INSEMINARE 46
Raspunsuri - Pagina 19
ella28 spune:
Lumi ce veste buna!
Si eu am sunat o fata cu care facusem in februarie HSG la Giulesti si m-am imprietenit cu ea. Aveam asa o presimtire
e gravida, in luna a doua, incearca de 3 ani si aveau ambii probleme. M-a incurajat f tare cazul ei. A ramas in concediu la mare. M-a certat ca muncesc prea mult (10-12 ore pe zi) si ca d-aia nu raman cu toate inseminarile mele. Offff....
sabine spune:
Luminita, felicitari pentru sora ta.
Ella ne-a dat si ea o veste buna, poate o sa ne mai remontam si noi.
peta spune:
ella, si eu imi pusesem mari spernate in concediu, fiindca si eu sunt in aceeasi oala, muncesc mult si sunt stresata. Dar uite ca din pacate cu toate ca in concediu am fost f relaxata nici macar nu am ovulat. Am auzit de multa lume care a ramas in concediu, dar eu sper sa nu aiba importanta, ca altfel...abia la anu' in vara as putea avea sperante...
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta Z3 de la IA dureri de sani, de burta ... alla76 - iti urez si eu acum, mai tarziu decat toti ceilalti, la multi ani...scuze, eu abia acum m-am trezit ella, noi2 voi ce mai faceti? |
multumesc mult! albinutalore sa fie cu folos tratamentul, sa te poti reapuca fara griji!
sabine si eu mai am o urma mica de speranta... mica mica, cat sa mai iau utrogestanul.
luminita42 felicitari pentru sora ta! sa aibe sarcina usoara si un bebic cuminte si sanatos.
Araceli
stiu ce aiurea e cand se instaleaza PMS-ul si iti fura toate sperantele... ella28 doamne ajuta sa il poti declara pe ala unul idolul tau in viata
viss spune:
mda..eu am fost in concediu la mare..la munte..dar mai trebuie sa nimeresti si perioada de concediu cu ovulatia
atentie fetelor, vine craciunul..eu am avut extrauterina acum 2 ani..atmosfera aia mi se pare superba, bradul care miroase in toata casa, luminitele care sclipesc,portocalele care stralucesc in fructiera..e ceva special, ce mie chiar imi produce o euforie..mmm..
albinutalore spune:
stiti de ce noi nu reusim in concedii?pentru ca mergem cu gindul ca acum e momentul,ne calculam ovulatia,marimea foliculilor,nu lasam stresul si calculele acasa...facem sex tot la comanda....trebuie sa ne mai lasam si noi duse de val....
eu stiu cum sunt eu...
stresul e cel mai mare inamic al infertilitatii....
sora mea e asistent social,se ocupa de adoptii,(pana acum 4 ani in tara ,iar in prezent in anglia)...
foarte multi din cei care au adoptat un copil,familii la care nimeni nu dadea nici o sansa ,cei care facusera IA,FIV (la ei prima e gratuita),dupa ce au avut copilul adoptat in familie si si-au indepinit dorinta de a tine in brate un pitic mic si chel,dupa unu- doi ani au avut propriul copil...nu un procent mare dintre parintii adoptivi,dar sunt multe cazuri numai intre cei pe care i-a urmarit sora mea ca asistent social...
e minunat sa ai un copil! da ia recunoasteti voi, ce bine e sa dormi simbata si duminica pina la 10,sa nu te trezesti noaptea,sa mergi in concediu...
hai sa ne bucuram si de ceea ce avem acum si n-o sa mai avem odata cu bucuria zimbareata si grasuna si baloasa si mincacioasa
bucurati-va !!!!!!!!!!
e minunata viata!
ma bucur ca existati,ca povestim vrute si nevrute,....ar fi mult mai dureros sa ma stiu singura....
vedeti de ce nu raminem toate odata gravide?ca sa dam curaj noilor venite....sa nu lupte singure...
astept liniutele de la voi!

alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss mda..eu am fost in concediu la mare..la munte..dar mai trebuie sa nimeresti si perioada de concediu cu ovulatia atentie fetelor, vine craciunul..eu am avut extrauterina acum 2 ani..atmosfera aia mi se pare superba, bradul care miroase in toata casa, luminitele care sclipesc,portocalele care stralucesc in fructiera..e ceva special, ce mie chiar imi produce o euforie..mmm.. |
cam asa...
am fost si noi si in luna de miere, si in concedii, si chiar nu am plecat in concediu numarand si calculand ovulatia. si tot singuri ne-am intors acasa. e adevarat ca prima sarcina a venit cand ne asteptam cel mai putin, dupa ce ne-au spus n doctori ca nu avem aproape nici o sansa natural, in luna cu programarea pentru prima consultatie la Kaali. la care am fost 2 in 1, fara sa stiu inca
Araceli spune:
'Neata fetele.
Luminita, ma bucur tare mult pt surioara ta, imi inchipui cat de fericita trebuie sa fie...
Doamne ajuta sa auzim cat mai multe vesti bune.
Am vorbit si eu cu dr. T si mi-a dat schema de tratament cu gonal, fiole de 75 unitati, 2 fiole/zi, din ziua 2, timp de 4 zile.
Stiu ca majoritatea dintre voi ati urmat tratamentul cu puregon. Sunt printre voi care au urmat si tratamentul cu gonal?
O sa ma duc azi pe la farmacii, cred ca trebuie sa fac comanda, am inteles ca se cam aduce la comanda.
Fetele care fac testul azi, va asteptam cu vesti bune!
toate fetele si sa avem o zi cat se poate de buna