa reusesc la primul FIV, ori sa fim in acel procent mic, care sa scape mai neafectati dupa trat. care apropo dureaza 2 ani..mai ramane de vazut ce-o sa fac dc dupa 2-3 ani de trat.n-o sa raman insarcinata..mai e, pana atunci am sa-mi pun bazele in inseminarea de la sfarsitul lui noiembrie
va pup,noapte buna
cami_antonia spune:
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui viss mersi, fetelor ,de incurajari.da,si noi dam la pacientele tinere cu boli de sange, care vor sa ramana insarcinate,trat. cu interferon.nu afecteaza decat in mica masura reproducerea.noua in schimb ni s-a recomandat trat. cu ultima generatie de pastile, care in schimb ar avea acest rol.eu chiar sper intr-o minune.ori sa reusesc la primul FIV, ori sa fim in acel procent mic, care sa scape mai neafectati dupa trat. care apropo dureaza 2 ani..mai ramane de vazut ce-o sa fac dc dupa 2-3 ani de trat.n-o sa raman insarcinata..mai e, pana atunci am sa-mi pun bazele in inseminarea de la sfarsitul lui noiembrie |
viss, in acest caz am sa sper si eu pentru tine. presiunea bolii apasa si asta pe umerii vostrii, inteleg cat de greu poate fi.
ai dreptate incearca tot ce poti!..eu ma gandesc la tine, la voi toate fetelor, o sa se intample la fiecare o minune!